X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną *inseminacja 2025*
Odpowiedz

*inseminacja 2025*

Oceń ten wątek:
  • Samaki Ekspertka

Wysłany: 31 lipca, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylaada wrote:
    Miałaś rację, udało się podziałać 😀 Lepsze to niż nic tak staram się myśleć 😀 Jutro tylko sprawdzę czy było owu. Ciężko byłoby mi żyć w niepewności, więc lecę na USG.
    Super! 😁 Teraz cierpliwie czekamy 😁🍀

MoniaB lubi tę wiadomość

• Sylaada Ekspertka

Wysłany: 31 lipca, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po USG, pękły dwa pęcherzyki 😬❤️ Za dwa tygodnie robię betę. Czy któraś będzie się testować w podobnym czasie?

Natoszka, Samaki, Pistacjanka lubią tę wiadomość

♀️ 90' ♂️ 90'

Starania od końca 2023

1 IUI 30.06.25 ❌
    Letrozole+Vagirux+Ovitrelle + Cyclogest
    Dwa pęcherzyki dominujace, zabieg udany 🤞
    Owulacja potwierdzona 01.07, pękły 2 pęcherzyki. Beta negatywna

2 IUI 29.07.25 ❌ odwołana || starania naturalne
    Owulacja potwierdzona 31.07, pękły 2 pęcherzyki 🤞Beta negatywna

2IUI 26.08.25
    Letrozole+Vagirux+Ovitrelle
    Jeden pęcherzyk dominujacy, zabieg udany 🤞

AMH 2,190 🆗
    TSH 0,6 🆗
    Drożność jajowodów 🆗

Cykl 26-33 dni
    💊Suplementy:
    Ovarin
    Omega 3 healthlabs
    💊 Leki:
    Euthyrox N50

🎩 badania nasienia 🆗
  • Ola8999 Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo Sylaada podwójna szansa 🤞🤞

Sylaada lubi tę wiadomość

♀️'89 ♂️'87
    starania od 06.2023
    AMH 1.2 🤔 drożność ✅ biopsja zapalenie endo ➡️ 💊 histeroskopia usunięte mikro polipy ✅ IUI ❌ KIR BX ✅ Kariotypy ✅
    13.06 kwalifikacja in vitro ✅
    16.06 ⏸️ 11dpo 🫢 naturals
    beta 132,58/544,35/1849,89 🎉
    30.06 5+3 CRL 2,8mm zarodek z echem
    8.07 6+4 CRL 6mm i bijące ♥️
    14.07 7+3 CRL 1,5cm tętno 154/min
    24.07 9+0 CRL 2,6cm
    29.07 9+5 CRL 3,1cm
    11.08 11+4 CRL 4,9cm ♥️ 163/min
    18.08 12+4 USG prenatalne prawidłowe, NT 1,7 🥳 CRL 6,8cm, pappa wszystkie ryzyka niskie 🥳

preg.png
  • Nowa202 Nowa

Wysłany: 31 lipca, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam tak czytam wasze wpisy i mam pytanie 23.07 miałam podejście do 1 inseminacji od wczoraj mam czasami takie bóle jak na miesiączkę dokładnie tydzień po inseminacji dodam że na drugi dzień po inseminacji mialam sraszny ból brzucha testowanie dopiero w środę nie wiem co mam myśleć

• Samaki Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa202 wrote:
    Witam tak czytam wasze wpisy i mam pytanie 23.07 miałam podejście do 1 inseminacji od wczoraj mam czasami takie bóle jak na miesiączkę dokładnie tydzień po inseminacji dodam że na drugi dzień po inseminacji mialam sraszny ból brzucha testowanie dopiero w środę nie wiem co mam myśleć
    Hej, teraz to jeszcze wróżenie z fusów 🤷🏼‍♀️. Musisz uzbroić się w cierpliwość i czekać 💪🏼. U mnie np zarówno przy udanym i nieudanych próbach bolał brzuch jak na miesiączkę, więc nie ma reguły. Jedyne co było u mnie inne niż wcześniej to jakieś 3-4 dni przed testowaniem miałam dwa dni ciągłego rozpierającego bólu w podbrzuszu, a później po prostu przeszło z dnia na dzień. Trzymam kciuki żeby u Ciebie bolący brzuszek był zwiastunem dwóch kresek 🤞🏼🍀.

