Inseminacja 2020 👑
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka12345 wrote:Aaa kurde coś mi się pomyliło że na 13.10😅😅🙄 hehe zakręcona max dzisiaj jestem przez ten stres, to już niedługo ✊✊🙈 ja też siedzę jak na szpilkach😍🙈✊✊
Niezapominajka nie zapomnij nam tylko później zdać relacji!!niezapominajka12345, Bąbel, Jolka4025 lubią tę wiadomość
-
Jeżeli ktoś sobie wkręca objawy ciąży i tego NIE LUBI, to chciałabym się podzielić pewną rzeczą, którą przeczytałam gdzieś na necie. OBJAWEM CIĄŻY JEST CIĄŻA. Brutalne - wiem, ale mi to bardzo, ale to bardzo pomaga w nieszukaniu absolutnie żadnych objawów ciążowych. Jak tylko coś mnie zaboli, mam zawroty głowy, pierści mnie bolą, to od razu mam to zdanie w głowie i mi przechodzi.
P.S. GRATULACJE DLA POZYTYWNYCH BET!!!! BRAWO! Oby były same takie wiadomościJolka4025, Bardotka#, Andromeda, Cyprysek89, nat87, Sylwiak19 lubią tę wiadomość
Starania od 12.2017.
Starania z pomocą medyczną od 10.2019, Ovum, Lublin.
Ja: 36l. AMH 2,71
On: 34l: morfologia słabo
1 IUI / 12.2019 /🍷
2 IUI / 02.2020 /🍷
1 IVF / 03.2020 ❄️3CC
Crio / 04.2020 / 🍷
2 IVF / 07.2020 / ❄️❄️2AA
Crio / 08.2020 / 🍷
Crio / 11.2020 / 🍷
Od 02.2021
KRIOBANK, Białystok
3 IVF / 03.2021 / ❄️❄️❄️
Crio / 05.2021 / 🍷
Crio / 06.2021 / 🥳
beta 5dpt 27,27
29dpt ❤️ -
niezapominajka12345 wrote:Jak tam po wizycie??? Już wyznaczony termin iui czy jeszcze będzie jeden monitoring??
Są dwa oby się uchowały 14 i 17 🍀🍀 w środę kolejny monitoring 🙈
IUI w piątek lub w sobotę 💪 dalej puregon dzisiaj i jutro jeszcze czyli będzie 7 dni 💁♀️
Faktycznie mało mówi ten lekarz ale niech działa 😍 niech działa ❤️
Niezapominajka 12345 pisz co u Ciebie? Bo jestem mega ciekawa 😘Cyprysek89, Jolka4025, niezapominajka12345, nat87 lubią tę wiadomość
-
Bąbel wrote:Już po 😊 to było last minute 🤣
IUI w piątek lub w sobotę 💪 dalej puregon dzisiaj i jutro jeszcze czyli będzie 7 dni 💁♀️
Niezapominajka 12345 pisz co u Ciebie? Bo jestem mega ciekawa 😘
To w środę mamy razem monitoring ciekawe co tam u mnie urosło 🤔🤔🤔
Trzymam kciukasy!Bąbel, Jolka4025 lubią tę wiadomość
-
Cyprysek89 wrote:To w środę mamy razem monitoring ciekawe co tam u mnie urosło 🤔🤔🤔
Trzymam kciukasy!
Dziękuje Kochana za kciuki 😘 i ja za Ciebie również trzymam 👍🍀😍
Napisz co w środę powie lekarz 💁♀️
-
Ooo no to super jak są dwa, zgadza się mało mówi ale ważne żeby był skuteczny 🙈✊😍a monitoringi to trwają 3 minuty u mnie też tak było, więc spokojnie. Ja jeszcze czekam jest 30 min opóźnienia więc pewnie za jakieś 15 min dopiero wejde🙈🙈😍✊Bąbel wrote:Już po 😊 to było last minute 🤣
Niezapominajka 12345 pisz co u Ciebie? Bo jestem mega ciekawa 😘Bąbel lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udana jest serduszko❤️✊😊
-
Mag wrote:Hejka!
Dziewczyny, jakie miałyście podstawy do laparoskopii?
Bo ja miałam robione hsg w szpitalu w Lublinie i wszystko wyszło ok, jajowody drożne. No i tak się zastanawiam, skąd u was decyzje o laparoskopii? Bo już nie raz czytałam, że to właśnie laparoskopia pomogła.
U mnie laparoskopia będzie 14.04.. ciągle szukam przyczyny niepłodności i to badanie może coś wyjaśni. A poza tym mam podejrzenie endometriozy i muszę to sprawdzić. Mam wielką nadzieję że czegoś się dowiem po tym badaniu i uda się wkoncu zafasolkowac 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2020, 20:04
Jolka4025 lubi tę wiadomość
33 lata
Starania od 4 lat
Amh 3,96
Ja ok
Mąż ok
Niepłodność idiopatyczna ??
