Inseminacja 2020 👑
-
WIADOMOŚĆ
-
Mad_red wrote:Dzięki Kochana ♥️♥️♥️
Tak jest, sobota z rana betka, chyba że coś pokrzyżuje mi plany 🙄. Oby nie 😁
Cos Ty na tym spacerze robiła? Gry i zabawy ruchowe z mężem w plenerze? 😂😜
Czyli czekasz 14 dni? 😍Mad_red, MoniaSz lubią tę wiadomość
-
Nigdy nic nie wiadomo, ja też nie miałam teraz wcale nadziei bo iui była aż 39 h po ovitrelle i twierdziłam że to za późno, nawet w dzień IUI powiedziałam do dr Kubiaczyk czy jest sens robić jak już pęcherzyk pęknięty, że mi się wydaje że to było wczoraj itp 😱🙈😂a ona mówi :,, no jak Pani nie jest pewna to możemy nie robić, ja twierdzę że jest sens "😱i dzięki Bogu jej posłuchałam a nie siebie 😍😍😊Bąbel wrote:Niezapominajka12345 niby masz racje 😉 ale widzisz po wizycie u doktora Andrzeja i po tym jak powiedział nam ze te dwie IUI mamy wymazać z pamięci bo były bezsensownie przeprowadzone to jakoś nie mam nawet nadzieji ze może być inaczej...
MoniaSz, Mad_red, Bąbel lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udana jest serduszko❤️✊😊
-
niezapominajka12345 wrote:Dziękuję bardzo:) Chociaż sama nie mogę w to uwierzyć, bo staraliśmy się prawie dwa lata, wyniki w sumie ok a jednak coś nie zaskakiwało i wciąż powtarzaliśmy, że boże to jest przecież w ogóle niemożliwe, jak te kobiety zachodzą w ciąże, przecież ciągle jest coś źle, tyle puzli musi się zgrać, że szok....a tu taki wynik, jestem w szoku! Trzymajcie kciuki żeby przyrosty były dobre i ten progesteron się uspokoił....Bo serio zawsze ale to zawsze był ok, a tu takie cyrki jak się udało zajść
Mad_red, niezapominajka12345, CinniMinni lubią tę wiadomość
33 lata
Starania od 4 lat
Amh 3,96
Ja ok
Mąż ok
Niepłodność idiopatyczna ??
1 IUI 25.01 😪 ( stymulacja aromek, ovitrelle )
7.07 laparo + histero > endometrioza III stopnia 😔 -
Bąbel wrote:Mad red spokojnie byłam sama 😂🤣😅 mój przyszły Mężulek twierdzi ze się w pracy nachodzi i trenuje boks trzy razy w tygodniu 🙈
Czyli czekasz 14 dni? 😍
No tak, panowie często mają inną perspektywę 😜
A może skusze się razem z CinniMinni w piatek 😍, to będzie 13 dpi. 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚Bąbel, MoniaSz, CinniMinni lubią tę wiadomość
Styczeń 2012 IUI nieudana
Luty 2012 IUI - Antoś, wcześniak z 32 tc
Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
Grudzień 2019- Sono HSG i niedrożny prawy jajowód
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
-
MoniaSz wrote:Będzie dobrze.. musi być... jak już zaskoczyło to teraz tylko do przodu 😊😊 trzymam mocno kciuki 🤞🤞 my też już tyle czasu się staramy , chyba z 4 lata i nic.. wyniki dobre i dalej nic. Pierwsza IUI się nie udała, robimy przerwę i w kwietniu laparo a potem ruszamy z nastepna IUI... nie wiem już gdzie tkwi problem 😔 mam nadzieję że w końcu się uda...
