Inseminacja 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWarunki mam podobno idealne. Pęcherzyki dosłownie niebawem pękną, zbiera się już płyn za macica, śluz ładny i endo też-standardowo nie dopytalam o wymiary wszystkiego... Mąż poszedł czynić swoją powinność i mam nadzieję, że też będzie wszystko ok
Już z nerwów byłam w toalecie, klasyka. Z 1,5h to potrwaolka_sz, usia1986, Florencja, Alu_87, CYTRYNKA_2016, Lenaa86 lubią tę wiadomość
-
Selina wrote:Warunki mam podobno idealne. Pęcherzyki dosłownie niebawem pękną, zbiera się już płyn za macica, śluz ładny i endo też-standardowo nie dopytalam o wymiary wszystkiego... Mąż poszedł czynić swoją powinność i mam nadzieję, że też będzie wszystko ok
Już z nerwów byłam w toalecie, klasyka. Z 1,5h to potrwa -
nick nieaktualnyMiła27 wrote:Selina powodzenia 😘
Jeszcze nie mogę się dziś pozbierać do końca. Czekam na @ i od 3 dnia zaczynam letrozol. Podchodzimy do 4 IUIWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 08:29
-
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Warunki mam podobno idealne. Pęcherzyki dosłownie niebawem pękną, zbiera się już płyn za macica, śluz ładny i endo też-standardowo nie dopytalam o wymiary wszystkiego... Mąż poszedł czynić swoją powinność i mam nadzieję, że też będzie wszystko ok
Już z nerwów byłam w toalecie, klasyka. Z 1,5h to potrwaSelina lubi tę wiadomość
2004 ciąża naturalna-syn
2007 ciąża naturalna-syn
Starania od 2017,m brak plemników
Moje wszystkie badania ok
2019 01 11 pierwsze aid☹️
2019 02 05 drugie ☹️
,, I choćby pogasły wszystkie światła.... nie pozwól zgasnąć nadziei ". Przerwa w staraniach -
nick nieaktualnyMiło się Was czyta. Dajecie mnóstwo nadziei i myślę że wszystkie jesteśmy warte tego żeby się udało- i na pewno prędzej czy później to się stanie 😊. Chciałam zapytać czy któraś z Was wie może czy w przypadku niedrożności jajowodów jest możliwe żeby miesiączkować prawidłowo?
-
Izunia2707 wrote:Miło się Was czyta. Dajecie mnóstwo nadziei i myślę że wszystkie jesteśmy warte tego żeby się udało- i na pewno prędzej czy później to się stanie 😊. Chciałam zapytać czy któraś z Was wie może czy w przypadku niedrożności jajowodów jest możliwe żeby miesiączkować prawidłowo?KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualnyIzunia2707 wrote:Miło się Was czyta. Dajecie mnóstwo nadziei i myślę że wszystkie jesteśmy warte tego żeby się udało- i na pewno prędzej czy później to się stanie 😊. Chciałam zapytać czy któraś z Was wie może czy w przypadku niedrożności jajowodów jest możliwe żeby miesiączkować prawidłowo?
-
Pytanie do dziewczyny których mężowie mają problem z nasieniem. Dlaczego u waszych M występują obniżone parametry nasienia?? Macie konkretną przyczynę?? U nas mąż miał wszystkie badania robione jakie są tylko możliwe, nawet rezonans magnetyczny miał i wszystko jest dobrze. Nie rozumiem skąd się biorą te obniżone wartości. Przecież mój M nie pali ,czasem coś wypije, no może sportu nie uprawia,ale z drugiej strony jakoś bardzo źle nie żyjemy na codzień. Nie rozumiem serio 😉 czy czasem tak po prostu mogą być obniżone wartości??
