Inseminacja 2020 👑
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie taka sytuacja:
https://naforum.zapodaj.net/a764a8f8b61d.jpg.html34 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Olcia92 wrote:A wiec dziewczyny dziś znów negatywny test 10 , a 25 widać cień nie wiem dlaczego ale tak jest . Jadę na krew będę miała czarno na białym . Chociaż zdaje sobie sprawę ze 10 dni po owu to krew tez może nie wyjść, ale może jednak . Od 2 dni bolą mnie niemiłosiernie piersi głównie sutki . Nie mogę się dotknąć , a nigdy tak nie miałam . A jak u was testowania ? Trzymam kciuki ❤️❤️34 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Kochane, dwa dni po IUI pękł mi większy pecherzyk 27cm, drugi 20 jeszcze nie. Dlatego mieliśmy wczoraj działać 😁 dwa dni po IUI pękł ten pecherzyk czy nie za późno?
Olcia92 czekamy na POZYTYWNE wieści 👍Olcia92, CappuccinoBoo lubią tę wiadomość
Starania od 08.2018
JA:Hasi, niedoczyność ( 27L)
ON: (28L)
Zdrowi, ale dzidzi nie ma...
1 IUI / 10.02.2021 -
Sympatycznaa wrote:Kochane, dwa dni po IUI pękł mi większy pecherzyk 27cm, drugi 20 jeszcze nie. Dlatego mieliśmy wczoraj działać 😁 dwa dni po IUI pękł ten pecherzyk czy nie za późno?
Olcia92 czekamy na POZYTYWNE wieści 👍
Sympatycznaa lubi tę wiadomość
-
Sympatycznaa wrote:Kochane, dwa dni po IUI pękł mi większy pecherzyk 27cm, drugi 20 jeszcze nie. Dlatego mieliśmy wczoraj działać 😁 dwa dni po IUI pękł ten pecherzyk czy nie za późno?
Olcia92 czekamy na POZYTYWNE wieści 👍Sympatycznaa lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za testujące dzisiaj 😍 mam nadzieje ze będzie pozytywny u wszystkich !!!
A dziewczyny po iui jak ? Ja mam kucie w jajniki którym była owulacja ale bez nakręcania sięjedynie co różni od poprzednich to jestem mega śpiąca
Trzymam kciuki za te które są przed iui.
Przykro mi tym którym się nie udało ale musimy walczyc dalej choć czasami wydaje się ze nie mamy sił. Bo jak nie my to kto da radę ? -
Olcia92 wrote:A wiec wynik negatywny <0.2
Szkoda , ale co zrobić . Liczę na to ze wy będziecie pozytywne ❤️ -
nick nieaktualnyŻółwik wrote:Trzymam kciuki za testujące dzisiaj 😍 mam nadzieje ze będzie pozytywny u wszystkich !!!
A dziewczyny po iui jak ? Ja mam kucie w jajniki którym była owulacja ale bez nakręcania sięjedynie co różni od poprzednich to jestem mega śpiąca
Trzymam kciuki za te które są przed iui.
Przykro mi tym którym się nie udało ale musimy walczyc dalej choć czasami wydaje się ze nie mamy sił. Bo jak nie my to kto da radę ?kiedy mialas iui?
-
Maraga32 wrote:Kurcze, nie chciałam kliknąć, że to lubię, ale "cytuj" i teraz nie umiem tego cofnąć 🙁nie przejmuj się, dopiero 10 dni po, może jeszcze nie było zagnieżdżenia... Pamiętaj kochana, wiem, że to trudne, ale zawsze trzeba mieć nadzieję. Jak nie w tym cyklu to w następnym.
No nic kolejny miesiąc kolejne IUI .oby owocne 😘 -
Dziewczyny czy zastrzyk ovitrelle ma wpływ na poziom progesteronu? Nie miałam badanego progesteronu a jestem po iui. Lekarz nie zalecił mi duphastonu czy luteiny ani zbadania progesteronu. Zastanawiam się czy na własną rękę go nie zbadać żeby być spokojniejsza. Bo jeśli mam niski progesteron to chyba powinnam się wspomóc duphastonen z tego co piszecie.
-
PaniM wrote:Dziewczyny czy zastrzyk ovitrelle ma wpływ na poziom progesteronu? Nie miałam badanego progesteronu a jestem po iui. Lekarz nie zalecił mi duphastonu czy luteiny ani zbadania progesteronu. Zastanawiam się czy na własną rękę go nie zbadać żeby być spokojniejsza. Bo jeśli mam niski progesteron to chyba powinnam się wspomóc duphastonen z tego co piszecie.
Ovitrele/pregnyl ma też za zadanie pobudzić ciałko żółte do pracy, więc tak. Pobudza progesteron.
Ale jak Cie to uspokoi to zbadaj
Ja również po inseminacji nie miałam zleconej luteiny. -
Olcia92 wrote:A wiec wynik negatywny <0.2
Szkoda , ale co zrobić . Liczę na to ze wy będziecie pozytywne ❤️
Ehhh, bardzo mi przykro
Trzeba isc do przodu i mieć dalej nadzieje. Oby następne było szczęśliwsze.
Dzieki kochana! Ja się boje jechać na krew, bo czuje, ze tez nic z tego:(