💚🍀 •inseminacja 2024 🍷🍀💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Lillka wrote:W następnym cyklu się uda! ☺️
A ja dzisiaj załamanie przeszłam, inseminacja w przyszłym tygodniu, a z pracy mi każą na delegację jechać…
Próbowałam mówić że nie mogę, bo ważny zabieg, a dostałam zwrotkę że dużo pieniędzy w to wkładają…
I znowu trzeba miesiąc czekać…
Współczuję na maksa, ja bym pewnie udawała chora… 🤣chociaż rozumiem że w niektórych się nie da i już ..MoniaB lubi tę wiadomość
17.02.2025- Ovitrelle
18.02.2025- Inseminacja I
03.03.2025- beta HCG ? -
Natoszka wrote:Hej Monia jak to się mówi, piersze koty za płoty.. kolejna będzie owocna ! Jak tak każdy mówi, że trzeba w głowie odpuścić to musimy znaleść chyba jakiś sposób ! 😌
A gdzie robiłaś, że odrazu dostałaś wynik ?
W zwykłym laboratorium u nas w mieście. Ostatnio wynik był po 2-3 godz. A dziś w mniej niż 1h się pojawił online.Ola8999 lubi tę wiadomość
37💃❤️🏃40
Bez antykoncepcji od 11.2023
Strania intensywne od 08.2024
6 cs z Aromek
1️⃣ IUI 13.02.2025, ovi 12.02, ⚪ 28.02
2️⃣ IUI marzec
Wyniki ok. -
MoniaB wrote:W zwykłym laboratorium u nas w mieście. Ostatnio wynik był po 2-3 godz. A dziś w mniej niż 1h się pojawił online.
Ja chyba dostanę fisia do poniedziałkuMoniaB lubi tę wiadomość
17.02.2025- Ovitrelle
03.03.2025- beta HCG ? -
Dziewczyny temat tak wygląda. Pęcherzyki rosną . W środę miały 13, 14 i 16 a dziś 18, 18 i 16 . Dostałam Ovitrelle zaraz po wizycie i jutro inseminacja. A optymalnie by była niedziela najlepsza ale oczywiście nieczynne. A lekarz stwierdziła że do poniedziałku popękają. Więc jutro inseminacja. No i wreszcie śluz płodny w tym cyklu się pojawił
Ang15, Ola8999, Lillka, MojaKreseczka lubią tę wiadomość
-
Ania 89 wrote:Dziewczyny temat tak wygląda. Pęcherzyki rosną . W środę miały 13, 14 i 16 a dziś 18, 18 i 16 . Dostałam Ovitrelle zaraz po wizycie i jutro inseminacja. A optymalnie by była niedziela najlepsza ale oczywiście nieczynne. A lekarz stwierdziła że do poniedziałku popękają. Więc jutro inseminacja. No i wreszcie śluz płodny w tym cyklu się pojawił
Powiem Wam że męczą mnie te ciągłe hormony. Już nie wiem ile miesięcy na nich jestem… z tyłu głowy mam że przed nami in vitro w tym roku i najbardziej z in vitro boję się właśnie tego szprycowania hormonami i narkozy ( nigdy nie byłam poddana narkozie) a że choruje jednocześnie na zaburzenia lękowe to moja głowa wszystko nadinterpretuje.