-
nick nieaktualnyMiła27 wrote:Pytanie do dziewczyny których mężowie mają problem z nasieniem. Dlaczego u waszych M występują obniżone parametry nasienia?? Macie konkretną przyczynę?? U nas mąż miał wszystkie badania robione jakie są tylko możliwe, nawet rezonans magnetyczny miał i wszystko jest dobrze. Nie rozumiem skąd się biorą te obniżone wartości. Przecież mój M nie pali ,czasem coś wypije, no może sportu nie uprawia,ale z drugiej strony jakoś bardzo źle nie żyjemy na codzień. Nie rozumiem serio 😉 czy czasem tak po prostu mogą być obniżone wartości??
Mój mąż jako przyczynę ma raczej swoją pracę. Jest programistą, więc z 10h a czasem i wszystko ecej spędza przy kompie. Ogólnie ćwiczy 3x w tygodniu, ale widocznie to i tak mało. Możliwe, że miał też bakterie w nasieniu, posiewu nie robił, ale brał 2x antybiotyk w ostatnim czasie, mam nadzieję że pomógł (ja bakterię miałam 2x: ureaplasme a ostatnio e.faecalis) -
Selina wrote:Krzywa tj.pobieranie 3x krwi: na czczo i 2x po obciążeniu glukozą po 1h i po 2h.
Jak nie urok to...wiecie co. Wczoraj na noc męża zaczęła boleć nerka, nie wiedzieć czemu Wziął Apap, ale teraz też ledwo wstał, dalej Ho boli. Co myślicie że może wziąć? Za 1,5h mamy być w klinice...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 09:51
32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
MTHFR_1298 A-C-homozygota,
amh 3,8
słabsze nasienie
3 IUI (październik, listopad, grudzień 2018)
...........................................................
styczeń 2019 MedArt
4 IUI: 06.03.2019 ))
Emilka 03.11.2019 )) -
Selina wrote:Przyczyn może być mnóstwo. Tryb życia tzn brak ruchu, zła dieta, używki, rodzaj wykonywanej morscy, bakteria w nasieniu, żylaki powrózka naziemnego...
Mój mąż jako przyczynę ma raczej swoją pracę. Jest programistą, więc z 10h a czasem i wszystko ecej spędza przy kompie. Ogólnie ćwiczy 3x w tygodniu, ale widocznie to i tak mało. Możliwe, że miał też bakterie w nasieniu, posiewu nie robił, ale brał 2x antybiotyk w ostatnim czasie, mam nadzieję że pomógł (ja bakterię miałam 2x: ureaplasme a ostatnio e.faecalis)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 10:10
-
Pewnie Was nie nadrobie teraz . Mam nadzieję że 2 kreseczki już j wielu się pojawiły. Ja chciałam zameldować że z powodu zatrucia ciazowego miałam wywoływany poród i tak o to 5.03 urodziła się nasza najwspanialsza kochana niunia . W przyszłym tygodniu najprawdopodobniej operacja serduszka , niestety po porodzie los nas nie oszczędzil i okazało się że w jamie brzusznej są narzady i męskie i rzenskie co oznacza że nie wiem jakiej płci jest jeszcze moje dziecko , co jest naprawde ogromnym ciosem, ale wiecie co wam powiem że nie sądziłam że można tak kogoś mimo wszystko pokochać . Dla mnie to dzieciątko jest idealne tylko serce się Kraje jak pomyślę co będzie w życiu musiało przejść . Pozdrawiam Was dziewczyny . Buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 10:36
Selina, CYTRYNKA_2016, Monika85, Lenaa86, Alu_87 lubią tę wiadomość
2018- 3 inseminacje AID
05.03.2019 - urodzony synuś Wojtuś
04.04.2019- Wojtuś został aniolkiem 😭
30.09.2020- termin w klinice novum
14.10.2020- 1 AID 🥳
beta 360
13.11.2020 Mamy bijące serduszko ♡ -
nick nieaktualnyKiara o matko to już!
Przelykam łzy jak czytam Twoja wiadomość, to straszne że musicie wszyscy tyle przejść. Mówiłaś że to będzie dziewczynka a teraz nie wiecie... Mam nadzieję, że koniec końców wszystko będzie dobrze z maleństwem. Trzymam za Was ogromne kciuki Dużo zdrówka i sił na najbliższy czas! Ogromne gratulacje :*