Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną *inseminacja 2026*
Odpowiedz

*inseminacja 2026*

Oceń ten wątek:
  • Daga 654 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anett13 wrote:
    Dziękuję masz rację nie ma coś się załamywać. Wiem, że ivf to już większa ingerencja, ale jestem już po 3 IUI i jeśli ta nie przyniesie ciąży, to nie ma już co się łudzić, tylko iść dalej ❤️

Znam przypadek gdzie za 4 się udało także może trzeba wyjść poza ramy bo tak naprawdę to kto powiedział że tylko 3 razy można spróbować, no właśnie , czasem lepiej więcej niż mniej , trzymaj się! I może jeszcze jest nadzieja bo to ona umiera ostatnia , a tak naprawdę to umiera w dniu okresu, dopóki go nie ma nic przesądzone słuchaj 🫢😁

• Daga 654 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Riaska98 wrote:
    Ja bym jeszcze spróbowała jutro lub pojutrze
    Jesli chodzi o testy polecam ci facelle z rossmana te paskowe, wykrywają naprawdę minimalny poziom hormonów
    A Ty jak tam się czujesz?😁☺️☺️

‹‹ 59 60 61 62 63
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