💚🍀 •inseminacja 2024 🍷🍀💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Paprykaa wrote:My znamy przyczynę- zła fragmentacja dna w nasieniu.
Zamierzamy powtórzyć badanie, jeśli ta fragmentacja będzie bardzo zła to będę nalegać na in vitro.
Papryka, jaką ma fragmentację? U nas też jest ten problem, lekarka przepisała mężowi dużo witamin, dodatkowo zaleciła dietę keto. Mówiła że po tym polepszy się ta fragmentacja.
-
Natoszka wrote:Cześć dziewczyny
Jestem po 1 inseminacji na 1 pęcherzyku który miał bodajże 20 mm i już pękał - 18.02dzień wcześniej ovitrelle- teraz biorę progesteron. Mam się testować 03.03:p
Czy jest tu ktoś po 1 udanej inseminacji ?
Tyle we mnie emocji:)
Pozdrawiam 😘
Super, trzymam kciuki żeby się udało
Ja po pierwszej ale niestety nie wyszło, zbieram siły i podchodzę do drugiej na początku marca 💪🏻 -
Lillka wrote:Super, trzymam kciuki żeby się udało
Ja po pierwszej ale niestety nie wyszło, zbieram siły i podchodzę do drugiej na początku marca 💪🏻
@Lilka jestem z Tobąi tez druga u mnie będzie w marcu tylko gdzieś pewnie w połowie jak wszystko dobrze pójdzie 😊
@Natoszka Trzymam kciuki może wylamiesz się na grupie i uda Ci się za pierwszymczekam na pozytywne informacje za 2 tygodnie 🍀✨🤞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego, 22:50
-
Ale miło, że tak szybko odpisujecie. Przepatrzyłam już tyle grup i czasem się zdarza za 1 razem, ale wiadomo jeśli nie to walczymy dalej
Teraz miałam na naturalnym cyklu, ten kolejny ma być na stymulowanym. U nas czynnik męski , mąż ma zespół klinefeltera, dowiedzieliśmy się pół roku temu i korzystamy z dawcy.
Trzymam za was kciuki mocno, gdzie się leczycie ? Ja invimed -