Inseminacja 2020 👑
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka12345 wrote:Super kochana!!! Bardzo się ciesze, że wszystko u Ciebie dobrze, w dobrym miejscu i że jest pęcherzyk:) Chociaż jak na taką betę była nadzieja na bliźniaki:D hihihiih;)
Gratulacje raz jeszcze!! Teraz będziesz żyła od wizyty do wizyty tak jak ja i 2 tygodnie będą trwały w nieskończoność
Za 2 tygodnie już na pewno będzie widać serduszko:)
Do mnie przed chwilą dzwonili z rejestracji i mam wizytę w poniedziałek na 16, nie mogę się doczekaćO ile pierwszy tydzień po wizycie jakoś leci, człowiek jest spokojny, to drugi tydzień ciągnie się niemiłosiernie.... Fajnie, że mogłaś wejść z partnerem:)
U nas narazie zakaz więc idę sama, a teraz na wizycie mam słuchać serduszka, więc szkoda że mój M nie będzie mógł być...no ale co zrobić, dobrze że chociaż mi wizyty nie odwołali:) hehehe
Cieszę się ze wszystko jak na ten moment jest wporzadku 🍀🌷💪
Ja mam ogromna nadzieje ze za dwa tygodnie tez będzie wszystko tak jak ma być i będzie ❤️
Trzymam kciuki za Was i za poniedziałek 🍀👍🌷 daj znać co powie lekarz!!! Koniecznie 💁♀️
Ja tez musiałam wejść sama ale jak spytałam doktora to pozwolił mojemu N. wejść wiec może tez spytaj? 🤔
Dzisiaj mam już wyniki wszystkie w normie tylko B12 mam za dużo bo norma jest do 663 a ja mam 821 a biorę ja codziennie wiec nie będę czekała aż dwa tygodnie tylko jutro napisze smska do doktora czy czasami nie trzeba już jej odstawić 🤔
niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
Ja b12 już podczas starań brałam co drugi dzień tak zalecal lekarz, a teraz mi trochę tab odstawił ze względu na kiepskie próby wątrobowe i b12 mam brać tylko jeden raz w tygodniu 😊Bąbel wrote:Dziękuje Niezapominajko Kochana ❤️
Cieszę się ze wszystko jak na ten moment jest wporzadku 🍀🌷💪
Ja mam ogromna nadzieje ze za dwa tygodnie tez będzie wszystko tak jak ma być i będzie ❤️
Trzymam kciuki za Was i za poniedziałek 🍀👍🌷 daj znać co powie lekarz!!! Koniecznie 💁♀️
Ja tez musiałam wejść sama ale jak spytałam doktora to pozwolił mojemu N. wejść wiec może tez spytaj? 🤔
Dzisiaj mam już wyniki wszystkie w normie tylko B12 mam za dużo bo norma jest do 663 a ja mam 821 a biorę ja codziennie wiec nie będę czekała aż dwa tygodnie tylko jutro napisze smska do doktora czy czasami nie trzeba już jej odstawić 🤔Bąbel lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna?
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
03.02.2020 r. - 2 IUI - udanajest serduszko❤️✊😊
-
Bąbel wrote:Dziękuje Kochana 😘
Ty kiedy masz wizytę? 🤔na razie żyję poniedziałkiem i zobaczymy co dalej. Strasznie się boję że to będzie koniec. Dobra wiadomość jest taka że po zwiększonych dawkach leków plamienia przeszły po jednym dniu więc ewidentnie była to wina niskiego proga.
Bąbel lubi tę wiadomość
-
Just_me wrote:W poniedziałek mam zrobić bete. Jak będzie ok to 6-7 kwietnia idę na usg. Do gina miałam iść 17tego ale już widzę że go nie ma do końca kwietnia więc muszę szukać nowego, takie mamy czasy
na razie żyję poniedziałkiem i zobaczymy co dalej. Strasznie się boję że to będzie koniec. Dobra wiadomość jest taka że po zwiększonych dawkach leków plamienia przeszły po jednym dniu więc ewidentnie była to wina niskiego proga.
W poniedziałek sprawdź sobie proga tez 👍a ile go miałaś?
Ostatnia beta kiedy badalas?
Właśnie chciałam pytać o plamienia ale doczytałam do końca 😉 to jest bardzo dobry znak ze przestałaś plamić 🌷🙏😊 a co bierzesz i w jakich dawkach?
