INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh smutno mi, że wszystkim Wam dzisiaj bety pokazały negatywny wynik:( Bizona, Alcea, a tym bardziej MARTIII, ja bym powtórzyła te wyniki w poniedziałek. Może zarodek się jeszcze nie zagnieździł i beta dopiero w weekend przyrośnie... Mamy jeszcze trochę czasu. Byłam dzisiaj pozytywnie nakręcona, ale widząc te smutne buźki też już mam dość3x IUI - 2016 👎👎👎
2x IMSI - 2017 - ❄❄❄,❄❄
1 ET - 2017 👎
2,3 FET - 2018 👎👎
3 IMSI - 2019 - 4 ET 3-dniowców 👎, brak blastocyst do mrożenia - wszystkie zarodki padły po 3 dniu 😞
1 AZ pl - FET X 2019 - poronienie 9tc
allo-mlr 0%, szczepienia limfocytami=>allo-mlr 70%-83%
2 AZ pl - FET 03.02.2023 - poronienie 8tc -
MARTIII z tego co kojarzę to dziewczyny pisały, że Ovitrelle może fałszować wynik do 10 dnia po podaniu. Dzisiaj mija już 11 dpi, a zastrzyki były jeszcze wcześniej, więc to już chyba nie on:)3x IUI - 2016 👎👎👎
2x IMSI - 2017 - ❄❄❄,❄❄
1 ET - 2017 👎
2,3 FET - 2018 👎👎
3 IMSI - 2019 - 4 ET 3-dniowców 👎, brak blastocyst do mrożenia - wszystkie zarodki padły po 3 dniu 😞
1 AZ pl - FET X 2019 - poronienie 9tc
allo-mlr 0%, szczepienia limfocytami=>allo-mlr 70%-83%
2 AZ pl - FET 03.02.2023 - poronienie 8tc -
Dziewczyny mi też przykro Jakie to wszystko jest trudne, niesprawiedliwe Życzę wam dalszej siły
MARTIII to chyba już nie będą pozostałości po zastrzyku, ale beta jest bardzo niska.... Hmmm... A masz możliwość jutro powtórzyć badanie?7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
ania8306 wrote:Dziewczyny mi też przykro Jakie to wszystko jest trudne, niesprawiedliwe Życzę wam dalszej siły
MARTIII to chyba już nie będą pozostałości po zastrzyku, ale beta jest bardzo niska.... Hmmm... A masz możliwość jutro powtórzyć badanie?
po zastrzyku jest dzisiaj 12 dni więc sama nie wiem...u mnie beta to koszt 42 zł..;/ nie wiem czy jest sens ...może zaczekam do poniedziałku..starania od września 2013.....
4 IUI
Czerwiec 2017- naturalny CUD
-
nick nieaktualny
-
Nina13 wrote:MARTIII ja też myślę że jeśli już to w poniedziałek, a tak poza tym
to czy 11 dpi to nie za wcześnie?
Moze i za wcześnie..ale wiesz jaki człowiek niecierpliwy;) a Ty ile miałaś i w jakim dniu po?starania od września 2013.....
4 IUI
-
Hej kochane krcze tak mi przykro że bety negatywne
Nina13 beta bardzo ładne przyrosła w 48 a Ty wez sie nie przejmuj babami z labkaNina13 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co jakaś czarna seria poszła..Martii, Alcea jeszcze liczę, że wygonicie pecha..
u mnie to już na pewno nici.. nawet nie pytajcie skąd ta pewność.. ale ja po prostu wiem, czuję się identycznie jak w poprzednim cyklu po duphastonie.. może to przez tsh, a może było za późno zrobione bo pęcherzyk się rozpadł.. a może jest coś ze mną nie tak skoro nawet z dawcą nie zachodzę tak mi się już nie chce tego ciągnąć, że szok! chyba podejdę jeszcze w następnym cyklu ale z przyzwoitości..kiedy najwcześniej test po pregnylu? bo już bym chciała wykluczyć i żyć na luzie.. odpuszczam na razie trochę to forum.. ale trzymam za was kciuki cały czas!niedoświadczona 32 -
bizona wrote:Ania kiedy masz następne usg?
MARTIII, Nina13 lubią tę wiadomość
-
Beta poniżej 5 to brak ciąży...więc raczej nic z tego..pewnie jeszcze pozostaly zastrzyk we krwi daje wynik 2,69.. Nie nastawiam się ale chyba nic z tego. Spokojnego wieczoru dziewczyny!starania od września 2013.....
4 IUI