• Nelcia08 Przyjaciółka

Wysłany: 1 sierpnia, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa202 wrote:

Ja miałam inseminację 22.07. Też mam bóle jak w czasie miesiączki, może trochę delikatniejsze. We wtorek mam zrobić Bete, ale myśle, zeby jutro zrobić test. Myślicie, że nie za szybko?

Staranie o ciążę od sierpnia 2016r
    11.02- pierwsza IUI - nieudana❌️
    11.03- druga IUI- nieudana❌️
    5.04- trzecia IUI- 🍀 testowanie w piątek 18.04 - trzecia nieudana ❌️
    Próby na cyklu naturalnym.
    22.07- czwarta IUI 🐝🍀 dwa pęcherzyki 19 i 12mm
    (Clostibegyt, Ovitrelle)
    12 dni po - II🍀
    13 dni po - Beta 86
    15 dni po - Beta 286🥹
    11.08- beta 3519,5 ❤️
    19.08- wizyta u lekarza - 6+0 35mm
    Bijące serduszko 💗
    👧 - ona: 30 lat
    🧔‍♂️ - on: 34 lata
    Niepłodność czynnik męski
  • Pistacjanka Znajoma

Wysłany: 1 sierpnia, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelcia08 wrote:
    Ja miałam inseminację 22.07. Też mam bóle jak w czasie miesiączki, może trochę delikatniejsze. We wtorek mam zrobić Bete, ale myśle, zeby jutro zrobić test. Myślicie, że nie za szybko?

Nelcia, u mnie pozytywny test ciążowy z widoczną różową kreską wyszedł 13 dni po IUI, prawdopodobnie 12 dpo. 11/12 dni po IUI miałam ledwo widoczny cień na teście - już sama nie wiedziałam czy to przez ovitrelle czy faktycznie coś się rozkręca 😅

🙋🏻‍♀️ 28, PCOS
    02.24 początek starań
    05.25 Sono-HSG ✅
    07.25 1 IUI na 2 pęcherzykach ✅
    08.25 Ciąża zatrzymana w 6t🪽
  • Nowa202 Nowa

Wysłany: 1 sierpnia, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwa dni miałam taki delikatny bol jak przed miesiaczka ale dziś już jest wszystko ok mam nadzieję że wytrzymama do środy żeby zrobić test

• Sylaada Ekspertka

Wysłany: 1 sierpnia, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa202 wrote:

Każdy cykl nie ważne czy z IUI czy bez może wyglądać inaczej. Wiem, że ciężko wytrzymać te dwa tygodnie co miesiąc to dla mnie katorga 🙈 Ostatnio byłam pewna że jestem po owu, po sygnałach ciała a się okazało się, że jestem przed. Zdarzyło się, że miałam bóle brzucha od owulacji do samej miesiączki. Z reguły ból mam w okolicach owu i parę dni przed okresem. Teraz po owu znowu czuję delikatne skurcze...totalnie ciężko to z czymś połączyć. Trudno wytrzymać, ale chyba najrozsądniej robić testowanie w terminie ;-) Trzymam kciuki za Twój pozytywny wynik 🤞🤞🤞

Nelcia08 lubi tę wiadomość

♀️ 90' ♂️ 90'

Starania od końca 2023

1 IUI 30.06.25 ❌

2IUI 26.08.25

AMH 2,190 🆗
    TSH 0,6 🆗
    Drożność jajowodów 🆗

Cykl 26-33 dni
    💊Suplementy:
    Ovarin
    Omega 3 healthlabs
    💊 Leki:
    Euthyrox N50

