Inseminacja 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Patryka89 wrote:Never, trzymam kciuki, i czekam na wieści!!!
U mnie 9 dzień po IUI, na teście cieniowaty cień cienia, pewnie Pregnyl jeszcze siedzi. Zastanawiam się teraz, czy robić codziennie dla porównania... czy odpuścić i zrobić betę za kilka dni.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualnyZrobilam ten test 10 i nic a na tamtym nawet jak wysechl widac mega slaba 2 kreske.
Zrobie jutro rano ten z allegro i Pink.
Zobaczymy.
Moze rano cos wiecej pokażą albo nic.
Tylko ze brzuch mnie pobolewa i kluje u dolu lekko.
To oczekiwanie jest straszne.
-
NeverLoseHope wrote:Zrobilam ten test 10 i nic a na tamtym nawet jak wysechl widac mega slaba 2 kreske.
Zobaczymy.
To oczekiwanie jest straszne.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
NeverLoseHope wrote:Kupilam Pink superczuly oczywiscie zaraz 3 szt i melise oraz pokrzywe
Musze sie uspokoic bo mam takie emocje ze masakra.HSG-ok
Laparo-ok
hiperprolaktynemia
Mthfr- 2xhetero
2x IUI na cyklu naturalnym przy wysokiej homo. 🙁
Homocysteina uregulowana
1x IUI na letrozolu.🙁
Przerwa w staraniach z pomoca med:/ -
Meggie1 wrote:No to oczekiwanie jest najgorsze... człowiek szaleje, czuje wszystkie objawy, przypatruje się w te testy, rozwala je jak są w tych plastikach, itp. znam to... mnie to czeka znowu za 2,5 tyg.
-
NeverLoseHope wrote:Zrobilam ten test 10 i nic a na tamtym nawet jak wysechl widac mega slaba 2 kreske.
Zobaczymy.
To oczekiwanie jest straszne.
Bardzo bym chciała żeby Ci się udało!!! Dziś meliska i czekamy na jutrzejszy pozytyw
-
nick nieaktualnyolka_sz wrote:Never, a nie chcesz iść na betę? Miałabyś pewność...
Bardzo bym chciała żeby Ci się udało!!! Dziś meliska i czekamy na jutrzejszy pozytyw
Teraz jak pojde to wynik i tak bylby dopiero jutro po poludniu wiec bez sensu. Planowalam bete w srode jak jutro bedzie jednak ta kreska to moze jutro sie skusze.CYTRYNKA_2016 lubi tę wiadomość
-
Never, gratulacje! Fantastyczna wiadomość Trzymam kciuki, żeby wszystko się potwierdziło
Ja natomiast od rana odświeżam stronę Alabu z oczekiwaniem na moje wyniki. Można zwariować Oczywiście tysiąc skrajnych myśli od wielkiej nadziei, że się udało do depresji, że na pewno po raz setny się nie udało.19.07.2019 2 FET
25.07 - 6dpt - bhcg 48,5
27.07 - 8dpt - bhcg 131, prg 35,2
30.07 - 11 dpt - bhcg 536
05.08 - 17 dpt - bhcg 4561, prg 48,3
14.08 - 26 dpt
26.03.2020 - Jasiek 👶
26.04.2022 - IVF
04.05.2022 - 8 dpt - bhcg 29,4
06.05.2022 - 10 dpt - bhcg 106, próg 36
08.05.2022 - 12 dpt - bhcg 271 (inne labo)
10.05.2022 - 14 dpt - bhcg 685
22.05.2022 - 26 dpt (6+0) - 5,4 mm ❤️ -
NEVER trzymam kciuki i czekam na wieści!!
EVELA nie rozstawaj się z nami,bo my tak bardzo cieszymy się twoim szczęściem:) moja pani Doktor mówi to samo ,że trzeba jedna po drugiej robić. Mówi też,że czasem potrzeba wiele IUI żeby się udało:) dzięki Tobie mam nadzieję,że i mi się w końcu uda:*:*
Oj dziewczyny,a mnie boli jajnik ten z którego Owu była ;( może od pracy hmmm, bo trochę się dziś nachodziłam. EchhhEve89la, Mania80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniaem1986 wrote:Never, gratulacje! Fantastyczna wiadomość Trzymam kciuki, żeby wszystko się potwierdziło
Ja natomiast od rana odświeżam stronę Alabu z oczekiwaniem na moje wyniki. Można zwariować Oczywiście tysiąc skrajnych myśli od wielkiej nadziei, że się udało do depresji, że na pewno po raz setny się nie udało. -
nick nieaktualnyAniaem1986 wrote:Never, gratulacje! Fantastyczna wiadomość Trzymam kciuki, żeby wszystko się potwierdziło
Ja natomiast od rana odświeżam stronę Alabu z oczekiwaniem na moje wyniki. Można zwariować Oczywiście tysiąc skrajnych myśli od wielkiej nadziei, że się udało do depresji, że na pewno po raz setny się nie udało.