1 IUI 25.01 😪 ( stymulacja aromek, ovitrelle )
7.07 laparo + histero > endometrioza III stopnia 😔 -
MoniaSz wrote:Hsg tez mialam robione i wszystko wyszło w porządku.
U mnie laparoskopia będzie 14.04.. ciągle szukam przyczyny niepłodności i to badanie może coś wyjaśni. A poza tym mam podejrzenie endometriozy i muszę to sprawdzić. Mam wielką nadzieję że czegoś się dowiem po tym badaniu i uda się wkoncu zafasolkowac 🤗
Trzeba być zawsze dobrej myśli, choć to trudne.
Ja laparoskopie przeszlam super. Nawet nie brałam przeciwbolowych lekow.
Nie licząc tych zaraz po operacji. Tylko po narkozie zle sie czulam.
Trzeba wierzyć! Każdy przypadek jest inny.
Moja przyjaciółka, też nie mogla przez dluzszy czas miec dzidziusia. Okazalo sie, ze mąż jest bezplodny. Malo pleminkow, a jak sa to bardzo slabe i leniwe. Podeszli do in vitro. Za pierwszym razem zaskoczyła. A po 3 latach WPADŁA z wlasnym mężem ktory mial być bezplodny....
Bąbel, MoniaSz, Sivaa5 lubią tę wiadomość
31 lat Ja
33 lata Mąż
Starania od Maj 2016 ❤
Niedoczynność tarczycy
Hashimoto
Laparoskopia 13.11.2019
AMH 2,6 2020r
Endometrioza I/II st
Mąż - wyniki super 😎
Ja -wszystko ok 😀
IUI luty, czerwiec 2020🍷
Z: 4AA, 4AA, 3AA, 3AB, 2AB
1. 28.11.2020 8tc 💔
2. 07.04.2021 ❄🤞
9.12.2021 Julek💙 3560g 56 cm
-
MoniaSz wrote:Hsg tez mialam robione i wszystko wyszło w porządku.
U mnie laparoskopia będzie 14.04.. ciągle szukam przyczyny niepłodności i to badanie może coś wyjaśni. A poza tym mam podejrzenie endometriozy i muszę to sprawdzić. Mam wielką nadzieję że czegoś się dowiem po tym badaniu i uda się wkoncu zafasolkowac 🤗MoniaSz lubi tę wiadomość
-
niezapominajka12345 wrote:Ooo no to super jak są dwa, zgadza się mało mówi ale ważne żeby był skuteczny 🙈✊😍a monitoringi to trwają 3 minuty u mnie też tak było, więc spokojnie. Ja jeszcze czekam jest 30 min opóźnienia więc pewnie za jakieś 15 min dopiero wejde🙈🙈😍✊
Sunflowerr lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za kciuki i gratulacje. Pierwszy raz od ponad dwóch lat coś ruszyło ta inseminacja była ostatnia (4) w naszym przypadku, nie dawałam jej dużo procent a tu jednak się udało. Trzeba walczyć do końca ☺️ Trzymam za nas wszytskie kciuki 😘
Bąbel, Cyprysek89, Sunflowerr, Bajka15, Jolka4025, MoniaSz, Sivaa5, zuzka_88, Sylwiak19 lubią tę wiadomość
-
Staraczka_2018 wrote:Dzięki dziewczyny za kciuki i gratulacje. Pierwszy raz od ponad dwóch lat coś ruszyło ta inseminacja była ostatnia (4) w naszym przypadku, nie dawałam jej dużo procent a tu jednak się udało. Trzeba walczyć do końca ☺️ Trzymam za nas wszytskie kciuki 😘
W którym dniu miałaś IUI? Miałaś stymulowany cykl? 😊 napisz troszeczkę jak to było ze się udało 🥳🤩💃 -
Bąbel wrote:Ja również gratuluje Kochana 😘
W którym dniu miałaś IUI? Miałaś stymulowany cykl? 😊 napisz troszeczkę jak to było ze się udało 🥳🤩💃
Tak jak pisałam wcześniej to była nasze 4 iui. Stymulowana byłam aromkiem 2x1 od 3-7 dc. Zastrzyk miałam robiony w niedziele o 20:30 a iui była w poniedziałek 17.02 ok godziny 11:20. Miałam jeden pęcherzyk na prawym jajniku. W tym cyklu trochę odpuściłam : nie ćwiczyłam na orbitreku, nie korzystałam z gorących kąpieli , więcej odpoczywalam . Sama jestem w szoku ze się udało 🙈 oby najbliższe tygodnie przeszły spokojnie ☺️ Jak to mówią nadzieje umiera ostatnia ✊🏻✊🏻✊🏻Sunflowerr, Bąbel, Cyprysek89, MoniaSz, Sivaa5, Miśka_11, Starajacsieocud, Sylwiak19 lubią tę wiadomość