Inseminacja 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mocno trzymam za Was kciuki. Najgorsze to czekanie. Mam nadzieję,ze to czekanie na radosną nowinę
Ja właśnie wróciłam z mojej drugiej IUI. 12dc, dzień owulacji. Tym razem dostałam luteinę zamiast dupka. Mam nadzieję,ze lepiej ją zniosę.
Przy okazji zapytałam lekarza o ten wzrost AMH z 2,7 do 4,3 w ciągu roku. Był mega zdziwiony i powiedział,ze to może być błąd. Ale pytałam potem pielęgniarkę i powiedziała,ze czasem tak się zdarza. Wiec trzeba się cieszyć. No to się cieszę i czekam z nadzieją.NeverLoseHope, olka_sz lubią tę wiadomość
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez trzymam kciuki za dzisiejsza iui<3
I za Ciebie Never tez mocno
Ja dzis 10 dzien po iui, zrobilam ten inny ten rozowy i nic nie widze, robilam rozne wygibasy i czasami w ciemnym swietle ale to raczej efekt tygodniowego ogladania pozytywow i wmawianie sobie czegos czego nie widac;)Olalasz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuż po wizycie. Pęcherzyki są na prawym jajniku 17 mm a na lewym 15.w środę rano znów USG i jak pęcherzyki będą miały między 20 a22 mm zastrzyk i do dzieła z żołnierzami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 17:05
Selina, Olalasz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlalasz trzymam kciuki
Tak sobie pomyślałam, masz stwierdzone pcos może stąd takie skoki amh?
Usia super, kciuki za środę
Ja się umówiłam w piątek na monit. Oczywiście środek dnia muszę odwoływać klientów znowu, zajebiście.
Ogólnie tracę nadzieję w tą IUI, jakoś opadłam z sił. Tak się napalilam, że to już a teraz jak ta @ przyszła to już wcale nie mam ochoty do tego podchodzic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 17:27
Olalasz, usia1986 lubią tę wiadomość
-
U mnie niestety fiasko. Ech to umawiam kolejne iui.19.07.2019 2 FET
25.07 - 6dpt - bhcg 48,5
27.07 - 8dpt - bhcg 131, prg 35,2
30.07 - 11 dpt - bhcg 536
05.08 - 17 dpt - bhcg 4561, prg 48,3
14.08 - 26 dpt
26.03.2020 - Jasiek 👶
26.04.2022 - IVF
04.05.2022 - 8 dpt - bhcg 29,4
06.05.2022 - 10 dpt - bhcg 106, próg 36
08.05.2022 - 12 dpt - bhcg 271 (inne labo)
10.05.2022 - 14 dpt - bhcg 685
22.05.2022 - 26 dpt (6+0) - 5,4 mm ❤️ -
Selina wrote:Olalasz trzymam kciuki
Ja się umówiłam w piątek na monit. Oczywiście środek dnia muszę odwoływać klientów znowu, zajebiście.
Ogólnie tracę nadzieję w tą IUI, jakoś opadłam z sił. Tak się napalilam, że to już a teraz jak ta @ przyszła to już wcale nie mam ochoty do tego podchodzic...
31.01-1 IUI 🙁
25.02- 2IUI🙁
06.05- początek przygotowań do IVF
19.06 punkcja: 11 oocytów, 7 dojrzałych, 7 zarodków
22.06 transfer dwóch 3-dniowych zarodków (8A/B i 10A),
1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
Anusia87 wrote:Fajna lista i przydatna .
6. Po przytulanku pozostać 15 minut w łóżku nie wyskakiwać z niego od razu.
7. Pozycja z nogami do góry w badaniach naukowych nie potwierdziły lepszej pozycji do poruszania się plemników. Plemniki płyną bez względu na grawitacje.
8. Na poprawę śluzu pić syrop wykrztusny Guajazyl.
9. Witamina D3 jej brak ma duże znaczenie dla zdrowia. Warto sprawdzić jej poziom.
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
6 dni po iUI , leci 7 doba. Niektóre z Was pisały ze nie ma nic, ty Pati?