Jestem z Toba kochana ♡ -
Jezu, ja nie wytrzymam do czwartku. Zaczęłam sobie wkręcać objawy - ciągnięcie w okolicy jajników, podwyższona temperatura... No i śpię po 10 godzin i nie mogę się wyspać. Masakra, najgorsze jest to czekanie. Kiedy najwcześniej mogę iść na betę? Jutro będzie 10 dzień po AID.
Mania80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatryka89 wrote:Jezu, ja nie wytrzymam do czwartku. Zaczęłam sobie wkręcać objawy - ciągnięcie w okolicy jajników, podwyższona temperatura... No i śpię po 10 godzin i nie mogę się wyspać. Masakra, najgorsze jest to czekanie. Kiedy najwcześniej mogę iść na betę? Jutro będzie 10 dzień po AID.
-
Meggie1 wrote:Ja już wiem, że będę robić cały czas, żeby wiedzieć na przyszłość ile mi się będzie utrzymywać.
9 miesiecy:)Selina, NeverLoseHope lubią tę wiadomość
Choroba M-nowotwór
2019-Azospermia
starania IUI AID 3x😔
Nowa klinika Eurofertil
eraz IVF. 16.04.2019 2dc i START zaczynamy stymulację IVF-idziemy po swoje
1.05 punkcja
6.05 transfer 2❤️❤️-niech zostaną 😢
Został 1❄️ Zabrany do domku 17.06 rośnij kropku
3dpt beta -, testy 7-10 dpt białe, czekamy❤️❤️
39lat
Co nas nie zabije, to nas wzmocni. Żyj tak, byś niczego nie żałował-nie bój się, zawsze walcz do końca. -
Never trzymam kciuki. I czekam jak inne dziewczyny na duża betę
36 lat 💃
Drożność jajowodów ok.Progesteron niższy w drugiej fazie cyklu.
Starania 06.2017
4×IUI 😔; 28.03.19 - 5 IUI; 28.05.19- 6 IUI
I IVF 02.06.20 - punkcja około 20 pęcherzyków, Pozostały dwa zarodki zamrożone
04.06 - transfer zarodka dwudniowego😏
04.09 - transfer zarodka dwudniowego crio 😏
Poszerzone bad. krwi. Bad. macicy i komórek nk👍
Brak mrozaczkow😑
16.11.20 start stymulacji
27.11.20 punk. 14 occytów, 9 niedojrzałych, 3 zaplodnione, mamy 1 blastke
2.12.20 transfer blastki😔
Naturasek<>14.04.21 test ciążowy pozytywny 😲
21.04 bhcg 270; 26.04 bhcg 64😪 cb
II ivf 18 komórek 1 blastocysta beta 0
III IVF 31.08.22 - 21 komórek, 11 zapłodnionych,1 blastocysta, 5 zamrożonych 2 dniowe😉 -
nick nieaktualny
-
Imari, z mojego doświadczenia wynika, że test ciążowy to najlepszy wywoływacz okresu Masz na co siknąć? A może akurat coś jest na rzeczy.
Selina, to pewnie pójdę w środę. Ech, to jeszcze całe dwa dni!Imari lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatryka89 wrote:Jezu, ja nie wytrzymam do czwartku. Zaczęłam sobie wkręcać objawy - ciągnięcie w okolicy jajników, podwyższona temperatura... No i śpię po 10 godzin i nie mogę się wyspać. Masakra, najgorsze jest to czekanie. Kiedy najwcześniej mogę iść na betę? Jutro będzie 10 dzień po AID.
Mnie tez jajniki a zwlaszcza prawy dolegaly teraz juz nie.
Temp caly czas 37.4 az sie zastanawialam czy termometr sie nie zepsul ale mojemu M pokazuje normalna
No i sama sobie wzielam po owulacji acard i biore caly czas 1 wieczorem.
Tak bym chciala zeby sie nam wszystkim w koncu udało ♡ zebysmy nie musialy juz tego przeżywać wszystkiego.
Hipp, Justyska1986, mila2019, Miła27, CYTRYNKA_2016 lubią tę wiadomość