Trzymam mocno kciuki 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚. Grunt to równowaga w ciele i duchu. ja na syna czekałam 6 lat. Także nie trać nadziei 💚💚😘MoniaSz lubi tę wiadomość
Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
-
Mad_red wrote:Trzymam mocno kciuki 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚. Grunt to równowaga w ciele i duchu. ja na syna czekałam 6 lat. Także nie trać nadziei 💚💚😘
Mad_red lubi tę wiadomość
33 lata
Starania od 4 lat
Amh 3,96
Ja ok
Mąż ok
Niepłodność idiopatyczna ??
1 IUI 25.01 😪 ( stymulacja aromek, ovitrelle )
7.07 laparo + histero > endometrioza III stopnia 😔 -
niezapominajka12345 wrote:Nigdy nic nie wiadomo, ja też nie miałam teraz wcale nadziei bo iui była aż 39 h po ovitrelle i twierdziłam że to za późno, nawet w dzień IUI powiedziałam do dr Kubiaczyk czy jest sens robić jak już pęcherzyk pęknięty, że mi się wydaje że to było wczoraj itp 😱🙈😂a ona mówi :,, no jak Pani nie jest pewna to możemy nie robić, ja twierdzę że jest sens "😱i dzięki Bogu jej posłuchałam a nie siebie 😍😍😊
niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
Mad_red wrote:No tak, panowie często mają inną perspektywę 😜
A może skusze się razem z CinniMinni w piatek 😍, to będzie 13 dpi. 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚
-
Bąbel wrote:Mad red a po ilu od ovitrelle? Bo z tego co pamietam to Ty brałaś dzień wcześniej zastrzyk ode mnie 😉 ?
Ja zastrzyk brałam 6 lutego, a IUI byla 8 lutego ok 12:00, wieczorem była owulacja + poprawka z mężem 😍niezapominajka12345, Bąbel lubią tę wiadomość
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
-
Z pewnością w końcu się uda!! Warto robić iui teraz to mogę powiedzieć! Ważne tylko żeby była zrobiona w odpowiednim czasie, ale jak jest ten odpowiedni czas to sama nie wiem, wcześniej lekarz mi mówił że lepiej jest na niepeknietym pęcherzyku -tak miałam robiona pierwsza IUI i dup* nie wyszło, teraz już na pękniętym i nagle zaskoczyło 🙈🙈😍powodzenia!'NMoniaSz wrote:Będzie dobrze.. musi być... jak już zaskoczyło to teraz tylko do przodu 😊😊 trzymam mocno kciuki 🤞🤞 my też już tyle czasu się staramy , chyba z 4 lata i nic.. wyniki dobre i dalej nic. Pierwsza IUI się nie udała, robimy przerwę i w kwietniu laparo a potem ruszamy z nastepna IUI... nie wiem już gdzie tkwi problem 😔 mam nadzieję że w końcu się uda...
Mad_red, nat87, MoniaSz lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
To jak zrobisz betę w sobote to będzie tak jak u mnie czyli 12 dpo mniej więcej bo też nie wiem czy u mnie wyszła iui, czy jednak to naturalne poprawki zdziałały cuda bo miałam jeszcze wtedy dwa niepekniete pęcherzyki 😊🙈a jak wyjda bliźniaki?😱😱😱🤣😉😊
Betę robiłam 12 dpo iui, a 13,5 dnia po ovitrelle.Bąbel wrote:Niezapominajka12345 a Ty ile dni po IUI robiłaś betę? I ile dni od ovitrelle? 🤔 ja miałam na niepeknietym w sobotę 8 lutego i jak byłam na kontroli w poniedziałek u lekarki to niby jeszcze nie pękł 🤨 poprawiliśmy w poniedziałek wieczorem i doktor Andrzej stwierdził we wtorek ze już niby pękł 🤣Bąbel lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Mad_red wrote:No tak, panowie często mają inną perspektywę 😜
A może skusze się razem z CinniMinni w piatek 😍, to będzie 13 dpi. 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚
A ten ovitrelle do ilu dni się utrzymuje? Co by mógł przekłamac wynik? 🤔Mad_red lubi tę wiadomość
-
niezapominajka12345 wrote:To jak zrobisz betę w sobote to będzie tak jak u mnie czyli 12 dpo mniej więcej bo też nie wiem czy u mnie wyszła iui, czy jednak to naturalne poprawki zdziałały cuda bo miałam jeszcze wtedy dwa niepekniete pęcherzyki 😊🙈a jak wyjda bliźniaki?😱😱😱🤣😉😊
Betę robiłam 12 dpo iui, a 13,5 dnia po ovitrelle.
