*inseminacja 2025*
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina199012 wrote:Dziewczyny trzymajcie jutro za mnie kciuki

Właśnie wracam od lekarza i jutro będziemy mieć drugie podejście do IUI tym razem na cyklu naturalnym.
Pęcherzyk ma 22 mm i jestem w szoku że udalo się go „wychodować” bez lametty. Mega się cieszę bo obawiałam się że październik pójdzie na straty ze względu na torbiel 🥹
Ja w poniedziałek miałam drugie IUI. W piątek dwa pęcherzyki 18 i 19 mm, w sobotę Ovitrelle. Położna wchodząc do gabinetu powiedziała, że laborant jej przekazał: plemniki są tak dobre, że musicie z tego zrobić ciążę.
No więc czekamy
Choinka123, Paulina199012 lubią tę wiadomość
-
@Sasak oooo to będziemy sobie razem czekać ❤️ ja dopiero jak dostanę kartę informacyjną to zobaczę jakie były parametry nasienia ale mam nadzieję że się nam wszystkim uda w końcu.Sasak wrote:Ja w poniedziałek miałam drugie IUI. W piątek dwa pęcherzyki 18 i 19 mm, w sobotę Ovitrelle. Położna wchodząc do gabinetu powiedziała, że laborant jej przekazał: plemniki są tak dobre, że musicie z tego zrobić ciążę.
No więc czekamy
Powiem Wam, że dziś siedziałam na sali pozabiegowej z kilkoma innymi dziewczynami i tak sobie myślałam że jesteśmy wszystkie mega silne i mega waleczne ❤️
Sasak lubi tę wiadomość
-