@Paprykaa czekamy na wieści od Ciebie, jak się masz ?Ola8999 lubi tę wiadomość
-
Ania 89 wrote:Dziewczyny temat tak wygląda. Pęcherzyki rosną . W środę miały 13, 14 i 16 a dziś 18, 18 i 16 . Dostałam Ovitrelle zaraz po wizycie i jutro inseminacja. A optymalnie by była niedziela najlepsza ale oczywiście nieczynne. A lekarz stwierdziła że do poniedziałku popękają. Więc jutro inseminacja. No i wreszcie śluz płodny w tym cyklu się pojawił
Trzymam kciuki !!!! 😍😍😍😍17.02.2025- Ovitrelle
03.03.2025- beta HCG ? -
Ja liczę na IUI w poniedziałek lub wtorek 🤭
Paprykaa daj znać co u Ciebie 🤔 -
Ania, Ang, powodzenia 🔥🔥
Ang15 lubi tę wiadomość
♀️35 ('89) ♂️37 ('87)
Starania od 06.2023
Z pomocą medyczną od 07.2024
AMH 1.2 🤔 hormony ☑️ wymazy ☑️
Seminogram morfo 2% ruch postępowy 22% (47 z 210 mln) 🤔
Drożność ☑️
5 cykli stymulowanych ❌
Biopsja endometrium stan zapalny cd138 9/1 😐
💊 Unidox
14.02 Histeroskopia z biopsją kontrolną, wyniki ❓🙏
➡️ IUI ❓
Prolaktyna, glukoza i cholesterol do obniżenia 😏 -
Ania 89 wrote:Dziękuję dziewczyny oby tylko inseminacja nie była za wcześnie wykonana. Że też w niedzielę nie ma opcji inseminacji:(
A mam pytanie bo słyszałam, że jak są 3 pęcherzyki to nie robią bo za dużo ? Czy to prawda ? Jak to jest ? Czy to muszę być 3 mocno dojrzałe i wtedy nie ?17.02.2025- Ovitrelle
03.03.2025- beta HCG ? -
Alexis93 wrote:Powodzenia Aniu jutro ! Ja dostałam dzisiaj @ (3 dni od odstawienia Cyclogestu) i tym razem idę na monitoring 12 dc. W lutym byliśmy na pierwszym monitoringu w 14 dc i pęcherzyk już pękł 😓. Jak na nasze szczęście akurat w tym czasie nasz lekarz będzie miał urlop więc idziemy do innego lekarza w tej samej klinice.
Powiem Wam że męczą mnie te ciągłe hormony. Już nie wiem ile miesięcy na nich jestem… z tyłu głowy mam że przed nami in vitro w tym roku i najbardziej z in vitro boję się właśnie tego szprycowania hormonami i narkozy ( nigdy nie byłam poddana narkozie) a że choruje jednocześnie na zaburzenia lękowe to moja głowa wszystko nadinterpretuje.
@Paprykaa czekamy na wieści od Ciebie, jak się masz ?
Mnie też faszerowanie hormonami wkurza w tym wszystkim najbardziej.. oprócz tego że wciąż nie zobaczyłam 2 kreski 😪MoniaB lubi tę wiadomość
-
Ania 89 wrote:Ja już dziewczyny po inseminacji. Oby teraz popękały pęcherzyki i oczekiwanie
no i teraz podczas inseminacji powiedziała mi doktor że śluz płodny:)
🤞😍37💃❤️🏃40
Bez antykoncepcji od 11.2023
Strania intensywne od 08.2024
6 cs z Aromek
1️⃣ IUI 13.02.2025, ovi 12.02, ⚪ 28.02
2️⃣ IUI marzec
Wyniki ok. -
Natoszka wrote:A mam pytanie bo słyszałam, że jak są 3 pęcherzyki to nie robią bo za dużo ? Czy to prawda ? Jak to jest ? Czy to muszę być 3 mocno dojrzałe i wtedy nie ?
Ania powodzenia dawaj znać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca, 16:23
♀️35 ('89) ♂️37 ('87)
Starania od 06.2023
Z pomocą medyczną od 07.2024
AMH 1.2 🤔 hormony ☑️ wymazy ☑️
Seminogram morfo 2% ruch postępowy 22% (47 z 210 mln) 🤔
Drożność ☑️
5 cykli stymulowanych ❌
Biopsja endometrium stan zapalny cd138 9/1 😐
💊 Unidox
14.02 Histeroskopia z biopsją kontrolną, wyniki ❓🙏
➡️ IUI ❓