Inseminacja 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
ALU ale poprawiłaś mi humor!!😁😘 na takie wieści czekałam!! Super 😘
SELINKA nie martw się tym,czasem w gorszych momentach doświadczamy różnych dziwnych sytuacji. Wiadomo,że kochasz swojego męża,ale w takich sytuacjach jaka ci się przytrafiła z tym kolesiem analizujemy zbyt dużo 😘 najważniejsze go spławić i tyle !😘
Ja dziś mam monit ciekawe co tam urosło 😊
Selina, Alu_87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggie1 wrote:A ja po prostu nie umiem uwierzyć, że się nie udało siedzę i napierdzielam testy. Zrobiłam wszystkie 3, które miałam, każdy negatywny łeb mnie napiżdża z tego wszystkiego, pewnie @ się zbliża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 10:22
-
usia1986 wrote:Meggie jak ja Cię rozumiem. Ja też się zawiodłam czekam aż przyjdzie ból brzucha, krzyża i plamienie będzie @. Wg to rano temp "tam" miałam 37.4 a pod pachą 37.6. Jak mąż wstanie to muszę z nim pogadać. Nie mam siły na te starania. C**j by to wszystko strzelił!!!!!! Czemu ja nie mogę zajść w ciążę!!!!! Jakie to życie jest niesprawiedliwe, wszyscy tylko mówią odpuść zajdziesz, wierz to zajdziesz. Co oni mogą wiedzieć
usia1986 lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
jak wyschnął test to już nic nie widać...oby to nie ovitrelle jeszcze. Pierwszy raz miałam półtora dawki32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
MTHFR_1298 A-C-homozygota,
amh 3,8
słabsze nasienie
3 IUI (październik, listopad, grudzień 2018)
...........................................................
styczeń 2019 MedArt
4 IUI: 06.03.2019 ))
Emilka 03.11.2019 )) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Atomowka wrote:Meggie1
Ja też siedzę i czekam na betę bo chce napisać lekarzowi że tyle że więcej już do iui nie podchodzę uderzam do lekarza na Tarnów może on chociaz ruszy temat
Dalej mnie mdli.
Nie wmawiam sobie dziewczyny objawów a jedynie myśl o tym że kiedyś tam w ciąży się wymiotuję ( wiem nie u każdego) to jakoś tak inaczejKIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
7.03 IUI już testujecie..,.czyli będzie moja kolej...tak się świetnie czuje ze nawet nie chce mi się testować żeby się nie wkurzać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 12:11
Choroba M-nowotwór
2019-Azospermia
starania IUI AID 3x😔
Nowa klinika Eurofertil
eraz IVF. 16.04.2019 2dc i START zaczynamy stymulację IVF-idziemy po swoje
1.05 punkcja
6.05 transfer 2❤️❤️-niech zostaną 😢
Został 1❄️ Zabrany do domku 17.06 rośnij kropku
3dpt beta -, testy 7-10 dpt białe, czekamy❤️❤️
39lat
Co nas nie zabije, to nas wzmocni. Żyj tak, byś niczego nie żałował-nie bój się, zawsze walcz do końca. -
Dziewczyny, przykro mi bardzo z powodu wszystkich nieudanych testów W końcu musi się udać jak nie w ten sposób to w inny... Nie poddawajcie się! (a właściwie: Nie poddawajmy się!)
Alu, czekam z niecierpliwością na wynik Twojej bety. Dr K ma szczęśliwą rękę
Ja też wracam do gry, mam dwa pęcherzyki 18 mm, po jednym z każdej strony, endometrium 8mm. Dziś wieczorem zastrzyk z Ovi i w środę 8.30 meldujemy się w klinice.Meggie1, Alu_87, Selina, Mania80, Pat87, CYTRYNKA_2016, Ptaszek20 lubią tę wiadomość
-
Selina wrote:A który dp zastrzyku?32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
amh 3,8
słabsze nasienie
styczeń 2019 MedArt
Emilka 03.11.2019 )) -
nick nieaktualny
-
dzięki Selina, to budujące. My tyle przechodzimy rozczarowań, że człowiek nie daje tak szybko wiary. Wyniki będą około 15-16. Ja już odświeżam stronę...
Selina lubi tę wiadomość
32 lata, 25 cykl szczęśliwy!
amh 3,8
słabsze nasienie
styczeń 2019 MedArt
Emilka 03.11.2019 )) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlu_87 wrote:dzięki Selina, to budujące. My tyle przechodzimy rozczarowań, że człowiek nie daje tak szybko wiary. Wyniki będą około 15-16. Ja już odświeżam stronę...
Alu_87 lubi tę wiadomość