INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mbie w sumie plamienie przed @ tra max godzine zawsze mtsle ze tersz bylo inaczej bo nie bralam jak zawsze luteiny. Na szczescie juz @ w pelni
Mi zastrzyki tez robil moj P i tak zostanie bo obrzydliwie boje sie momentu wbijania jej w brzuch a jak robi to on- musze przyznac z wielka starannoscia to odwracam glowe i nawet nie wien kiedy to zrobil ale ti dlatego ze od dziecka boje sie igiel
Dzis i 22:50 jest na tvp2 "moje 600 gram szczescia" o dzieciaczkach, moze zechcecie obejrzec -
nick nieaktualny
-
Mój Maz znalazł laboratorium, gdzie badania chlamydia, ureaplasma, mycoplasma robia w 48 godzin. Jutro rano tam pojade, jak się uda, to będę miala wyniki na sobotnia I poniedzialkowa wizyte.
A ja już nie wiem, czy mnie boli ten brzuch, czy nie. Zastanawialam się, czy nie zrobic jutro bety, jak już będę w tym laboratorium. Ale wiem, że nawet jesli by nic nie wyszlo, to bym sobie wmawiala, że może za wczesniej I zrobiła ponownie w piatek. Więc poczekam do piatku.
Lipa, day znać, czy robilas bete -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lipa przykro mi, ostatnio przechodziłam to samo . Ja dzisiaj mam wizytę i jestem ciekawa czy przed 2 IUI bede stymulowana ? Ostatnio miałam 2 pecherzyki, boje sie ze mnie przestymuluje..... No ale zobaczymy , no i czy zdążę z wyrazem na HSG .
Najlepiej by było w tym cyklu wszystko załatwić i więcej okresu nie zobaczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 07:22
AMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
KWIETNIOWE 17 IUI
15.04 - Kamila8k /3
MAJOWE 20 IUI
16.05 - aszka /1
18.05 - Aga 1 /1
21.05 - kkkaaarrr /1
23.05 - glitterpink /1
31.05 - kmb / 6
CZERWCOWE 15 IUI
03.06 - karmela85 /2
08.06 - bartusiowa-mama /1
18.06 - MiliTu /2
29.06 - taśta /1
LIPCOWE 22 IUI
02.07 - Viera Yves/2
03.07 - Malwa85/3
27.07 - kawuszka/1
SIERPNIOWE IUI 12 IUI
01.08 - india/2
03.08 - gocha04/2
04.08 - kamilam8/1
04.08 - migot_ka/2
06.08 - AnULa7/2
08.08 - Brtiii86/1
13.08 - bartusiowa-mama/3
21.08 - mimi86/2
21.08 - Suzii/1
27.08 - ołowiana wrona/1
28.08 - Junioer/6
28.08 - lipa/2
WRZEŚNIOWE IUI
03.09 - Kamilam8/2
05.09 - Beta84/1
- brak ciąży
- ciąża
- ciąża /poronienie
Ilość równe ilości prób IUI -
Hej kochane, strasznie mi przykro za te wasze bety ja w sumie przestane się u Was udzielać, bo też mogę się domyślać że moja beta może niektóre irytować - no bo to tak jest, jesteśmy tylko ludźmi (kobietami) i każda chce mieć wysoką, a zazdrość (zdrowa czy też nie) jest częścią naszego życia. Była jest i będzie. Dlatego ja wszystkim strasznie mocno kibicuję i każdej z osobna życzę upragnionego zdrowego dzidziusia, nie tylko samej ciąży
U mnie dziś beta z wczoraj 5 897. Liczyłam, że będzie obrze jak będzie minimum 4 000. Jest 6tys Ale progsteron spadł o 20 jednostek ;/ z 36,6 na 15,3 - po odstawieniu luteiny. Fakt, że jestem na Duphastonie wcale mnie nie pociesza, bo jego we krwi nie widać, i od razu temp mi spadła (nie zaznaczam jej nawet żeby sobie nie psuć humoru, ale teraz wynosi tak 36,7 około). Dziś pierwsza wizyta, poproszę o utrogestan. Czy on działa tak jak luteina czy jak dupek?
Dziewczyny, bardzo się cieszę, że Was poznałam, że byłyście i wysłuchałyście kiedy miałam te straszne porażki.. Mam nadzieję, że niebawem na Waszych wykresach zobaczę u każdej zieloną kropkę Bo zaglądać będę
Buziaki Kochane i wysyłam cały worek wirusków dla każdej z Was!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Suzii, Junioer, Mimi86 lubią tę wiadomość
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
Bartusiowa oczywiście, że zazdroszcze, ale z drugiej strony cieszę się ogromnie Twoim szczęściem, bo kto, jak nie tylko my wiemy jakim kosztem przyszło do ciebie szczęście, jaką drogę przeszłaś...
Życzę Tobie i fasolce zdrowia i bardzo nuuudnych 9 miesięcy.
Buziakisylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej,czekam na @ i zaczynamy pierwsze podejscie z inseminacja prawdopodobnie 1-2 pazdziernik, przeraza mnie tylko fakt, ze bede musiala sie kluc w brzuch(stymulacja hormonalna) powiedzcie mi prosze czy to boli i czy macie jakies skutki uboczne od tych hormonow?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cosma wrote:Hej,czekam na @ i zaczynamy pierwsze podejscie z inseminacja prawdopodobnie 1-2 pazdziernik, przeraza mnie tylko fakt, ze bede musiala sie kluc w brzuch(stymulacja hormonalna) powiedzcie mi prosze czy to boli i czy macie jakies skutki uboczne od tych hormonow?