Inseminacja 2020 👑
-
WIADOMOŚĆ
-
Cyprysek89 wrote:Kaj Tyś się dziołcha uchowała 🤣🤣🤣
Jak staraliśmy się tak naturalnie to już obowiązkowo dzień przed @@@ jeden sikaniec zaliczony😊😊😊
A co do Twoich bóli- to może jest to dobry znak 🍀
Teraz to już z górki 🦄🦄🦄
A Ty pójdziesz na betę Kochana jak będzie czynne? 🤔
Przecież do pracy jak na razie musimy chodzić 💁♀️
Ja już sama nie wiem co jest dobrym znakiem a co złym staram się nie nakręcać 🍀
Cyprysek89 lubi tę wiadomość
-
CinniMinni wrote:Ja sie narobilam setki testow w tyle miesiecy staran😁😁😁😁
Eh dziewczynki zamykaja granice. Dzieje sie. Ja chyba nie pojde na betę jak bedzie taka sytuacja jak jest... Wtedy testy domowe ciazowe wydaja sie bezpieczniejsze...
Tez mam jakies bole brzuszka i juz chce wiedziec czy jest ciaza czy nie...💝 czekamy
A jak będą laboratoria czynne to nie pójdziesz na betę? 🤔
Ja mam nadzieje ze te nasze bóle dobrze świadczą 🍀
I tak do pracy trzeba chodzić wiec jak będzie moje labo otwarte to ja idę w piątek ❤️
Dzisiaj już 8 dni po IUI mam 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2020, 09:04
-
Bąbel wrote:CinniMinni nie pozostaje nam nic innnego jął tylko czekać 💁♀️
A jak będą laboratoria czynne to nie pójdziesz na betę? 🤔
Ja mam nadzieje ze te nasze bóle dobrze świadczą 🍀
I tak do pracy trzeba chodzić wiec jak będzie moje labo otwarte to ja idę w piątek ❤️
Dzisiaj już 8 dni po IUI mam 🙈
Dobrze ze to juz za kilka dni. Nie moge sie doczekac 😁😁😁Bąbel lubi tę wiadomość
36 lat, amh 2, slabe nasienie.
1 IUI 10.02.2020 😒
2 IUI 7.03.2020 😒
In vitro:
1 procedura Maj 2020
ET 05.2020 8A 😒
FET 26.06. 4BA 😞
FET 24.07 3BB 😞
2 procedura wrzesien 2020
ET 14.10.2020 4AA 🍀💝
5dpt beta 21
7dpt beta 92
9dpt beta 255
12dpt beta 913
15dpt beta 2924
21dpt beta >10000 pęcherzyk na usg
27 dpt jest serduszko❤️
7.12.2020 test genetyczny Sanco 🍀
zdrowy chłopiec🌲💙👶
❄❄4BA i 3BB
23.06.2021 synek na świecie ❤️ -
kamilcia wrote:teraz 8 dzien. 4.03.2020 r ale druga kreska taka jasna jest. slyszalam ze zastrzyk moze sie utrzymywac ale czy sa jakies kobiety u ktorych potwierdzilo ze ciaza? test owu negatywny11.2022 w oczekiwaniu na nasz naturalny cud po 6 latach ciężkich starań 😍🤰🏼
11.2024 start starania o drugie dzieciątko -
Bąbel wrote:No my tak naprawdę tak porządnie to się nie staraliśmy jeszcze 😞
A Ty pójdziesz na betę Kochana jak będzie czynne? 🤔
Przecież do pracy jak na razie musimy chodzić 💁♀️
Ja już sama nie wiem co jest dobrym znakiem a co złym staram się nie nakręcać 🍀
Jeśli laboratoria będą czynne to pójdę na betę bo chcę spr też ten progesteron
Myślę, że Panie w laboratorium na takie sytuację będą patrzeć przychylnym okiem bo chyba lepiej wiedzieć i zachować wyższe środki ostrożności. A w tamtym miesiącu jak byłam po 10 to nikogo bie było więc taki mam plan
Ja przez ten tydzień wogóle nie miałam czasu myśleć, następny będzie taki sam- miałam mieć urlop, ale idę do pracy do której też muszę dojechać i mam kontakt z ludźmi.Bąbel, CinniMinni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olalalalala wrote:Hej, mam pytanie bo pierwszy raz sama będę sobie robić zastrzyk ovitrelle. Czy mam wypuścić to powietrze ze środka czy odrazu wstrzykiwać.
-
Dobrze, ze wzielam tylko 1 tabletke do stymulacji....
Dzis zamkneli klinike.. otwarta jest tylko dla par, ktore rozpoczely in vitro !!!
