Inseminacja 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Selina wrote:Olalasz, Olka_sz ja coprawda na bezglutenowej nie jestem, bo celiakii nie mam, ale wyszła mi nietolerancja taka średnia na pszenicę i żyto.
Najśmieszniejsze jest to że ja nie mam ani celiakii ani nietolerancji... W badaniach genetycznych wyszedł mi jeden gen dający predyspozycje do zachowania na celiakię i na tej podstawie gin kazał mi przejść na dietę bezglutenową. Powiedział, że miewają takie przypadki że nie ma żadnych sensownych przyczyn, dla których się nie udaje a po odstawieniu glutenu nagle kobieta zaskakuje.
Mam nadzieję, że jestem jednym z tych przypadków... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mila2019 wrote:Nie boje sie zastrzyku ale tego ze tym razem musze go zrobic sama;)
Ja też sobie właśnie zrobiłammila2019 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolka_sz wrote:Jednak opóźnienie tylko minimalne.
Endo - 8,5mm, pęcherzyki 22 i 23mm. Ovitrelle dziś o 20.00. Inseminacja w piątek ok. 10.30
Boję się tylko czy nie pękną do tego czasu.
No jak ladnie
To trzymam juz kciuki.olka_sz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie chyba pecherzyki pekly bo strasznie zaczely mnie bolec jajniki najpierw lewy a teraz prawy a brzuch dostalam taki ze masakra. Wygladam jak w 5 miesiacu ciąży!
I caly mnie boli ale to nie bol jak na @ tylko taki inny.
Jest dokladnie 36h po ovi
Wiec oczywiscie z ciekawosci zrobilam test owulacyjny i kreska testowa duzo ciemniejsza od kontrolnej nigdy taka nie byla.
Tylko tak mnie zastanawia czy ovitrelle moze sfałszować wynik owulacyjnego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 20:37
Selina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mila2019 wrote:Nie boje sie zastrzyku ale tego ze tym razem musze go zrobic sama;)
No mnie to tak paralizowalo, strach że mudze sama zrobic,aż prawie mdlalam. Już taki mój urokWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 20:41
mila2019 lubi tę wiadomość
IUI 1 - 30.01.2019 IUI 2 - 27.02.2019
23.04.2019 - IVF
4.05.2019 - punkcja (6 cumulusów -4 prawidłowe)
5.05.2019 - 4 zapłodnione komórki❤️
9.05.2019 - transfer naszego malucha 4AA ❤️( zostaje nam ❄️ mrożaczek 3BB)
16.05.2019 - beta 7 dpt -101,8 😍 9 dpt - 234,6 😍 14 dpt - 2074 😍 20 dpt - 8315 😍 22 dpt - 13377 😍 26 dpt - ❤️
16.08.2022- powrót po ❄️
5.09.2022 - transfer
12.09.2022 - beta 7 dpt - 11, 8 dpt - 19, 9 dpt -28 CB 😭😭😭
24.05.2023 - 3 testy z II - Naturalny Cud! ❤️
25.05.2023 - beta 383 😍
26.05.2023 - beta 679 prog - 14,70
30.05.2023 - beta 2457 prog - 29,4
02.06.2023 - pęcherzyk ciążowy ✊
13.06.2023 - ❤️
„Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie.” -
NeverLoseHope wrote:U mnie chyba pecherzyki pekly bo strasznie zaczely mnie bolec jajniki najpierw lewy a teraz prawy a brzuch dostalam taki ze masakra. Wygladam jak w 5 miesiacu ciąży!
I caly mnie boli ale to nie bol jak na @ tylko taki inny.
Jest dokladnie 36h po ovi
Wiec oczywiscie z ciekawosci zrobilam test owulacyjny i kreska testowa duzo ciemniejsza od kontrolnej nigdy taka nie byla.
Tylko tak mnie zastanawia czy ovitrelle moze sfałszować wynik owulacyjnego?
Co do testów nie wypowiem się bo nigdy nie robiłam owulacyjnyh -
nick nieaktualnyNever no to idealnie! ale co to za wstyd że poprawialiscie? Każda z nas chyba to robi zawsze lekarze to zlecają, to bardziej zabieg psychologiczny.
Weź nospe jak brzuch bardzo boli, będzie dobrzeNeverLoseHope, mila2019, Olalasz, Sisii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie poprawialam po 1 iui, nikt mi nie kazal:( tym razem postaram sie lepiej! Never wyglada to perfekcyjnie!
Cytrynka to ja wlasnie tez taki tchorz ale fakt znosimy wiecej wiec taki maly samodzielny zastrzyczek nie jest czyms znaczacym;)NeverLoseHope, Selina, olka_sz, Olalasz, CYTRYNKA_2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymila2019 wrote:Ja nie poprawialam po 1 iui, nikt mi nie kazal:( tym razem postaram sie lepiej! Never wyglada to perfekcyjnie!
Cytrynka to ja wlasnie tez taki tchorz ale fakt znosimy wiecej wiec taki maly samodzielny zastrzyczek nie jest czyms znaczacym;)
Dziewczyny jak mialam 1 raz zrobic sobie sama zastrzyk to az mnie trzeslo... a pozniej nawet nie poczulam jak go sobie podalam
Najgorszy 1 raz a teraz mogę sie juz kluc
My zniesiemy wszystko bo jestesmy silne i maly zastrzyk nam nie straszny!Selina, olka_sz, CYTRYNKA_2016 lubią tę wiadomość
-
mila2019 lubi tę wiadomość
28 styczeń- 1 iui
2 cykle z lametta
4 cykle z clo
Badanie nasienia- bardzo dobre
HycoSy- drożne
Miostigyn Gt od października 2017
PCOS -
Selina wrote:Olalasz, Olka_sz ja coprawda na bezglutenowej nie jestem, bo celiakii nie mam, ale wyszła mi nietolerancja taka średnia na pszenicę i żyto. Jem makarony kukurydziano-ryzowe, ciasta też piekę z mąk bezglutenowych często, ale gryczaną to dla mnie bleeee totalnie nie to super jest za to mąka ryżowa, kokosowa i migdałowa Mleka też piję tylko roślinne
Selina lubi tę wiadomość
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie bije w dekiel. Siedze sama w domu (maz na firmowym piwku) i ogladalam Ally Mc Beal i tam na koncu Vonda Shepard spiewa piosenke "I only wanna be with you", łzy stanely mi w oczach nie wiedziec czemu i na YT odszukałam oryginał. No i debil siedziałam i beczałam słuchajac pare razy z rzedu, nie wiem czemu ta piosenka mnie tak wzrusza. Zaczelam strasznie zalowac, ze nie tanczylismy do tego z mezem na naszym weselu, mogłam mu ją zadedykowac...i takie tam No nic, chyba ta meliska tak na mnie działa
Matylciss88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny