INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Bylam dzisiaj na becie, wyniki będą po południu.
Ale to tylko formalność, bo nie wierzę, że się tym razem udało, na jutro mamy umówioną wizytę w sprawie in vitro w innej klinice, więc potrzebuję tylko potwierdzenia, że w ciąży nie jestem.
-
Czesc, wchodzę czasem do Was i ostatnio widziałam ze ktoras z Was o mnie pytała, miło mi! Co mogę napisac-burzymy to, co zbudowaliśmy między nami - te negatywne emocje i ścianę. Zresztą wszystko wiecie
Starania mamy zamiar zacząc od stycznia. Jak zobaczymy, że jakoś nam to wszystko wychodzi, spróbujemy naturalnie, jak nie będzie dobrze-to jak pisałam iui.
Gratuluję pozytywnych bet i kciuki za testujące! -
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Lunka :*
Yourself a z czym problem u Was?
Junioer jak długo się starcie?Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej kochane j a ostatno malo co sie u Was udzielam .. ale to dlatgeo ze jakos dluzy mi sie to podejscie do IUI
teraz czekam az spdnie mi drp ..pozniej szczepienie na WZW , nastepnie histeroskopie ..no i mam nadzieje ze IUI .
-
Yourself - staramy się ponad 2 lata, od ponad roku stymulowane cykle, IUI itd.
Oprocz mojego AMH wszystkie wyniki dobre.
Jutro druga konsultacje w sprawie IVF. I albo tam, albo w tej pierwszej klinice będę jak najszybciej pochodzic do IVF.
Zaluje czasu zmarnowanego na te wszystkie inseminacje. Pierwsza mialam w grudniu zeszlego roku.lipa lubi tę wiadomość
-
lipa wrote:to wszystko zalezy od problemu. ale ja zaluje ze moj maz nie zgodzil sie na ivf wczesniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 16:40
-
nick nieaktualnyIzabela ze dwa razy bym sprobowala max 3 bo do 3 razy sa najwieksze szanse skoro macie dobre nasienie.
Lipa daj znac jak po wizycie
Mi sie tak chhhholernie dluuzy czasss......
Junioer kiedy badalas AMH? Bo tak mysle... skoro jest juz samo w sobie niskie to bez sensu chyba bylo "zuzywanie go" na stymulacje do iui, zostawilabym do ivf. Ale moze sie myle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 16:51
-
Sylwiaśta pewnie tak zrobimy, do max 2 razy spróbujemy,bo nie będziemy się rzucać od razu na ivf,bo może iui wystarczy- trzeba spróbować i się przekonać. # lata temu nasienie było niby dobre w sumie nie wiem czy dobre czy nie bo raz lekarz powiedział,że problem po obu stronach a potem,że "nasienie powiedzmy,że dobre" ale będziemy powtarzać to się dowiemy niedługo
-
nick nieaktualny