INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a wiesz, zrobiłam wczoraj test po południu,. Oczywiście negat. Ale po godzinie pojawiłą się druga kreska. Wyraźna. Cały wieczór szukałam w internecie historii dziewczyn, które miały taką sytuację i okazało się, że jednak były w ciąży. Ale dzisiejszy test z porannego moczu mnie otrzeźwił.
-
nick nieaktualnyTo czytanie wlasnie jest najgorsze. Bo niby wiemy co jest napisane w ulotce ale... no nadzieja.... ja tez zawsze rozkladam test na czesci pierwsze i pod slonce przygladam sie czy aby nie ma cienia cienia cieniow...
Wiesz ja jeszcze boje sie jednego... ze teraz wiemy ze mamy jeszcze alternatywe ivf.. a co jak i ivf zawiedzie... nawet nie chce myslec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW koncu to bedzie kwestia implantacji... byleby miec sporo zarodkow to bedzie mozna probowac... sam transfer to kwestia 1000 zl jak iui...
Pocieszam sie ze wiele dzieeczyn z ovf to kobiety ktore staraly sie dluzej niz my czytalam pamietniki to 4,6,8 lat i sie udawaloWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 09:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJest zwykle ivf ( plemniki same zapladniaja komorke) icsi(podaje sie wybranego plemnika powiekszajac go najpierw kilkaset razy wy wybrac najlepszego ) i imsi to samo co icsi tylko powieksza sie ok 8000 razy omija sie wtedy np wady glowki te widoczne golym okiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 09:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:Lipa... a czy ty probowalas z czyms innym niz duphaston? Bo skoro mimo jego btania masz plemienia kilka dni przed @ tzn ze chyba masz niedomoge cialka zoltego, nie czasem?
tak mi sie wydaje. nie próbowałam ,zawsze duphaston brałam. Ale na pewno na wizycie do ivf już o tym wspomnę.
chociaż robiłam kilka razy progesteron po owu i zawsze był powyżej 10, to niby eni taki zły wynik. a mój organizm to jest wogóle wyjątkowy... -
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Aszka a nie sadzisz ze moze mi bloknac @?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 10:59
-
nick nieaktualny
-
jestem juz po pierwszej wyzycie w klinice na nasteny cykl planuje IUI
zlecili mi badania wisrusologiczne i na chlamydie, ale a ta chlamydie czeka sie 22 dni robocze na wynik.. oby zdazyli do moich dni lodnych
okres oczekiwania 22 dni roboczych to liczyc od pon do piat czy pon do sob ? bo w soboty tez maja otwarte kliniki
narazie kosztowala mni 200zl pierwsza wizyta i 250 za te badnia.
czesto zdarza sie ze udaje sie za pierwszym razem inseminacja?
nie nastawiam sie ale nie ukrywam ze bardzo bym chaiala
trzymam kciuki, zeby nam wszystkim sie udalo:)
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
lipa wrote:progesteron powinno sie badać rano i na czczo? wieczorem pojade na te cholerną betę!
mi lekarz kazal na czczo badac progesteron
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest