INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
02.06 Elf 1/
02.06 Ewelinka 3673 1/
06.06 Płatek szkarłatny 2/
11.06 Ewelka87 2/
11.06 Asiak1985 1/
13.06 Mee 3/
15.06 Martoszka 2/
16.06 JJ 1/
16.06 Nina13 3/
20.06 islanegra 1/
20.06 Alcea 4/
20.06 Bizona 3/
20.06 Martii /
22.06 Lady in red 3/
23.06 Gdzieś po drugiej stronie tęczy 1/
25.06 Niedoświadczona32 2/
28.06 KarolinaSeven 1/
30.06 Elf 2/
30.06 ania8306 2/
Zaznaczam ale liczę, że będę zmieniać -
majka23 wrote:Dziewczyny a wy jak idziecie do gina na ocene cyklu to ile płacicie?
W poprzedniej klinice za monitoringi płaciłam 50 zł. Teraz jestem w Invikcie i za wizyty płaciłam 100 zł, myślę że za ocenę czy pęcherzyk pękł również zapłacę 100 zł. Ale przekonam się jutro.7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Witajcie dziewczyny:) chciałabym dołączyć do Waszego wątku.W tym miesiącu mam nadzieję bedę miała pierwszą iui ,jestem już po pierwszej wizycie.
Staramy się prawie 2 lata,monitoringi,owulki ,
jestem po HSG-drożne,nasienie-w miare ok.Amh -ok,
Wierzę ze na którymś z kolei iui sie zakończy;;Pniedoświadczona 32 lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Islanegra przykro Jeszcze jakaś szansa istnieje, może akurat się uda
Promyczek witaj Życzę aby udało się tobie już na pierwszej iui7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
nick nieaktualnyWitaj promyczek- ja podobnie, w tym cyklu nasza 1 iui.
Marti ciekawa jestem co u Ciebie, trzymam kciuki, aby jednak beta ruszyła z kopyta
Jutro mam wizytę wieczorem, zobaczymy jak pęcherzyk rośnie. Oby wszystko poszło gładko w tym tygodniu. Trochę się stresuję, no ale nie ma na co czekać, tylko pokonywać kolejne kroki do macierzyństwa
MARTIII lubi tę wiadomość
-
Ania za takie zyczenie to nie wypada dziękować:}}*
Klara bella:) to ja zycze nam zeby sie udało:)
tez się trochę stresuję,ale ruszyłam z kopyta ,bo to mój ostatni rok zeby zostać mamą..ania8306 lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Nowym życzę aby szybko znikły z tego forum a u mnie klapa.. czuję że nic z tego i tak mam dość już tego duphastonu, że szok! Mam pryszcze na twarzy w takich miejscach, że nawet nie sądziłam, ze tam mogą wyskoczyć!!!! jest jeszcze gorzej niż za pierwszym podejściem.. a jutro 2-dniowa delegacja.. będę wyglądać jak potwór..!!w ogóle żałuję, że podchodziłam w tym cyklu.. jak się okazało, że pęcherzyk już pękł powinnam odmówić zabiegu! I tak się nie uda.. a te pryszcze.. fuj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 07:38
niedoświadczona 32 -
nick nieaktualny
-
Nie robię.. czekam do @.. czyli jeszcze tydzień. Miesiączki mam jak w zegarku, mimo, że biorę duphaston, więc nie boję się wydłużenia cyklu. Może się udają, ale u mnie to już chyba było za późno..choć lekarz twierdził, że nie.. ale wiem co czułam i kiedy.. posłuchałam go i teraz żałuję.. nie wiem czy dam radę to w lipcu jeszcze raz przejść.. najgorszy ten wygląd!niedoświadczona 32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nina nic sie nie martw- liczy sie przyrost a nie wartość wszystko jest w porządku- każdy lekarz Ci to powie! Co do usg to mi pielęgniarka z kliniki powiedziała ze mam przyjść w 7 tygodniu- wiem ze to szmat czasu i w tej sytuacji masz ochotę biegać od lekarza do lekarza, ale ja postanowiłam uzbroić sie w cierpliwość i tak zrobiłam. Idąc wczesniej możesz jeszcze nie zobaczyć serduszka i tylko sie zestresujesz niepotrzebnie. O ile nic sie nie dzieje to radzę poczekać - zaoszczędzisz pieniądze i nerwy :)Aha i na początku bóle jakbyś okresu takie naciąganie sa normalne- oczywiście jak nie boli bardzo - możesz brać nospe na rozluźnienie.
ania8306, islanegra lubią tę wiadomość
Dwa lata strań
1.IUI 26.04.2016 -
nick nieaktualny
-
Klara_bella jak wizyta? Pęcherzyk rośnie?
Niedoświadczona jeszcze nic nie jest pewne... Ja dalej trzymam kciuki za pozytywny finał Swoją drogą to dziwnie przechodzisz branie duphastonu... Ja nie miałam żadnych skutków ubocznych, może pryszcze to pierwszy objaw zaciążenia
Nina gratuluję Liczy się przyrost, moim zdaniem jest ładny W necie są kalkulatory przyrostu bety, później poszukam, teraz piszę z telefonuNina13, niedoświadczona 32 lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Nina13 wrote:Powtarzałam dziś betę
13 dpi 37
15 dpi 82
18 dpi 409
Co sądzicie?
Średni dwudniowy przyrost to 97 mlU/ml (162.2%) (w normie).
nic sie nie martw ładnie przyrasta to najwazniejszeNina13 lubi tę wiadomość