INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale sie wkurzylam, mam dzisiaj wziac pregnyl, podjechalam do kliniki a tam nikogo nie ma, dzwonie tez cisza. No to poszlam do szpitala na ginekologie, tam nie moga mi podac, mam isc na izbe przyjec. Tam tez mi nie podadza jak nie maja zlecenia. Pytam co mam w takim razie zrobic? Mam sobie podejsc do kliniki gdzie p. doktor przyjmuje i jej nic do tego ze zamknieta. No po prostu totalna chamowa !!! I po cholere czlowiek placi zus? Zeby byc tak traktowanym.1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
nick nieaktualnyJolcia1985 wrote:Ale sie wkurzylam, mam dzisiaj wziac pregnyl, podjechalam do kliniki a tam nikogo nie ma, dzwonie tez cisza. No to poszlam do szpitala na ginekologie, tam nie moga mi podac, mam isc na izbe przyjec. Tam tez mi nie podadza jak nie maja zlecenia. Pytam co mam w takim razie zrobic? Mam sobie podejsc do kliniki gdzie p. doktor przyjmuje i jej nic do tego ze zamknieta. No po prostu totalna chamowa !!! I po cholere czlowiek placi zus? Zeby byc tak traktowanym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 13:26
Jolcia1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miałam ze sobą pregnyl, kupiłam nawet igłę i strzykawkę, miałam karteczkę od pani doktor tylko, że z kliniki (pani doktor też przyjmuje w tym szpitalu gdzie byłam). Po prostu jestem w szoku, że tak traktują ludzi. Zero nawet jakiejś rady nic, kompletnie nic. Na szczęście mąż mi bardzo pomógł, zorganizował pielęgniarkę, teściową jego siostry, mojej szwagierki , przyjdzie jakoś ok. 18. Mam nadzieję, że nie ma zbytnio znaczenia, o której wezmę pregnyl.
aszka, Kamilam8 lubią tę wiadomość
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
05.11.2016 Antoś ❤
-
No właśnie mi pani doktor mówiła, abym raczej nie robiła sikańca tylko bete z krwi. Jeżeli wyjdzie pozytywna to powtórzyć i zobaczyć czy rośnie, jeżeli nie będzie rosła to pewnie jeszcze pregnyl daje o sobie znać.
05.11.2016 Antoś ❤
-
nick nieaktualnyMi też tak kazali. I tak zrobiłam tylko przed wynikiem nasikalam na test 4 testy roznych firm wychodzą wiec jestem jakas dziwna i felerna
Pregnyl robiłam sama. A dokladnie mąż
W kazdym razie lutka poszła w odstawke i czekam na nowe podejścieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 14:10
Jolcia1985, aszka lubią tę wiadomość
-
Jolcia idź i wszystkich opier... dasz radę sama zrobić sobie zastrzyk. Ja jestem pękała i mi mąż zrobił. Gin dał nam strzykawkę i igłę ale powiedział, że igła ma wejść cała do końca i dopiero wstrzyknąć. Przed wbiciem przetarliśmy wódeczką miejsce, wbił w lewo bo z lewego miałam owulację. Nawet nie bolało tylko troszeczkę przy wpuszczaniu ale to bardziej szczypało.
Niunqa jak nie będzie u Ciebie @ to wszystkie będziemy szczęśliweJolcia1985 lubi tę wiadomość
"Zamknij oczy, ale nie umieraj.
Masz prawo do płaczu. A potem wstań
i walcz o następny dzień."
15.10.2015 - I IUI
"Co ma przeminąć to przeminie
A co ma zranić do krwi zrani" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niunqa jak tak bardzo chcesz to będziemy szczęśliwe jak dostaniesz;) ale może tym razem beta się pomyliła??
15.10.2015 - I IUI
na mężów zawsze można liczyć. Mój polazł po luteinę i przyniósł zupełnie inną niż ostatnio :x
15.10.2015 - I IUI
Carolla to dobrze czy źle, że przyniósł inną? . Ja siedzę w domu i czekam na zastrzyk w pupę. Mąż na jakieś 2 tyg. wyjechał w delegacje na drugi koniec Polski, ale nawet z daleka potrafi szybko zadziałać .
Niunqa życzę w takim razie aby szybciutko przyszła @, nowy cykl większa nadzieja1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
05.11.2016 Antoś ❤
-
Jolcia Ty pregnyl w pupkę będziesz miała? Pregnyl w brzuszek raczej. No źle że inna przyniósł bo poprzednią miałam setkę i był taki jakby patyczek do popychania a teraz 50 i bez patyczka. Niestety nie mam patyczka z poprzedniego bo koleżanka była w potrzebie - bardzo świeża ciąża a gin w świecie i dałam jej ostatnie 5 tabletek luteiny razem z patyczkiem.
15.10.2015 - I IUI
nick nieaktualnyPregnyl sie bierze w brzuch zazwyczaj chociaz jak mowi ulotka Lek ten można podawać domięśniowo (wstrzyknięcie powinien wykonać lekarz lub pielęgniarka) na przykład w pośladek, udo czy przedramię lub podskórnie (powłoki brzucha). W tym ostatnim przypadku pacjentka może wykonać wstrzyknięcie samodzielnie lub przy pomocy partnera. Lekarz poinstruuje kiedy i jak wykonać wstrzyknięcie. Ja bym wolała jednak w brzuch.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 17:50
-
Kukuletka wrote:Chodzę do dr Glabowskiego i jestem bardzo zadowolona z jego podejścia. Wczesniej chodziliśmy do Sienkiewicza-ehhh szkoda gadać. W każdym bądź razie ponoć w Policach juz nie robią IUI, wiec chyba tylko Zdroje zostają. A ty gdzie robiłaś IUI?
-
Pierwszy pregnyl tez dostalam w pupe, w klinice, zastrzyk robila mi pielegniarka. Niewazne gdzie najwazniejsze aby dzialal . Jeszcze jeden w środę, ale to już w klinice i odliczanie do testowania
Kamilam8 lubi tę wiadomość
05.11.2016 Antoś ❤
-
bartusiowa-mama wrote:Czesc dziewczyny. Jestem po wizycie w 9 tc. Serduszko nie bije jutro ide do szpitala na zabieg. Wiecej juz sie nie zamierzam starac
-
Jolcia1985 wrote:Pierwszy pregnyl tez dostalam w pupe, w klinice, zastrzyk robila mi pielegniarka. Niewazne gdzie najwazniejsze aby dzialal . Jeszcze jeden w środę, ale to już w klinice i odliczanie do testowania
Kochana w środę jeszcze raz pregnyl? Czemu tak?