🎩 badania nasienia 🆗
  • Nat@laa Ekspertka

Wysłany: 2 sierpnia, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczyny, chciałam się podzielić co u mnie. Jak już pisałam wcześniej po 4 nieudanych inseminacjach zdecydowaliśmy się na in vitro, wizyta kwalifikacyjna w sierpniu. Między czasie chcieliśmy odpocząć, byliśmy na wakacjach, dziś juz nieco spóźniał mi się okres myślałam, że po tych stymulacjach coś się rozregulowało. Zrobiłam niedawno test i taka niespodzianka (normalnie z popołudniowego moczu dziś 28. Dzień cyklu). W poniedziałek lecę na betę ! Dodam, że nie brałam absolutnie żadnych leków cykl całkowicie naturalny. Jeszcze jestem w szoku. https://zapodaj.net/plik-thtx29JRWb

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia, 18:19

Pistacjanka, aannddzzia, Ola8999, Monika1992, MoniaB lubią tę wiadomość

10.04.25 IUI pierwsze (aromek, ovitrelle, luteina) ❌ 06. 05.25 IUI drugie (aromek, zivafert, luteina) ❌ 30.05.25 IUI trzecie (aromek, ovitrelle, luteina) ❌ 23.06.25 IUI czwarte (aromek, zivafert, luteina) ❌ 18.08 wizyta kwalifikacyjna IVF (Wizyta odwołana :) ) 2.08.2025 pozytywny test ciążowy (ciąża naturalna w kolejnym cyklu po inseminacjach) 04.08 beta -37 mlU/ml 12.08 wizyta u lekarza ⌛️ 💊(ona) 38 lat -koenzym q10, biosteron, Ten fertil Amh, kwasy Dha, kolagen primabiotic 💊(on) 39 lat ferti duo, kolagen, Wit d, testavan gel 👧 -2015
  • Sylaada Ekspertka

Wysłany: 2 sierpnia, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nat@laa wrote:
    Witam Was dziewczyny, chciałam się podzielić co u mnie. Jak już pisałam wcześniej po 4 nieudanych inseminacjach zdecydowaliśmy się na in vitro, wizyta kwalifikacyjna w sierpniu. Między czasie chcieliśmy odpocząć, byliśmy na wakacjach, dziś juz nieco spóźniał mi się okres myślałam, że po tych stymulacjach coś się rozregulowało. Zrobiłam niedawno test i taka niespodzianka (normalnie z popołudniowego moczu dziś 28. Dzień cyklu). W poniedziałek lecę na betę ! Dodam, że nie brałam absolutnie żadnych leków cykl całkowicie naturalny. Jeszcze jestem w szoku. https://zapodaj.net/plik-thtx29JRWb

Gratulacjeeee!!!! 😍😍😍🥹
    Miałaś jakieś objawy? Jak się czujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia, 19:44

Nat@laa lubi tę wiadomość

♀️ 90' ♂️ 90'

Starania od końca 2023

1 IUI 30.06.25 ❌

2IUI 26.08.25

AMH 2,190 🆗
    TSH 0,6 🆗
    Drożność jajowodów 🆗

Cykl 26-33 dni
    💊Suplementy:
    Ovarin
    Omega 3 healthlabs
    💊 Leki:
    Euthyrox N50

🎩 badania nasienia 🆗
  • Nelcia08 Przyjaciółka

Wysłany: 2 sierpnia, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nat@laa wrote:

A to niespodzianka! Gratulacje! Czekamy na wynik bety ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia, 22:14

Nat@laa lubi tę wiadomość

Staranie o ciążę od sierpnia 2016r
    11.02- pierwsza IUI - nieudana❌️
    11.03- druga IUI- nieudana❌️
    5.04- trzecia IUI- 🍀 testowanie w piątek 18.04 - trzecia nieudana ❌️
    Próby na cyklu naturalnym.
    22.07- czwarta IUI 🐝🍀 dwa pęcherzyki 19 i 12mm
    (Clostibegyt, Ovitrelle)
    12 dni po - II🍀
    13 dni po - Beta 86
    15 dni po - Beta 286🥹
    11.08- beta 3519,5 ❤️
    19.08- wizyta u lekarza - 6+0 35mm
    Bijące serduszko 💗
    👧 - ona: 30 lat
    🧔‍♂️ - on: 34 lata
    Niepłodność czynnik męski
  • Nat@laa Ekspertka

