inseminacja 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, u mnie jedna kreska. Znów A na prawdę do samego końca wierzyłam, że może być dobrze... strasznie smutnostarania od 05.2015
JA: jajowody drożne,hormony ok,owulacje ok
ON 09.2017: morfologia->2.88;ilość->9.36\ml i 33mln
ON 01.2018:morfologia->4%;ilość->23\ml i 69mln całość
10.2017-01.2018 -> 4 IUI
06.2018 histerolaparoskopia usunięty zrost macicy z przednią ścianą jamy brzusznej
-
Truskawkowa90 wrote:Dziewczyny, u mnie jedna kreska. Znów A na prawdę do samego końca wierzyłam, że może być dobrze... strasznie smutno
Truskaweczko, trzymaj się ale może jeszcze warto zrobić krew? Testy czasem kłamią...Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
nick nieaktualnyinka2707 wrote:Truskaweczko, trzymaj się ale może jeszcze warto zrobić krew? Testy czasem kłamią...
Jak @ jutro nie przyjdzie to pójdź na betę -
nick nieaktualnyTruskawkowa90 wrote:Dziewczyny, u mnie jedna kreska. Znów A na prawdę do samego końca wierzyłam, że może być dobrze... strasznie smutno
Kochana przytulam:* Zrób dzisiaj coś dla siebie i nie poddawaj się. Podziwiam, że do samego końca wierzyłaś, że się uda. Jesteś dzielna! -
nick nieaktualnyJa1986 serdecznie gratuluje
Truskawkowa90 jeśli z bety tez nic nie wyjdzie pamiętaj żeby się nie poddawać i niech nie przychodzą Ci do głowy pomysły, że robisz przerwę....trzeba iść za ciosem, musi się udać w końcu :*
ja byłam wczoraj na kontroli w 10 dpo i moje endo 7mm - wiec szanse na udaną inseminacje bardzo małe, nastawiam się już na kolejny cykl o ile owu będzie po drożnej stronie..... -
Truskawkowa - przytulam mocno Testy czasem kłamią, ale nie chcę robić Ci złudnych nadziei. Daj sobie czas, spokojnie. Myślami jestem dziś z Tobą :-*3 x IUI
06.18 - I PICSI, z 14 pobranych żadnej zapłodnionej komórki
08.18 - II PICSI, z 15 pobranych żadnej zapłodnionej komórki
03.19 - start III procedury,
19.06.19 - IMSI + Fertile Chip, 21 pęcherzyków/10 komórek, w pierwszej dobie zero zapłodnień... I nagle cud! Transfer w 3 dobie zarodka 8a, beta 9 dtp 1,97; 10 dpt 1,34
08.06.20 - transfer AZ
07.07.20 - transfer AZ, 7dpt - beta 75.05, 9dpt - 188.06, 13dpt - 1115
10 tc 💔
KD - zero zapłodnień
KD - świeże komórki - 3 blastki z czego mamy ciążę 🥰 -
Mam pytanie do dziewczyn którym się udało ; czy wy wiecie kiedy po inseminacji miałyście ovulacje ?ile godzin? Jak duże jajeczka? I jakie byly wasze żołnierzyki ? Wiem że wcześniej gdzieś to już pisaliście ale jakbyście mogły raz jeszcze plissss
-
Truskawkowa90 wrote:Dziewczyny, u mnie jedna kreska. Znów A na prawdę do samego końca wierzyłam, że może być dobrze... strasznie smutno
Przytulam Cie mocno kochana .Nie poddawaj się idz za ciosem tak jak ja ,pamiętaj nie jesteś sama!Masz nas!!!! -
nick nieaktualnysrebrzysta wrote:Mam pytanie do dziewczyn którym się udało ; czy wy wiecie kiedy po inseminacji miałyście ovulacje ?ile godzin? Jak duże jajeczka? I jakie byly wasze żołnierzyki ? Wiem że wcześniej gdzieś to już pisaliście ale jakbyście mogły raz jeszcze plissss
Ja miałam inseminację o 18:30, a następnego dnia koło 13-15 owulację, o 19 na usg juz nie było widać jajeczek. Były dwa 21mm i 23mm.
Plemników podali 28mln, ruchliwość 99%. Ale morfologia.u męża na poziomie 4% ostatnio byla.tolerancyjna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolinaDe wrote:Ja miałam inseminację o 18:30, a następnego dnia koło 13-15 owulację, o 19 na usg juz nie było widać jajeczek. Były dwa 21mm i 23mm.
Plemników podali 28mln, ruchliwość 99%. Ale morfologia.u męża na poziomie 4% ostatnio byla.
Karolina a ile dni po owu zrobiłaś test?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolinaDe wrote:Ja miałam inseminację o 18:30, a następnego dnia koło 13-15 owulację, o 19 na usg juz nie było widać jajeczek. Były dwa 21mm i 23mm.
Plemników podali 28mln, ruchliwość 99%. Ale morfologia.u męża na poziomie 4% ostatnio byla.
Karolina ja przed preparatyka jakie mieliscie parametry nasienia?