Czekamy na następny cykl czyli kwiecien !!!31 lat Ja
33 lata Mąż
Starania od Maj 2016 ❤
Niedoczynność tarczycy
Hashimoto
Laparoskopia 13.11.2019
AMH 2,6 2020r
Endometrioza I/II st
Mąż - wyniki super 😎
Ja -wszystko ok 😀
IUI luty, czerwiec 2020🍷
Z: 4AA, 4AA, 3AA, 3AB, 2AB
1. 28.11.2020 8tc 💔
2. 07.04.2021 ❄🤞
9.12.2021 Julek💙 3560g 56 cm
-
Kochanie, wy wiecie wiele więcej niż ja
1 IUI mam za sobą, byla w lutym, skonczyla sie niepowodzeniem..
W tym miesiącu odpuscilismy i mam tylko cykl stymulowany (clo). W czwartek na usg były 2 pęcherzyki - lewy jajnik 14 mm, prawy 10 mm, endometrium 6,4 mm. Dziś miałam znowu usg i pęcherzyki fajnie bo w lewym jajniku 2 po 18 mm (ostatnio ktoś nie wypatrzyl tego drugiego), no i w prawym 12 mm, ale endometrium 5,7 mm. Czemu endo zmalalo? 😭 Jakie macie sposoby żeby wspomóc endometrium? W poniedziałek mam wziąć ovitrelleczekam na Wasze porady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2020, 15:27
-
nick nieaktualny
-
Olalalalala wrote:Hej, mam pytanie bo pierwszy raz sama będę sobie robić zastrzyk ovitrelle. Czy mam wypuścić to powietrze ze środka czy odrazu wstrzykiwać.11.2022 w oczekiwaniu na nasz naturalny cud po 6 latach ciężkich starań 😍🤰🏼
Sylwiak19 wrote:Kochanie, wy wiecie wiele więcej niż ja
W tym miesiącu odpuscilismy i mam tylko cykl stymulowany (clo). W czwartek na usg były 2 pęcherzyki - lewy jajnik 14 mm, prawy 10 mm, endometrium 6,4 mm. Dziś miałam znowu usg i pęcherzyki fajnie bo w lewym jajniku 2 po 18 mm (ostatnio ktoś nie wypatrzyl tego drugiego), no i w prawym 12 mm, ale endometrium 5,7 mm. Czemu endo zmalalo? 😭 Jakie macie sposoby żeby wspomóc endometrium? W poniedziałek mam wziąć ovitrelleczekam na Wasze porady
Sylwiak19 lubi tę wiadomość
11.2022 w oczekiwaniu na nasz naturalny cud po 6 latach ciężkich starań 😍🤰🏼
Czerwone wytrawne wino, orzechy brazylijskie, migdaly, suszone morele i saszetki do picia medargin nie wiem czy coś to pomaga ale takie chodzą słuchy😊Sylwiak19 wrote:Kochanie, wy wiecie wiele więcej niż ja
CinniMinni, Sylwiak19, Cyprysek89 lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
niezapominajka12345 wrote:Czerwone wytrawne wino, orzechy brazylijskie, migdaly, suszone morele i saszetki do picia medargin nie wiem czy coś to pomaga ale takie chodzą słuchy😊
Dzięki!muszę poczytać o tych saszetkach :* teraz i tak już to mi nic nie da ale będę wiedzieć na przyszłość :* jesteście najlepsze
niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
Marta93 wrote:Ja nie wypuszczam nigdy powietrza
-
Sylwiak19 wrote:Kochanie, wy wiecie wiele więcej niż ja
Sylwiak19, Starajacsieocud lubią tę wiadomość
-
Paulina12345 wrote:Podbijamy jeszcze raz pytanie:
Progesteron o wartości 5, w ósmym lub siódmym dniu po owulacji oznacza już pozamiatane co? Dwa dni po owulce był prawie 9.
Ktoś coś?
Wydaje mi się, że wtedy wartość powinna być powyżej 15- to świadczy o przebytej owu. Ja po pierwszej IUI miałam ponad 6 i dostalam progesteron w tabletkach ( a owu była)
Ale Niezapominajce 💐 się udało a miała niższy wynik więc nie wiem na ile to jest jednoznaczne(tylko to już przy betowaniu)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2020, 18:04
niezapominajka12345, Paulina12345 lubią tę wiadomość
-
Zgadza się, ja 14 dpo zrobiłam betę i przy okazji wyszedł progesteron 1.3😱🙉🙈 🙄 a mimo wszystko się udało, nie wiem czemu wyszło nie wiem o co chodzi...🙉Cyprysek89 wrote:Wydaje mi się, że wtedy wartość powinna być powyżej 15- to świadczy o przebytej owu. Ja po pierwszej IUI miałam ponad 6 i dostalam progesteron w tabletkach ( a owu była)
Ale Niezapominajce 💐 się udało a miała niższy wynik więc nie wiem na ile to jest jednoznaczne(tylko to już przy betowaniu)
Paulina12345, Cyprysek89 lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