Ja niestety jestem zdechła, ugotowałam
Sobie pyszna kapustę kiszona , i aktualnie walczę ze śpiączką. Normalnie ale jak strasznie ! Staram się ciagle nie myśleć o jedzeniu, ale jak nie zagryzie to mdli mnie. A teraz to już nie wiem z czego, ogłupiała jestem i śpiącaChoroba M-nowotwór
2019-Azospermia
starania IUI AID 3x😔
Nowa klinika Eurofertil
eraz IVF. 16.04.2019 2dc i START zaczynamy stymulację IVF-idziemy po swoje
1.05 punkcja
6.05 transfer 2❤️❤️-niech zostaną 😢
Został 1❄️ Zabrany do domku 17.06 rośnij kropku
3dpt beta -, testy 7-10 dpt białe, czekamy❤️❤️
39lat
Co nas nie zabije, to nas wzmocni. Żyj tak, byś niczego nie żałował-nie bój się, zawsze walcz do końca. -
Selina wrote:Olalasz trzymam kciuki
Ogólnie tracę nadzieję w tą IUI, jakoś opadłam z sił. Tak się napalilam, że to już a teraz jak ta @ przyszła to już wcale nie mam ochoty do tego podchodzic...Selina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzuje juz standardowe okresowe wiec chyba nic z tego
Powiedzcie mi jak to jest z tym bolem piersi od zbierania wody kilka dni (u mnie 5) przed okresem: to z powodu spadku czy wzrostu progesteronu? Kiedys jeden lekarz mi powiedzial ale zapomnialam.
Tak sami, czy wie ktoras jaki hormon odpowiada za pryszcze przed okresem i co sie z tym hormonem dzieje?
Tak bym chciala nie tracic nadziei, to 10 dzien po iuiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 19:14
-
Selina pomysł sobie tak ze to kolejna duża szansa. I trzeba spiąć pośladki i wziąć się w garść.Nie ma co się poddawać. W końcu musi zaskoczyć. Idę jutro robić krzywą insulinowa i cukrowa. Bo szukam dalej przyczyn. Z forum wiem że Ty robiłaś. Miałaś jakieś skierowanie od lekarza? Bo mi w laboratorium powiedziano że muszę mieć. Idę do lekarza a ten pierwszy słyszy;) Jeżeli można wiedzieć jaka robiłaś ta krzywą insulinowa? Bo chyba że rożne32 lata
rok starań
wysoka prolaktyna
nadczynność tarczycy
2 IUI
1 transfer 😡
2 transfer 😊
10 dp beta hcg 401,5
12 dp beta hcg 1399 -
as88 wrote:Naturalnie od prawie 2 lat nic jesteśmy zdrowi jak ryba i gin powiedział ze powinnismy spróbować
-
mila2019 wrote:Czuje juz standardowe okresowe wiec chyba nic z tego
Powiedzcie mi jak to jest z tym bolem piersi od zbierania wody kilka dni (u mnie 5) przed okresem: to z powodu spadku czy wzrostu progesteronu? Kiedys jeden lekarz mi powiedzial ale zapomnialam.
Tak sami, czy wie ktoras jaki hormon odpowiada za pryszcze przed okresem i co sie z tym hormonem dzieje?
Tak bym chciala nie tracic nadziei, to 10 dzien po iui -
Moje oczy dawno nie płakały, a teraz wzięło mnie ze hej! Czytam sobie inne forum i patrzę, objawy po ovitrelle- jak moje! Ulotkowe! A ja głupia pomyślałam ze się udało . A guzik! Stara jestem i tyle, a wcześniejsze naturalne ciąże o niczym nie świadczą . Czuje się jak głupek który nie doczytał ze mdłości, odrzucenie od fajek czy kawy, bój jajnika to wszystko lek... jakie to smutne. M dostał ochrzan bo się nabijał z mojej frustracji , i teraz to już mam gdzieś wszystkie „ fałszywe, oszukanelekiem” objawy
Wrrr
SorryChoroba M-nowotwór
2019-Azospermia
starania IUI AID 3x😔
Nowa klinika Eurofertil
eraz IVF. 16.04.2019 2dc i START zaczynamy stymulację IVF-idziemy po swoje
1.05 punkcja
6.05 transfer 2❤️❤️-niech zostaną 😢
Został 1❄️ Zabrany do domku 17.06 rośnij kropku
3dpt beta -, testy 7-10 dpt białe, czekamy❤️❤️
39lat
Co nas nie zabije, to nas wzmocni. Żyj tak, byś niczego nie żałował-nie bój się, zawsze walcz do końca.