Wysłany: 2 sierpnia, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylaada wrote:
    Gratulacjeeee!!!! 😍😍😍🥹
    Miałaś jakieś objawy? Jak się czujesz?
    Kilka dni po owulacji moje sutki stały się mega wrażliwe , teraz brzuch pobolewa jak na okres (a nawet jak w trakcie ) ale jest już coraz lepiej. Narazie staram się podchodzić do tego ze spokojem, zobaczymy jak beta w poniedziałek wyjdzie. :) Ale miło zobaczyć dwie kreski, które nie są wynikiem leków :)

Samaki, Sylaada, aannddzzia, Pistacjanka, Daga121222 lubią tę wiadomość

10.04.25 IUI pierwsze (aromek, ovitrelle, luteina) ❌ 06. 05.25 IUI drugie (aromek, zivafert, luteina) ❌ 30.05.25 IUI trzecie (aromek, ovitrelle, luteina) ❌ 23.06.25 IUI czwarte (aromek, zivafert, luteina) ❌ 18.08 wizyta kwalifikacyjna IVF (Wizyta odwołana :) ) 2.08.2025 pozytywny test ciążowy (ciąża naturalna w kolejnym cyklu po inseminacjach) 04.08 beta -37 mlU/ml 12.08 wizyta u lekarza ⌛️ 💊(ona) 38 lat -koenzym q10, biosteron, Ten fertil Amh, kwasy Dha, kolagen primabiotic 💊(on) 39 lat ferti duo, kolagen, Wit d, testavan gel 👧 -2015
  • Samaki Ekspertka

Wysłany: 2 sierpnia, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nat@laa wrote:
    Ojaaaa! Natala, ale wiadomość! Bardzo się cieszę i gratuluję! 🥰🥳

• Ola8999 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia, 01:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalaa mega gratulacje ♥️

♀️'89 ♂️'87
    starania od 06.2023
    AMH 1.2 🤔 drożność ✅ biopsja zapalenie endo ➡️ 💊 histeroskopia usunięte mikro polipy ✅ IUI ❌ KIR BX ✅ Kariotypy ✅
    13.06 kwalifikacja in vitro ✅
    16.06 ⏸️ 11dpo 🫢 naturals
    beta 132,58/544,35/1849,89 🎉
    30.06 5+3 CRL 2,8mm zarodek z echem
    8.07 6+4 CRL 6mm i bijące ♥️
    14.07 7+3 CRL 1,5cm tętno 154/min
    24.07 9+0 CRL 2,6cm
    29.07 9+5 CRL 3,1cm
    11.08 11+4 CRL 4,9cm ♥️ 163/min
    18.08 12+4 USG prenatalne prawidłowe, NT 1,7 🥳 CRL 6,8cm, pappa wszystkie ryzyka niskie 🥳

preg.png
  • Monika1992 Koleżanka

Wysłany: 3 sierpnia, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nat@laa wrote:

Gratulacje 🥰🥰🥰🥰

🧑 '92
    👱‍♀️ '92

Starania od końca 2023
    AMH 3.62
    Drożność prawy ✅️
    Lewy udrożniony

Marzec 2024- ⏸️ biochem.
    Luty 2025-⏸️ biochem.

Kwiecień 2025 starania z pomocą medyczną.

9.05.2025 - 1 IUI ( clostilbegyt +bemfola +zivafert) ❌️

IVF-
    13.08.2025 - punkcja
    Pobrano 14 jajeczek 🥚🥚 12 dojrzałych.

