Inseminacja 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggie1 wrote:Matko jaki miałam dzisiaj sen... śniło mi się, że się obudziłam i był dzień testowania! Tak się ucieszyłam, że już mogę zrobić test, że aż się obudziłam. Popadam w paranoję!
-
nick nieaktualnyDziewczyny tak mnie zastanawia dr kazal mi jeszcze wczoraj zrobic przeciwciala różyczki Igg Igm.
Do ostatniej iui robilam tylko toxoplazmoze i CMV poniewaz sam stwierdzil ze Rozyczke przechodzilam bo wskazuje na to stare badanie jeszcze jak robilam do IVF.
A wczoraj stwierdzil, ze musze zrobic jeszcze raz jednak bo tamto jest nie wazne?
I znow wyszlo to samo identyczny wynik Igg <500 wynik reaktywny wskazuje na przebyta chorobe.
CMV tez mam reaktywny.
Czy za kazdym razem bede musiala robic nowe te badania skoro widac czarno na bialym,ze przechodzilam chorobe?
-
Meggie1 wrote:Dziewczyny, zastanawiam się, czy nie wylecieć od razu po IUI na wakacje do Egiptu. Już zdecydowałam, że wezmę wolne, bo mam mega stresy w pracy (pracuje w finansach) i wiem, że tutaj spokoju nie zaznam a z drugiej strony, nie chce mi się siedzieć w domu. Myślicie, że będzie to bezpieczne tak na 2 dni po IUI, czy jednak odradzacie?
-
nick nieaktualnyMeggie ja bym sie nie zastanawiala i leciala majac taka mozliwosc:) sama o tym myslalam ale u mnie wczoraj bylo dopiero 13mm i plan z iui w srode polegl, mam nadzieje ze uda nam sie do konca tygodnia lub przeskoczyc weekend
Miła, przesyłam przytulaski, jakoś tak czunę z Tobą ogromną wirtualną więź.
I wszystkie macie racje, ja tez czasami myale ze nic nie wychodzi a przeciez mamy fajnych mezow,jestesmy ogolnie zdrowi i stac nas na iui czyli juz jest dobrze;)Miła27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggie1 wrote:Matko jaki miałam dzisiaj sen... śniło mi się, że się obudziłam i był dzień testowania! Tak się ucieszyłam, że już mogę zrobić test, że aż się obudziłam. Popadam w paranoję!
Spokojnie nie tylko Ty
Ile razy mi sie snilo, ze jestem w ciąży. I ten smutek jak czlowiek sie budzi a tu szara codziennosc ;( -
NeverLoseHope wrote:Dziewczyny tak mnie zastanawia dr kazal mi jeszcze wczoraj zrobic przeciwciala różyczki Igg Igm.
Do ostatniej iui robilam tylko toxoplazmoze i CMV poniewaz sam stwierdzil ze Rozyczke przechodzilam bo wskazuje na to stare badanie jeszcze jak robilam do IVF.
A wczoraj stwierdzil, ze musze zrobic jeszcze raz jednak bo tamto jest nie wazne?
I znow wyszlo to samo identyczny wynik Igg <500 wynik reaktywny wskazuje na przebyta chorobe.
CMV tez mam reaktywny.
Czy za kazdym razem bede musiala robic nowe te badania skoro widac czarno na bialym,ze przechodzilam chorobe? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybuba123 wrote:u mnie rózyczkę i toksoplazmozę przepisują bo przechodziłam i mam przeciwciała wiec głupotą jest powtarzać te wyniki
No tak tez mi sie wydaje a Dr sie uparl ze bez swiezego wyniku iui nie moze zrobic.
No ale dawno za nic nie placilam wiec musialam wspomóc klinike haha -
NeverLoseHope wrote:No tak tez mi sie wydaje a Dr sie uparl ze bez swiezego wyniku iui nie moze zrobic.
No ale dawno za nic nie placilam wiec musialam wspomóc klinike haha -
mila2019 wrote:Meggie ja bym sie nie zastanawiala i leciala majac taka mozliwosc:) sama o tym myslalam ale u mnie wczoraj bylo dopiero 13mm i plan z iui w srode polegl, mam nadzieje ze uda nam sie do konca tygodnia lub przeskoczyc weekend
Miła, przesyłam przytulaski, jakoś tak czunę z Tobą ogromną wirtualną więź.
I wszystkie macie racje, ja tez czasami myale ze nic nie wychodzi a przeciez mamy fajnych mezow,jestesmy ogolnie zdrowi i stac nas na iui czyli juz jest dobrze;)mila2019 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NeverLoseHope wrote:No ale cóż zrobic musialam niestety
Buba a Ty jak sie czujesz? Zaczynasz miec jakies objawy?Selina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDopiero co narzekalam na brak sluzu to już go mam i to duzo ale...
Wraz ze śluzem na papierze byla brazowa spora plama. Wygladala jak taka jakby stara krew przepraszam Was za opis ale inaczej nie umiem tego ująć. Mam nadzieje ze to nic zlego bo znow zaczynam sie martwic
-
Dziś mój 20 dc, tak jak pisałam wcześniej 5 lutego miałam drugą iui, nie miałam zastrzyku na pęknięcie, bo po fostimonie danym w niedzielę rano na przyrost pęcherzyk pękł sam,plamienia brązowe ustąpiły 3 dni temu, wczoraj tylko miałam taj jak śluz płodny taki ciagnacy przezroczysty z trochę krwią, cycki nie bolą, tylko jajniki, jak myślicie kiedy zrobić test skoro nie miałam ovitrelle na pęknięcie2004 ciąża naturalna-syn
2007 ciąża naturalna-syn
Starania od 2017,m brak plemników
Moje wszystkie badania ok
2019 01 11 pierwsze aid☹️
2019 02 05 drugie ☹️
,, I choćby pogasły wszystkie światła.... nie pozwól zgasnąć nadziei ". Przerwa w staraniach -
NeverLoseHope wrote:Dopiero co narzekalam na brak sluzu to już go mam i to duzo ale...
Wraz ze śluzem na papierze byla brazowa spora plama. Wygladala jak taka jakby stara krew przepraszam Was za opis ale inaczej nie umiem tego ująć. Mam nadzieje ze to nic zlego bo znow zaczynam sie martwicKIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Justyska1986 wrote:Dziś mój 20 dc, tak jak pisałam wcześniej 5 lutego miałam drugą iui, nie miałam zastrzyku na pęknięcie, bo po fostimonie danym w niedzielę rano na przyrost pęcherzyk pękł sam,plamienia brązowe ustąpiły 3 dni temu, wczoraj tylko miałam taj jak śluz płodny taki ciagnacy przezroczysty z trochę krwią, cycki nie bolą, tylko jajniki, jak myślicie kiedy zrobić test skoro nie miałam ovitrelle na pęknięcieKIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualny
-
NeverLoseHope wrote:Dzis 12dc.
Rano bralam Ovitrelle a jutro iuiKIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualnyJustyska1986 wrote:Dziś mój 20 dc, tak jak pisałam wcześniej 5 lutego miałam drugą iui, nie miałam zastrzyku na pęknięcie, bo po fostimonie danym w niedzielę rano na przyrost pęcherzyk pękł sam,plamienia brązowe ustąpiły 3 dni temu, wczoraj tylko miałam taj jak śluz płodny taki ciagnacy przezroczysty z trochę krwią, cycki nie bolą, tylko jajniki, jak myślicie kiedy zrobić test skoro nie miałam ovitrelle na pęknięcie