X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną *inseminacja 2025*
Odpowiedz

*inseminacja 2025*

Oceń ten wątek:
  • Samaki Ekspertka

Wysłany: 31 lipca, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylaada wrote:
    Miałaś rację, udało się podziałać 😀 Lepsze to niż nic tak staram się myśleć 😀 Jutro tylko sprawdzę czy było owu. Ciężko byłoby mi żyć w niepewności, więc lecę na USG.
    Super! 😁 Teraz cierpliwie czekamy 😁🍀

• Sylaada Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po USG, pękły dwa pęcherzyki 😬❤️ Za dwa tygodnie robię betę. Czy któraś będzie się testować w podobnym czasie?

Natoszka, Samaki, Pistacjanka lubią tę wiadomość

♀️ 90' ♂️ 90'

Starania od koniec 2023

1 IUI 30.06.25 ❌
    Letrozole+Vagirux+Ovitrelle + Cyclogest
    Dwa pęcherzyki dominujace, zabieg udany 🤞
    Owulacja potwierdzona 01.07, pękły 2 pęcherzyki

2 IUI 29.07.25 ❌ odwołana || starania naturalne
    Letrozole+Vagirux+Ovitrelle + Cyclogest
    Owulacja potwierdzona 31.07, pękły 2 pęcherzyki 🤞

AMH 2,190 🆗
    Drożność jajowodów 🆗

Cykl 26-33 dni
    💊Suplementy:
    Ovarin
    Omega 3 healthlabs
    💊 Leki:
    Euthyrox N50

🎩 badania nasienia 🆗
  • Ola8999 Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo Sylaada podwójna szansa 🤞🤞

Sylaada lubi tę wiadomość

♀️'89 ♂️'87
    starania od 06.2023
    AMH 1.2 🤔 drożność ✅ biopsja endo ➡️ 💊 histeroskopia ✅ IUI ❌ KIR BX ✅ Kariotypy ✅
    13.06 kwalifikacja in vitro ✅
    16.06 ⏸️ 11dpo 🫢 naturals
    beta 132,58/544,35/1849,89 🎉
    30.06 5+3 CRL 2,8mm zarodek z echem
    8.07 6+4 CRL 6mm i bijące ♥️
    14.07 7+3 CRL 1,5cm tętno 154/min
    24.07 9+0 CRL 2,6cm 🤞
    29.07 9+5 CRL 3,1cm

preg.png
  • Nowa202 Nowa

Wysłany: 31 lipca, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam tak czytam wasze wpisy i mam pytanie 23.07 miałam podejście do 1 inseminacji od wczoraj mam czasami takie bóle jak na miesiączkę dokładnie tydzień po inseminacji dodam że na drugi dzień po inseminacji mialam sraszny ból brzucha testowanie dopiero w środę nie wiem co mam myśleć

• Samaki Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa202 wrote:
    Witam tak czytam wasze wpisy i mam pytanie 23.07 miałam podejście do 1 inseminacji od wczoraj mam czasami takie bóle jak na miesiączkę dokładnie tydzień po inseminacji dodam że na drugi dzień po inseminacji mialam sraszny ból brzucha testowanie dopiero w środę nie wiem co mam myśleć
    Hej, teraz to jeszcze wróżenie z fusów 🤷🏼‍♀️. Musisz uzbroić się w cierpliwość i czekać 💪🏼. U mnie np zarówno przy udanym i nieudanych próbach bolał brzuch jak na miesiączkę, więc nie ma reguły. Jedyne co było u mnie inne niż wcześniej to jakieś 3-4 dni przed testowaniem miałam dwa dni ciągłego rozpierającego bólu w podbrzuszu, a później po prostu przeszło z dnia na dzień. Trzymam kciuki żeby u Ciebie bolący brzuszek był zwiastunem dwóch kresek 🤞🏼🍀.

• Nelcia08 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa202 wrote:

Ja miałam inseminację 22.07. Też mam bóle jak w czasie miesiączki, może trochę delikatniejsze. We wtorek mam zrobić Bete, ale myśle, zeby jutro zrobić test. Myślicie, że nie za szybko?

Staranie o ciążę od sierpnia 2016r
    11.02- pierwsza IUI - nieudana❌️
    11.03- druga IUI- nieudana❌️
    5.04- trzecia IUI- 🍀 testowanie w piątek 18.04 - trzecia nieudana ❌️
    Próby na cyklu naturalnym.
    22.07- czwarta IUI 🐝🍀 dwa pęcherzyki 19 i 12mm
    (Clostibegyt, Ovitrelle)

👧 - ona: 30 lat
    🧔‍♂️ - on: 34 lata
    Niepłodność czynnik męski
‹‹ 115 116 117 118 119
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