W piątek będzie 13 dni po IUI i 14 dni po ovitrelle 🤔
Teraz myśle czy iść? 😂🤣😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2020, 19:18
-
Hehehe dobre 😅😅🙈👍
Ale w piątek będziesz miała 13 dpi tyle że jeszcze był niepekniety nawet w poniedziałek więc musisz liczyć minimum tak jakby iui (a raczej Wasze starania naturalne) były dopiero w poniedziałek! Więc czekaj spokojnie 😍🙈😊Bąbel wrote:Niezapominajka12345 bierz wszystko co Bozia da mogą być i bliźniaki 🤩💪🥳
Teraz myśle czy iść? 😂🤣😅Bąbel lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Bąbel wrote:Niezapominajka12345 bierz wszystko co Bozia da mogą być i bliźniaki 🤩💪🥳
Teraz myśle czy iść? 😂🤣😅
Chodź razem pójdziemy w piątek 😍
🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚
Ovitrelle ponoć do 10 dni może, ale nie musi dawać fałszywy wynikWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2020, 19:45
niezapominajka12345, Bąbel, MoniaSz lubią tę wiadomość
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
-
Ja już po 2 iui. Kolejne zaskoczenie, okazało się że są 2 pecherzyki 20 i 23.😀 W dodatku byłam ostatnia pacjentka i leżałam 30 minut. Tylko endometrium 6.6 dostałam na to estrofem. Podobno przyczyną może być zbyt szybka owu bo jest 11 dc a zazwyczaj miałam około 19dc. Przed nami długie 2 tygodnie. Czy jest ktoś z dziś?
MoniaSz, Mad_red, Starajacsieocud, niezapominajka12345, Bąbel lubią tę wiadomość
31l
4x IUI
2019 Cb
I 2021 KET z KD ,CP, laparoskopia,
XI 2021 KET z KD
IV 2022 KET z KD z accofilem, intralipidem, atosibanem
8dpt beta 41
10dpt beta 108
12dpt beta 259
IO, nieprawidłowy kariotyp, brak KIRów, -
Sunflowerr wrote:Ja już po 2 iui. Kolejne zaskoczenie, okazało się że są 2 pecherzyki 20 i 23.😀 W dodatku byłam ostatnia pacjentka i leżałam 30 minut. Tylko endometrium 6.6 dostałam na to estrofem. Podobno przyczyną może być zbyt szybka owu bo jest 11 dc a zazwyczaj miałam około 19dc. Przed nami długie 2 tygodnie. Czy jest ktoś z dziś?
Super, a Endo ma jeszcze czas nadgonic.
Trzymam kciuki 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚Sunflowerr lubi tę wiadomość
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
-
Ooo super 😍 ja też po iui dostałam estrofem, kciuki ✊Sunflowerr wrote:Ja już po 2 iui. Kolejne zaskoczenie, okazało się że są 2 pecherzyki 20 i 23.😀 W dodatku byłam ostatnia pacjentka i leżałam 30 minut. Tylko endometrium 6.6 dostałam na to estrofem. Podobno przyczyną może być zbyt szybka owu bo jest 11 dc a zazwyczaj miałam około 19dc. Przed nami długie 2 tygodnie. Czy jest ktoś z dziś?
Sunflowerr lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Mad_red wrote:Chodź razem pójdziemy w piątek 😍
🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚
Ovitrelle ponoć do 10 dni może, ale nie musi dawać fałszywy wynik