INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co, znowu zaczął boleć mnie brzuch i znowu są te cholerne plamienia zapisałam się na 17:15 do pani doktor1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Siemka wrote:8 dni od IUI,a ja znowu się czuję jak na okres
My kobiety to mamy przekichane . Poczekaj jeszcze z parę dni i zrób bete, jeżeli wyjdzie pozytywna to powtórz, aby zobaczyć czy rośnieKamilam8 lubi tę wiadomość
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
05.11.2016 Antoś ❤
-
Kochane- powiem Wam z własnego doświadczenia. Miałam trzy inseminacje i po każdej coś mi dolegało- bóle jajników (takie, że nie mogłam się wyprostować), bóle w podbrzuszu, brak apetytu, brak smaku, bóle głowy, senność itp itd. Mogę tu tak jeszcze napisać wiele rzeczy.
Wam z całego serca życzę aby to były TYLKO I WYŁĄCZNIE objawy, które przekierują Was na fioletową stronęJolcia1985 lubi tę wiadomość
-
Kamilam8 wrote:Kochane- powiem Wam z własnego doświadczenia. Miałam trzy inseminacje i po każdej coś mi dolegało- bóle jajników (takie, że nie mogłam się wyprostować), bóle w podbrzuszu, brak apetytu, brak smaku, bóle głowy, senność itp itd. Mogę tu tak jeszcze napisać wiele rzeczy.
Wam z całego serca życzę aby to były TYLKO I WYŁĄCZNIE objawy, które przekierują Was na fioletową stronę1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
05.11.2016 Antoś ❤
-
Kamilam8 wrote:Jolcia rozmawiałam o tym z lekarzem. Nic się nie działo, wszystko było ok.
Przyjmujesz teraz jakieś leki np. luteinę?1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
05.11.2016 Antoś ❤
-
Kochana to też może mieć jakiś wpływ. Dodaj do tego wszystkiego stres, napięcie. Oczywiście do lekarza idź i sprawdź czy na pewno wszystko jest ok i koniecznie daj znać.
Pamiętam jak dostałam na początku starań dwa zastrzyki z gonapeptylu na pęknięcie. Przez kilka dni nic nie mogłam jeść, bolał mnie brzuch, mdliło okropnie.Jolcia1985 lubi tę wiadomość
-
Jolcia idź do lekarza. A brązowy śluz to progesteron. Lutka powinna pomóc. Sprawdź sobie może dodatkowo hormony w drugiej fazie. I koniecznie daj znać jak z Tobą.
Dziewczyny czy Wy też czujecie się jak balon po tej inseminacji?"Zamknij oczy, ale nie umieraj.
Masz prawo do płaczu. A potem wstań
i walcz o następny dzień."
15.10.2015 - I IUI
"Co ma przeminąć to przeminie
A co ma zranić do krwi zrani" -
Ja po wzieciu duphastonu tak się właśnie czuję... jak wielki balon Jolcia, daj znać co u Ciebie?14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Kurczę ja jeszcze nie zaczęłam brać Luteiny a już czuję się jak balon. Tak mnie wydęło, że sweterka rano nie mogłam zapiąć. I ten ból jajnika z którego był pęcherzyk. Ani siedzieć ani leżeć."Zamknij oczy, ale nie umieraj.
15.10.2015 - I IUI
A co ma zranić do krwi zrani" -
ja w tym cyklu mam nie brac zadnych tabletek typu clo bo mialam torbiele, w poniedzialek, w 9dc mam jechac na kontrole czy zniknely , mysclicie ze lepiej odpuscic iui w tym cyklu? bo musialabym na naturalnym, bez tabletek.
i dziewczyny jak mam rozmawiac z lekarzem , co zmienic zeby juz tak sie nie zdarzylo jak w tym cyklu, boje sie ze znowu moge miec torbiele itd i z iui nici, a tanie to nie jest, czuje teraz tak jakbym te 1000 zł wydała tak oo bo plemniki nie mialy nawet szansy sie dostac skoro jajeczko sie nie uwolnilo.
zrobili mi iui w 10dc , jajeczka byly duze ale potem zamiast peknac urosy jeszcze bardziej i zrobila mi sie torbiel krwotoczna
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no wlasnie i nie wiem czy najpierw sprawdzic jak dzialaja na mnie leki i czy pekaja itd bo nie chce miec znowu iui zmarnowanej :(a moze na cyklu naturalnym lepiej? a jakie wy mialyscie leki do iui ? ja mialam clo 2x1 i lekarka mowila ze na mnie za bardzo zadzialalo i bylam przestymulowana ;/
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
u mnie też urósł galanty pęcherzyk i obawiałam się, że nie pęknie mimo zastrzyku z pregnylu. Na jakimś forum dziewczyny mi doradziły, że na pęknięcie są dobre 3 rzeczy sexsik ( ale odpada bo IUI) jazda na rowerze albo szybszy spacer. Wybrałam orbitrek podziałało bez problemów.
pysia lubi tę wiadomość
"Zamknij oczy, ale nie umieraj.
15.10.2015 - I IUI
A co ma zranić do krwi zrani"