INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Pysia ja też miałam Clo i wyhodowałam tylko jedno jajko. Chciałam więcej bo mi się marzą bliźniaki ale nie poradzisz. Co zmienić? Brutalnie powiem, że lekarza. Ja już dużo ich przerobiłam i w końcu znalazłam takiego co słucha jak się do niego mówi"Zamknij oczy, ale nie umieraj.
Masz prawo do płaczu. A potem wstań
i walcz o następny dzień."
15.10.2015 - I IUI
"Co ma przeminąć to przeminie
A co ma zranić do krwi zrani" -
no właśnie zmienilam, przeniosłam sie do kliniki GYNCENTRUM . to byla moja pierwsza iui
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualnypysia wrote:miałam zastrzyk.. ovitrele
-
moze nastepnym razem natura bedzie bardziej łaskawa a u kogo leczysz sie w gyncentrum? bo widze ze tez sie tam leczysz
Luty 2015-HSG,3iui
Szczep.immuno
-
nick nieaktualny
-
No tak lekarz zrobił co mógł. Mój jeszcze przy pierwszym podglądaniu jajka powiedział, że w razie gdyby nie pękł pęcherzyk to recepta jest na 2 porcje pregnylu i powiedział, że najlepiej jakiś większy ruch. Także zawsze lekarz musi mieć plan B."Zamknij oczy, ale nie umieraj.
15.10.2015 - I IUI
carolla wrote:No tak lekarz zrobił co mógł. Mój jeszcze przy pierwszym podglądaniu jajka powiedział, że w razie gdyby nie pękł pęcherzyk to recepta jest na 2 porcje pregnylu i powiedział, że najlepiej jakiś większy ruch. Także zawsze lekarz musi mieć plan B.
odrazu dalas sobie dwie dawki zastrzyku? i po zastrzyku wiekszy ruch mialas czy po iui?
Luty 2015-HSG,3iui
Szczep.immuno
-
małż mi zrobił jeden. następnego dnia pojechałam sobie podglądać. gin powiedział, że jest już baardzo gotowy do pęknięcia i żeby mnie mąż zabrał na spacer jakiś daleki spacer orbitrek i następnego dnia rano insemka. Już był po pęknięciu. A druga dawka pregnylu jest w lodówce. Przyda się na następny raz"Zamknij oczy, ale nie umieraj.
15.10.2015 - I IUI
a po IUI mi powiedział, że teraz nie mam wpływu na nic i mam iść na grilla w październiku
aszka lubi tę wiadomość
"Zamknij oczy, ale nie umieraj.
15.10.2015 - I IUI
oby nie był potrzebny na nastepny raz
mi kazali zrobic zastrzyk rano i na drugi dzien rano inseminacja, podejrzala jeszcze jak pecherzyki i byly duze, ale nie pekniete, twierdzila ze pekna .. i uznala ze robimy inseminacje . no ale to pewnie nie jej wina .. poprostu pech .. torbiel krwotoczna
Luty 2015-HSG,3iui
Szczep.immuno
-
pysia przypadek losowy. Polecam jazdę na rowerze na pęknięcie albo orbitrek:) Coś czuję, że jednak przyda mi się ten pregnyl Kazał się nie nastawiać tylko jeszcze małża dopaść tymi witaminami na płodność i nie załamywać się po pierwszym razie."Zamknij oczy, ale nie umieraj.
15.10.2015 - I IUI
jakimi witaminami? moj maz ma dobre nasienie, wiec nie wiem w czym tkwi problem
Luty 2015-HSG,3iui
Szczep.immuno
-
U mnie wszystko dobrze tam w srodku, przebadala wziernikiem i usg, kompletnie nic niepokojacego nie widziala. Profilaktycznie mam zaczac brac luteine dopochwowo- 2 x dziennie
Kamilam8, carolla lubią tę wiadomość
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Jolcia1985 wrote:U mnie wszystko dobrze tam w srodku, przebadala wziernikiem i usg, kompletnie nic niepokojacego nie widziala. Profilaktycznie mam zaczac brac luteine dopochwowo- 2 x dziennie
Kochana, trzymaj się! Wysyłam pozytywne fluidy!Jolcia1985 lubi tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Jolcia1985 wrote:U mnie wszystko dobrze tam w srodku, przebadala wziernikiem i usg, kompletnie nic niepokojacego nie widziala. Profilaktycznie mam zaczac brac luteine dopochwowo- 2 x dziennie
jolcia widzialam na twoim wykresie ze kilka razy bierzesz zastrzyk pregnyl? czemu tak? bo ciekawa jestemJolcia1985 lubi tę wiadomość
Luty 2015-HSG,3iui
Szczep.immuno
-
nick nieaktualny
-
Pysia aktualnie androvit plus wszystkie warzywa, których mój małż nie lubi(brokuł, marchewka fasolka zielona) bo mamy problem z żołnierzami:)
Jolcia to dobrze, że nic Ci nie jest kochana
aszka ja się zastosowałam i polazłam do sąsiadów na soczek i pizzę"Zamknij oczy, ale nie umieraj.
15.10.2015 - I IUI
A co ma zranić do krwi zrani"