Inseminacja 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
RudaAnna wrote:Selinko a kiedy masz zamiar iść do lekarza ? Jak to wgl wyglada bo nigdy nie pytałam doktorka co zrobic jak się okaze ciąża ,co byście zrobiły ? Ja odliczam o 13 wyniki odbiorę aż mi w brzuchu jeździ ze Strachu ..
RudaAnna jeśli beta będzie pozytywna, czego Ci bardzo życzę, to najlepiej jest zrobić kolejna po 72h i jeszcze jedna po kolejnych 72h by sprawdzić czy przyrasta prawidłowo. Powinna rosnąć o 114% co 72h. Do lekarza zapisz się na za 2 tygodnie by sprawdzić czy jest pęcherzyk i czy jest tam gdzie powinien byc albo też za 3 tygodnie to może juz będzie widać zarodek i serduszkoKrzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Dziekuje za odpowiedz przynajmiej mam to jakoś obrazowane no ale lepiej nie będę soe rozpędzić poczekam na wyniki ale ciagle bije soe z myślami czy tak czy nie ..głowa mo pęka od myślenia wkolko o jednym a wiem ze to i tak teraz nic nie pomoże15.08.19r. Wojciech ❤️
-
RudaAnna wrote:Dziekuje za odpowiedz przynajmiej mam to jakoś obrazowane no ale lepiej nie będę soe rozpędzić poczekam na wyniki ale ciagle bije soe z myślami czy tak czy nie ..głowa mo pęka od myślenia wkolko o jednym a wiem ze to i tak teraz nic nie pomoże
Dokładnie wiem co czujesz. Ja tak mam przed każdym badaniem i czekając na każde wyniki. Teraz czekam na wizytę serduszkowa i piątek wydaje mi się bardzo odległym terminem Trzymam za Ciebie mocno kciuki by beta była pozytywna!Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
RudaAnna wrote:Selinko a kiedy masz zamiar iść do lekarza ? Jak to wgl wyglada bo nigdy nie pytałam doktorka co zrobic jak się okaze ciąża ,co byście zrobiły ? Ja odliczam o 13 wyniki odbiorę aż mi w brzuchu jeździ ze Strachu ..19.12.2019 IUI
03.01.2019 długi protokół start
08.02.2019 punkcja 24 komórki jajowe- brak zarodków
co dalej?
"Marzenie o czymś nieprawdopodobnym ma swoją nazwę. Nazywamy je nadzieją."
Ponad 7 lat starań o drugie dziecko.
19.11.2010 największe szczęście Julka -
Nathi2468 wrote:Czwartek tuż tuż a skoro tak nigdy nie miałaś... No cóż Całkiem obiecująco to wygląda Kciuki zaciśnięte
Selina idę spać z zaciśniętymi kciukami za jutrzejszą betęNathi2468 lubi tę wiadomość
-
RudaAnna wrote:Selinko a kiedy masz zamiar iść do lekarza ? Jak to wgl wyglada bo nigdy nie pytałam doktorka co zrobic jak się okaze ciąża ,co byście zrobiły ? Ja odliczam o 13 wyniki odbiorę aż mi w brzuchu jeździ ze Strachu ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lenka9419 wrote:Gdzie te staraczki z września i października co im się udalo ? Co u nich Kinga Freya marlien? )
Pewnie szczęśliwe na fioletowej
Choć Freyja jeszcze z nami jestWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 09:07
Lenka9419 lubi tę wiadomość
-
Kciuki mocno zaciśnięte za pozytywne betyStarania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
nick nieaktualny
-
Kciuki kciuki dziewczyny.
Statystycznie mniej więcej 3 na miesiąc zachodzaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 09:47
-
nick nieaktualnyBardzo Wam dziękuję Krew oddana, wyniki może k.14 będą
Ja się zapisałam do lekarza na 8.01., bo taki miał 1szy termin. Idę do tego, który robił mi zabieg, chyba że obecna gin każe mi przyjść wcześniej do siebie. Może się jakoś ogarnę, mam pracy z bord przed świętami i Sylwestrem -
Selina wrote:Ja bym robiła płukania zatok woda z solą z butelki, mnie mega pomaga
Selina lubi tę wiadomość
Starania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymonik123 wrote:Selina napisz proszę coś więcej o płukaniu zatok wodą z solą...mnie dzisiaj dopadł mega katar, a muszę być do końca tygodnia w formie...jakie proporcje i czy zwykła butelka wystarczy czy trzeba mieć jakąś specjalną?
Nie jest to może najprzyjemniejsze, ale później jak po tym nos wydmuchasz to taaaka ulga! Najważniejsze żeby parę min po siedzieć z głową w dół i dmuchać ruszając głowa na boki, bo woda może zalegać gdzieś przy uszasz albo w zatokach szczękowych. Przez godzinę po płukanie nie wolno leżeć ani wychodzić na zewnątrz