1 zarodek B1
    18.08.2025-1 transfer
    23.08.2025 ⏸️
    25.08.2025 beta ❓️❓️❓️
  • Plapart Przyjaciółka

Wysłany: 3 sierpnia, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;)
    Szukalam wątku i szukałam ale nie mogłam znaleść odnośnie badania HSG
    Jesteśmy po pierwszej wizycie w klinice i zalecono nam takie badanie . Jednakże okropnie się go obawiam .. :(
    Jeśli jajowody wyjdą drożne to czeka nas inseminacja…
    Jak przeszłyście to badanie ? Jakie odczucia ? Gdzie je dokładnie robiłyście? Dostaliśmy skierowanie na NFZ, ale zastanawiam się czy prywatnie nie będzie czasem lepiej .. mniej boleśniej ..

👩 96 | 🧔92

Starania od 12.2023
    05.2024 👼 💔 Aniołek, ciąża zatrzymana 10+1dc

08.2025 pierwsza wizyta w klinice niepłodności
    09.2025 HSG
  • MoniaB Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plapart wrote:
    Hej dziewczyny ;)
    Jesteśmy po pierwszej wizycie w klinice i zalecono nam takie badanie . Jednakże okropnie się go obawiam .. :(
    Jak przeszłyście to badanie ? Jakie odczucia ? Gdzie je dokładnie robiłyście? Dostaliśmy skierowanie na NFZ, ale zastanawiam się czy prywatnie nie będzie czasem lepiej .. mniej boleśniej ..

Ja miałam prywatnie. Było to dla mnie bardzo łatwe i bezbolesne. Przed miałam wymazy, ale też profilaktycznie mały antybiotyk na 3 dni odkażający. Przed badaniem czopek przeciwbólowy na receptę. Samo badanie trwało chwilę. Prawie niczego nie czułam. Wszystko drożne. Ja wolałam prywatnie, bo już dużo byłam w szpitalach i wiem, że to zależy jak się trafi itp. A u mojego lekarza idealnie - brak czekania: od wejścia do budynku do końca mniej niz pół godziny. Do tego muzyczka, przygaszone światło, miły i delikatny. Duży komfort. Ale w szpitalach też zazwyczaj jest wszystko ok i super. Jak Ci się chce poszukać w mojej historii postów to opisywałam bardzo szczegółowo to badanie (ok. 28-29.05).

Edit: znalazłam mój post z maja:

Ja dziś miałam badanie drożności jajowodów HyCoSy, więc na gorąco opiszę.

2 dni przed miałam pobrany wymaz przez ginekologa i miałam sama zawieźć do laboratorium. Na drugi dzień odebrałam wynik i pojechałam na badanie drożności. Prywatnie u mojego lekarza.

Rano dostałam 1 tabletkę antybiotyku.

2 godziny przed badaniem miałam wziąć czopek przeciwbólowy wydawany na receptę.

Tuż przed badaniem miałam się wysikać u niego w toalecie by był całkiem pusty pęcherz. Badanie na fotelu jak na zwykłym usg, tylko ciut bardziej miałam się położyć plus zapalił lampkę dodatkowo.

Lekarz włożył wziernik i to trochę tak rozpierało, ale minimalnie. Później wpompował piankę, ale niczego nie czułam. Włożył mi usg i oglądał. Pianka na usg błyszczała i było widać jak ładnie świecą jajowody. Zrobił zdjęcia i filmiki z usg i wyjął. Wszystko drożne.

Po wyjęciu usg, wyleciało ze mnie sporo płynu (tej pianki). Potem jak wracałam do domu to nadal mokro od wody, polecam wziąć podpaskę i ubrać po.

Podsumowując, zapłaciłam 1100 zł, trwało to 15 min, było miło i niewiele czułam :) Po wszystkim wyleciała ta pianka jako woda, ale zero bólu czy plamień. Łatwo poszło u mnie. Całkowicie bezboleśnie.

