INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRoxa bede brala masz po tym jakies skutki uboczne? Jak sie ogolnie czujesz jak to bierzesz?
Olowiana ja bym chyba mimo wszystko odczekala niby nie szkodzi ale chyba lepiej dmuchac na zimne bo co jak antybiotyk nie pomoze i dalej bedzie mial bakterie?
-
Co do posiewu z nasienia. Wcześniej nie miał bakterii ani stanów zapalnych, nasienie zawsze było bez zarzutu, w seminogramie nie było leukocytów. Stan zapalny i bakterie są w moczu w wyniku ataku kamicy nerkowej (bo przecież nie zmuszę upartego chłopa do łyknięcia furaginy, dopiero gdy był umierający i sikał z krwią to stwierdził, że jednak coś jest nie tak i trzeba zacząć się słuchać...
-
nick nieaktualnyCosma u mjie jedyny skutek uboczny to wyskoczyla mi "kaszka" na rekach jak za czasow nastoletnich... a tak poza tym to wszystko sobrze, zadnego zlego samopoczucia itp... mi sie udalo na gonalu zajsc w 5 cyklu stymulowanym i ostatnim przed iui niestety radosc dlugo nie trwala... ale dostalam juz pierwsza @ po zabiegu i wlasnie jestem tez w trakcie ponownej stymulacji...
-
nick nieaktualnyołowiana wrona wrote:Posiew zrobiony, tylko antybiotyk był zapisany w ciemno. Wyniki posiewu za kilka dni. Wizyta u urologa w poniedziałek. Właśnie dostałam okres, więc za dwa dni stymulacje powinnam zacząć - IUI byłoby robione za 14/15 dni...Dać mu teraz ten antybiotyk i podchodzić do IUI ? Czy miesiąc odpuścić ? Mój ginekolog będzie dostępny dopiero w poniedziałek więc do tego czasu nic nie wiem. wrrrr
-
Ok, dzięki dziewczyny czy po podłączeniu antybiotykiem na konkretną bakterie z posiewu z moczu robić jeszcze posiew z nasienia? Nigdy nic tam wcześniej nie było. On miał rozszerzona diagnostykę nasienia, parametry idealne wiec temat nie był drazony. Miałam robiona biocenoze pochwy - czysto. Chyba naiwnie zakladalam, że jak u mnie to i u niego?
-
a moj lekarz o dziwo nie zlecil badania na wirusy u meza .. teraz tak sobie mysle ze to zle, nibu fajnie ze nie musi powtarzac wynikow ale jest ryzyko ..
ja mam zrobic chalmydie i ogolne a on nic .. hmm ..
to moja pierwsza inseminacja bedzie, wiec chyba zdam sie na lekarza, ogladal wyniki meza z przed 1,5 roku
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no on tłumaczyl mi ze przed inseminacja i tak badaja nasienie bo je preparuja czy cos.. nie wiem co myslec, ogolnie polecany lekarz . mercik z gyncentrum w katowicach ..
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wracam do was dziś miałam kontrolne badanie i są jajeczka po 16,14,13 mm a endo 8 mm grube jak nigdy i to bez żadnych wspomagaczy wiec w poniedziałek 14-stego iui mam nadzieje że to już ostatnie
Anatolka, sylwiaśta159, kmb, Kamila8k, lipa lubią tę wiadomość
02 06 2015 26 06 2015
21 07 2015 14 09 2015
-
nick nieaktualny