Teraz masakra z tymi lekarzami 😷🧤 mój dzisiaj miał taka maskę ze ledwo co Go poznałam... bardzo dobrze ze dba o zdrowie swoje, swojej rodziny i nasze czyli pacjentek ❤️ -
niezapominajka12345 wrote:Ja b12 już podczas starań brałam co drugi dzień tak zalecal lekarz, a teraz mi trochę tab odstawił ze względu na kiepskie próby wątrobowe i b12 mam brać tylko jeden raz w tygodniu 😊
Przepraszam ze spytam tak troszkę prywatnie smarujesz brzuch jakaś oliwka już? Jeśli tak napisz proszę co używasz 😊🙏😜niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
Bąbel wrote:Dziękuje Mamusiu ❤️❤️❤️
A co to rozciąganie więzadeł? 🤔
Nie mój N. jest niby Twardziel „Bokser” wiec On tak się nie wzrusza 🤦♀️🙈💪
Taaa, mój ma ponad 2 metry, też taki maczo, a widziałam jak przeciera oczka A w samochodzie takie szklane miał oczy hihihi, a jak słuchaliśmy serduszka to też się wzruszylismy. A największe emocje były na prenatalnych, gdzie lekarz ma naprawdę rewelacyjny sprzęt i aż od wzruszenia pociągnął nosem u lekarza,.u którego lepiej się nie ruszać 🙈🙈🙈🙈
A więzadła i ich rozciąganie, to takie zajebi... uczucie, gdy jednego dnia w jednym boku czujesz mega ból, drugiego dnia w drugim boku, a na końcu kręgosłup, ale po ćwiczeniach przechodzi,.AAAA no i super w pachwinach ciągnie 😜 ale dla tej małej istotki to człowiek wszystko przeżyje.Bąbel lubi tę wiadomość
Medart Poznań
1 IUI - aniołku na zawsze będziesz w naszej pamięci i naszych sercach
3 IUI- cudzie trwaj ❤
37 tydzień - synek, 10 punktów -
Bąbel wrote:Ja biorę 1/2 dziennie i zobacz jaka mam wysoka 💁♀️
Przepraszam ze spytam tak troszkę prywatnie smarujesz brzuch jakaś oliwka już? Jeśli tak napisz proszę co używasz 😊🙏😜
Co prawda pytasz niezapominajkę, ale może niezapominajka zaraz też będzie miała problem z przesuszajaca się skóra.
W pierwszej ciąży wypróbowałam kilka kosmetyków i żadne mi nie podchodziły. Z uwagi na okoliczności, nie dane mi było szukać dalej.
Teraz stosuje serię tummy butter dla kobiet w ciąży, a do brzuszka mam właśnie masło z tej serii przeciw rozstępom. Nie jest klejące, a działa do 24 godzin i ładnie pachnie.
Fajne są też kosmetyki z serii Love boo mummy ale ich zapach mnie denerwuje (ciężki, kwiatowy)
Ja też miałam witaminy B12 ponad 800 i doktor kazał mi całkowicie odstawić.
Ps. Mówisz, że ma taka maskę? To super, nie będę się przynajmniej go wstydzić 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2020, 22:09
niezapominajka12345, Bąbel lubią tę wiadomość
Medart Poznań
3 IUI- cudzie trwaj ❤
Póki co kupiłam sobie balsam firmy palmers z rosmann i masło do ciała tummy butter też tej firmy, tylko tyle póki co. Oliwka tylko smaruje miejsce wkłucia igly przed clexane 🙄🥵🥵🙈🤬Bąbel wrote:Ja biorę 1/2 dziennie i zobacz jaka mam wysoka 💁♀️
Przepraszam ze spytam tak troszkę prywatnie smarujesz brzuch jakaś oliwka już? Jeśli tak napisz proszę co używasz 😊🙏😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2020, 22:15
Bąbel lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
Mutacja genu MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G w układach heterozygotycznych
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
niezapominajka12345 wrote:Póki co kupiłam sobie balsam firmy palmers z rosmann i masło do ciała też tej firmy, tylko tyle póki co. Oliwka tylko smaruje miejsce wkłucia igly przed clexane 🙄🥵🥵🙈🤬
To ta sama firma, której ja używam 👍 niestety ja muszę zamawiać przez Internet bo w moim lokalnym rossmanie nie ma takich kosmetyków 🤯niezapominajka12345, Bąbel lubią tę wiadomość
Medart Poznań
3 IUI- cudzie trwaj ❤
Tak dokładnie, tyle że na tym maselku jest napisane że od 2 trymestru🤔 nie wiem czemu tak ale czekam i narazie nie używam, póki co tylko balsamik😍😊Starajacsieocud wrote:To ta sama firma, której ja używam 👍 niestety ja muszę zamawiać przez Internet bo w moim lokalnym rossmanie nie ma takich kosmetyków 🤯
Starajacsieocud, Bąbel lubią tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
Bąbel wrote:Trzymam kciuki z całej epy żeby beta rosła na maksa 💪🍀👍
W poniedziałek sprawdź sobie proga tez 👍a ile go miałaś?
Ostatnia beta kiedy badalas?
