INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mnie bolą, a po duphastonie mam ból brzucha. I śmierdzi mi jedzenie, mięso i ryby, bleee. Trzeba przeczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 14:51
Jolcia1985 lubi tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
KasicaLisica wrote:Mnie bolą, a po duphastonie mam ból brzucha. I śmierdzi mi jedzenie, mięso i ryby, bleee. Trzeba przeczekać
Mnie też tak trochę brzuch boli, taki dyskomfort czuję tam na dole1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
No właśnie. Jak to jest z tymi cycuszkami. Ja dziś zauważyłam tkliwe sutki. U mnie to na pewno za wcześnie na cokolwiek. Czyli Clo mi coś poprzestawiał w hormonach?"Zamknij oczy, ale nie umieraj.
Masz prawo do płaczu. A potem wstań
i walcz o następny dzień."
15.10.2015 - I IUI
"Co ma przeminąć to przeminie
A co ma zranić do krwi zrani" -
nick nieaktualny
-
sylwiaśta jeszcze nie biorę luteiny. dopiero za 3 dni mam zacząć brać. Zastanawiam się czy to nie za późno. Dziwne te cycuszki"Zamknij oczy, ale nie umieraj.
15.10.2015 - I IUI
Ja w tym cyklu też nie biorę dupka ani luteiny. Ale pewnie to i tak hormony, podejrzewam, że jest ich dużo i dlatego tak. Tak jak pisałam wyżej, przy pierwszym cyklu z clo miałam podobne objawy, hormony z krwi wychodziły mi super, normy jak dla ciężarnej, nawet laborantka stwierdziła, że ja to chyba w ciąży jestem, zrobiłam bete i w ciąży nie byłam. Dlatego nie nakręcam się, żyje sobie na razie spokojnie a po drugim pregnylu pojadę na parę dni do męża .1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
05.11.2016 Antoś ❤
-
Jolcia ja też się nie nakręcam. Już się umówiłam na 2 IUI jak małż skończy prochy na żołnierzyki. wszystko okaże się za dwa tygodnie
"Zamknij oczy, ale nie umieraj.
15.10.2015 - I IUI
Dziewczyny ból podbrzusza i plamienia martwić się? Jutro przyjmuje akurat moja p.doktor. boję się . Ja już w ogóle nie znam swoich cyklów.1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
05.11.2016 Antoś ❤
-
Martwić się nie. Dmuchać na zimne tak. Myślę, że lekarz się przyda. Choćby po to by rozwiać wszystkie wątpliwości.
15.10.2015 - I IUI
Jolcia jak się czujesz? trwa jeszcze czy to może małe i się zakończyło? Na implantacyjne to za wcześnie chyba. Ale może gin coś uszkodził podczas IUI? Mój się tak napiął, że aż mu się wziernik rozpękł w dłoniach. Także spodziewałam się jakiegoś krwawienia po IUI.
15.10.2015 - I IUI
Brzuch dalej boli i plamienie nadal jest, takie jak przed @, brązowe. Zobaczę jak jutro będę się czuła i jak coś to zapisze się do lekarza. Może to nic takiego, ale ....1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
05.11.2016 Antoś ❤
-
Jolcia1985, trzymam za Ciebie kciuki! Mnie brzuch boli...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 21:20
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
niezapominajka wrote:No mój, nie da się na niego spóznić jakby co Ja idę jutro do Przychodni przy szpitalu na Unii Lubelskiej, zobaczymy jak jaja rosną. Tam jest taka fajna babka, która od razu jak się dowiedziała, że jestem po poronieniu i że wcześniej się staraliśmy z IUI, rozplanowała wszystko... Ona chyba też pracuje na Zdrojach. Jestem pozytywnie nastawiona, w końcu musi być kiedyś dobrze
Niezapominajka no to pozostaje mi życzyć pięknego prezentu ślubnegoniezapominajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Wam
Czekam na @ po odstawieniu luteiny. Też mnie brzuch boli i jajniki mocno dają o sobie znać. Porozmawialiśmy z mężem i ustaliliśmy, że do kolejnej IUI podchodzimy w styczniu. Teraz idą świąteczne wydatki, poza tym mąż ma w grudniu operację przegrody nosowej, więc nie będziemy robić nic na siłę i wszystkiego na raz. Może od stycznia będą pieniążki na kwalifikacje do rządowego programu...zobaczymy.
Jolcia, może niski progesteron skoro nic nie przyjmujesz?Jolcia1985 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Niunqa czasami taki odpoczynek dobrze robi, i czasami trafia się fajna niespodzianka . Rezygnujecie tylko z IUI i będziesz się stymulować lekami i próbować naturalnie, czy rezygnujecie z wszystkiego?
To nie jest tak do końca, że nic nie biorę, w sobotę miałam podany pregnyl w celu zapobiegania niewydolności ciałka żółtego. Może faktycznie odezwało się coś jeszcze po IUI bo jednak trochę tam zostało podrażnione. Na razie dzisiaj jest ok.Kamilam8 lubi tę wiadomość
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
05.11.2016 Antoś ❤
-
nick nieaktualny
-
Jolcia1985 wrote:Dzień dobry
Niunqa czasami taki odpoczynek dobrze robi, i czasami trafia się fajna niespodzianka . Rezygnujecie tylko z IUI i będziesz się stymulować lekami i próbować naturalnie, czy rezygnujecie z wszystkiego?
To nie jest tak do końca, że nic nie biorę, w sobotę miałam podany pregnyl w celu zapobiegania niewydolności ciałka żółtego. Może faktycznie odezwało się coś jeszcze po IUI bo jednak trochę tam zostało podrażnione. Na razie dzisiaj jest ok.
Kochana życzę powodzenia
Ja w piątek ma wizytę i wyznaczenie daty inseminacji. Liczę na dwa pęcherzyki -
sylwiaśta159 wrote:Wszystkie "ciazowe" objawy przed terminem @ to skutek brania duphastonu i/lub luteiny wiec nie warto wsluchiwac sie w objawy
Ja od tego cyklu nie zwracam uwagi na żadne objawy- tylko i wyłącznie beta. W oststnim cyklu mocno się zawiodłam moimi przypuszczeniami.