Miałam już inseminację i to bardzo podobny przebieg i odczucia dla mnie były.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia, 08:37

Plapart lubi tę wiadomość

38💃💛🏃40

18 cs

🍒 od 11.2022 - bez żadnej antykoncepcji
    🍒 od 04.2024 - starania staranne
    🍒 od 07.2024 - pod opieką gin od płodności
    🍒 9 x cykle stymulowane + monitoring
    🍒 2 x IUI
    🍒 od 08.2025 - start procesu IVF 👣

AMH dobre - 5,64 🥚 Ładne owulacje 🍳 Celiaklia 🌾 Drożność super 🎢 Wymazy czyste 💯 TSH dobre - 1,8 🔅 Nasienie pogorszyło się 😔 Inne wyniki moje i męża też ok 😇 Czekamy na wyniki kariotypów ⏳
  • Sylaada Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plapart wrote:
    Hej dziewczyny ;)

Robiłam w kwietniu tego roku w klinice, w której jestem pod opieką. Badanie robiłam prywatnie, aby nie czekać kilka miesięcy na NFZ (chociaż dostałam skierowanie od doktor z kliniki). Badanie robi się w pierwszej części cyklu. Ja robiłam oczywiście zgodnie z zaleceniami, ale bodajże w 14 już dniu cyklu. Zwlekałam z tym badaniem, bo zalecenie miałam już w styczniu po kilku monitoringach, ale i się bałam i ciągle liczyłam, że zaskoczy nam naturalnie jeszcze bez większej diagnostyki. Dostałam znieczulenie. Pierwszy raz miałam takie, że jak podali to lekko zakręciło mi się w głowie i nie czułam nic co mi robi najpierw tam na dole 😆 Mnie badanie bolało a raczej jeden moment. Nie wiem czy też ma znaczenie gdzie się je robi. W momencie kiedy lekarka puściła kontrast ja poczułam nagły ból rozpierający w dole brzucha i zrobiło mi się na chwilę ciemno przed oczami. Tyle, że to dosłownie chwila. Wzięli mnie na leżankę,.poleżałam. później byłam trochę słaba. Po badaniu nie musiałam brać nawet tabletek przeciwbólowych i z koleżanką wyjechałam jeszcze tego samego sobie na kilka dni do innego miasta :)

Zaznaczę, że widziałam jedną Panią, która wyszła zadzwoniła do kogoś i powiedziała, że w ogóle nie bolało. To po prostu zależy 😊 U mnie to może większa wrażliwość i parę dni później niż mogłaby mieć badanie - ale nie było dostępnego terminu nawet prywatnie.

Jeżeli mogę coś polecić, to nie czekać. Ja żałuję, byłabym parę miesięcy do przodu z działaniami. 🤞

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia, 09:00

♀️ 90' ♂️ 90'

Starania od końca 2023

1 IUI 30.06.25 ❌

2IUI 26.08.25

AMH 2,190 🆗
    TSH 0,6 🆗
    Drożność jajowodów 🆗

Cykl 26-33 dni
    💊Suplementy:
    Ovarin
    Omega 3 healthlabs
    💊 Leki:
    Euthyrox N50

🎩 badania nasienia 🆗
  • Pistacjanka Znajoma

Wysłany: 3 sierpnia, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plapart wrote:
    Hej dziewczyny ;)

Cześć, pamiętam że również bardzo się obawiałam bólu podczas badania drożności. Miałam umówiony termin w szpitalu na NFZ, z którego zrezygnowałam i umówiłam termin w prywatnej klinice u mojej doktor.

Jedyny dyskomfort poczułam podczas wprowadzania pianki, uczucie rozpierania podbrzusza - trwało to może minutę. Robiłam to badanie bez znieczulenia. Nie miałam już żadnych bóli po badaniu. Wspominam bardzo dobrze 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia, 09:08

🙋🏻‍♀️ 28, PCOS
    02.24 początek starań
    05.25 Sono-HSG ✅
    07.25 1 IUI na 2 pęcherzykach ✅
    08.25 Ciąża zatrzymana w 6t🪽
‹‹ 117 118 119 120 121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