Właśnie chciałam pytać o plamienia ale doczytałam do końca 😉 to jest bardzo dobry znak ze przestałaś plamić 🌷🙏😊 a co bierzesz i w jakich dawkach?
Teraz masakra z tymi lekarzami 😷🧤 mój dzisiaj miał taka maskę ze ledwo co Go poznałam... bardzo dobrze ze dba o zdrowie swoje, swojej rodziny i nasze czyli pacjentek ❤️Bąbel lubi tę wiadomość
-
Starajacsieocud wrote:Co prawda pytasz niezapominajkę, ale może niezapominajka zaraz też będzie miała problem z przesuszajaca się skóra.
W pierwszej ciąży wypróbowałam kilka kosmetyków i żadne mi nie podchodziły. Z uwagi na okoliczności, nie dane mi było szukać dalej.
Teraz stosuje serię tummy butter dla kobiet w ciąży, a do brzuszka mam właśnie masło z tej serii przeciw rozstępom. Nie jest klejące, a działa do 24 godzin i ładnie pachnie.
Fajne są też kosmetyki z serii Love boo mummy ale ich zapach mnie denerwuje (ciężki, kwiatowy)
Ja też miałam witaminy B12 ponad 800 i doktor kazał mi całkowicie odstawić.
Ps. Mówisz, że ma taka maskę? To super, nie będę się przynajmniej go wstydzić 🙈
A to masełko używałaś od razu czy tak jak Niezapominajka pisze ze można dopiero od 2 trymestru? 🤔
Ej nie gadaj ze wstydzisz się doktora A.? 🙈 Hi Hi Hi -
niezapominajka12345 wrote:Póki co kupiłam sobie balsam firmy palmers z rosmann i masło do ciała tummy butter też tej firmy, tylko tyle póki co. Oliwka tylko smaruje miejsce wkłucia igly przed clexane 🙄🥵🥵🙈🤬
A wiesz co mam pytanie te zastrzyki to robisz w dół czy w górę od pępka? 😜 bo ja cały czas biłam w dole i mam mega siniole a od dwóch dni bije górę i jest o niebo lepiej 💉🩸💁♀️niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
-
Bąbel wrote:Dziękuję i Tobie Kochana za odpowiedz 😘 wiedziałam ze mi odpiszesz bo ja mam takie dziwne te pytania 😜
A to masełko używałaś od razu czy tak jak Niezapominajka pisze ze można dopiero od 2 trymestru? 🤔
Ej nie gadaj ze wstydzisz się doktora A.? 🙈 Hi Hi Hi
Mam męża przystojniaka, więc oni na początku na siebie patrzyli jak dwa koguty ... Teraz rozumieją się bez słów, a ja? No cóż, czerwienie się jak nastolatka , policzki, szyja ... wstyd na maksa , ale to dlatego że to mój pierwszy lekarz mężczyzna.
Najpierw smarowalam oliwka A od 2 trymestru masło, chociaż kilka razy smarowalam tym masłem już w 1 trymestrze jak po clexane bolało mnie wszystko 😬niezapominajka12345, Bąbel lubią tę wiadomość
Medart Poznań
3 IUI- cudzie trwaj ❤
Ja robię tak od 5-10 cm w bok od pępka i czasem na wysokości pępka ale przeważnie w dół od pępka ostatnio jest nawet ok, chociaż czasem nie mogę za choler* wbić tej igly tępej....🙉 nie wiem właśnie czemu na tym maselku jest tak napisane że od 2 trymestru 🙄 zobacz sobie na ulotce na necie....🙉Bąbel wrote:Niezapominajka dzięki 😘 właśnie spytałam wyżej Starajacsieocud czy mozemy już jechać z tym masłem? 🤔
A wiesz co mam pytanie te zastrzyki to robisz w dół czy w górę od pępka? 😜 bo ja cały czas biłam w dole i mam mega siniole a od dwóch dni bije górę i jest o niebo lepiej 💉🩸💁♀️Bąbel lubi tę wiadomość
starania od maja 2018 r.
niedoczynność tarczycy
nietolerancja glutenu
AMH 2,19
Badanie nasienia-ok
obydwa jajowody drożne
07.12.2019 r. -1 IUI 👎😞
-
niezapominajka12345 wrote:Ja robię tak od 5-10 cm w bok od pępka i czasem na wysokości pępka ale przeważnie w dół od pępka ostatnio jest nawet ok, chociaż czasem nie mogę za choler* wbić tej igly tępej....🙉 nie wiem właśnie czemu na tym maselku jest tak napisane że od 2 trymestru 🙄 zobacz sobie na ulotce na necie....🙉
Na moim masełku jest napisane,.że najlepsze od 2 trymestru, więc pewnie można i wcześniej 😊niezapominajka12345 lubi tę wiadomość
Medart Poznań
3 IUI- cudzie trwaj ❤
37 tydzień - synek, 10 punktów