INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jatoszka gratuluję
Ja 13.07 miałam iui (3) wychodowalam 3 pęcherzyki przy puregon 50 jednostek(puregon 4-11 dc), 12 dc ovitrelle 13 dc iui na jeszcze nie peknietych pecherzykach. Nic mnie do tej pory jajniki nie ciagną, zastanawiam się czy pęcherzyki mogły pęknąć a ja nie czułam bólu owulacyjnego? Wczoraj i przedwczoraj delikatnie czułam jajniki. Dziewczyny co Wy myślicie?jatoszka lubi tę wiadomość
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
Matri utrogestan to chyba to samo co luteina? Zastrzyki clexane podaje sie na rozrzedzenie krwi przy problemach z krzepliwoscia albo autoimmunologicznych, to sa najczestsze przyczyny poronien nawykowych. no ale skoro Ty juz konczysz 1 trymestr to Cie nie bede straszyc bo wyglada na to ze teraz jest wszystko na dobrej drodze
Bajka z owulacja jest roznie, ja jej wczesniej nigdy nie czulam ale juz przy stymulacji bardzo wyraznie. Jak mialas stymulacje i az 3 pecherzyki to powinnas cos czuc ale to tez nie jest regula. Jak mialas wczesniej? Bolaly Cie zawsze jajniki i czy po zastrzykach zawsze Ci pekaly jajka? jesli masz mozliwosc to idz na monitoring upewnic sie, bo czesto sie zdarza ze zastrzyki nie dzialaja i trzeba dac dodatkowy albo po prostu naturalnie dzialac i liczyc ze pekna w pozniejszym terminie.Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Płatek szkarłatny wrote:07.07 Płatek szkarłatny 3/
08.07 klara_bella 1/
13.07 Promyczek_39 1/
21.07 Pyatii 1/
22.07 APS 1/
23.07 KarolinaSeven 2/
U mnie dziś @ przyszła. Muszę się z wami pożegnać. To moja ostatnia IUI. Myślę, że w naszym przypadku to nie ma sensu. Życzę wam wszystkim powodzenia. spotkamy się na fioletowej stronie .
Tobie też szczęścia płatku!
Jeżeli podejdziesz do ivf, to pewnie tam się spotkamy Albo na fioletowej stronie
Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Jatoszka gratuluję To mieliście złoty strzał
Selja witam i życzę powodzenia
Ja jutro mam swoje 3 podejście. Dzisiaj na monitoringu miałam 3 pęcherzyki i estradiol ponad 1.000. Pierwszy raz tak miałamSelja, bajka_ lubią tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
07.07 Płatek szkarłatny 3/
08.07 klara_bella 1/
08.07 jatoszka 1/
13.07 Promyczek_39 1/
13.07 bajka
21.07 Pyatii 1/
22.07 APS 1/
23.07 KarolinaSeven 2/
25.07 Selja 1/
Mogę chwilowo poprowadzić statystyki Proszę same uśmiechnięte buźkiSelja, bajka_ lubią tę wiadomość
cześć chciałabym dołączyć bo jestem po pierwszej iui ( w sobotę 23-07) ale nie robię sobie zbytnich nadziei bo u nas problem męski (mała liczba plemników = 1,5 mln). Iui była na cyklu naturalnym. Od soboty bolą mnie jajniki i nie wiem czy to normalne czy powód do niepokoju? Pani dr powiedziała, że z takimi wynikami męża szanse są marne dlatego nie wiem czy decydować się na kolejne próby iui czy od razu lepiej na ifv się zgłosić?
starania od 2013 (z przerwami) od 11-2015 starania pełną parą
4 cykle z CLO
problem męski - mała ilość plemników
Hashimoto
15-03 -2016 HSG = jajowody drożne
23-07-2016 IUI -
nick nieaktualny
-
Mari dziękuje,własnie napisałas mi to samo co lekarz mi powiedzial! Madra jestes:))
u mnie normy
<= 5,3 -brak ciązy
> 5,8 -trzeci tydzien
No i tak zrobie ,powtorze bete w czwartek i wtedy zobaczymy:)
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Cześć dziewczyny, dopiszcie mnie też do listy, 26.07.2016 mam swoją pierwszą i jedyną inseminację. Wszystkim koleżankom życzę powodzenia no i zobaczymy co będzie.
A tak w skrócie u nas problem męski stwierdzona AstehnoTeratozoospermia- 7 % prawidłowych plemników26.07.2016r. - I IUI -
nick nieaktualny
-
Selja wrote:Witajcie, chciałam się przywitać dziś miałam pierwszą inseminacje
Ania8306
o matko jaki estradiol piekny! no to tym razem musi sie udac! ja mialam dwa pp 21 mm a estradiol dzien wczesniej 485
Promyczku
trzymam mooooocno kciuki! :*
Landryneczka
za pierwszym razem iui mialam 15 h po pregnylu a teraz 23 h przedania8306 lubi tę wiadomość
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
sandrita86 wrote:cześć chciałabym dołączyć bo jestem po pierwszej iui ( w sobotę 23-07) ale nie robię sobie zbytnich nadziei bo u nas problem męski (mała liczba plemników = 1,5 mln). Iui była na cyklu naturalnym. Od soboty bolą mnie jajniki i nie wiem czy to normalne czy powód do niepokoju? Pani dr powiedziała, że z takimi wynikami męża szanse są marne dlatego nie wiem czy decydować się na kolejne próby iui czy od razu lepiej na ifv się zgłosić?
cześć Kochana :*07.2015- histero/polipy out/ 12.15- HSG- ok/ 3 cykle z CLO Nasienie ok
1 IUI 22.07.2016 10.2016 cb
ANA dodatnie, ss-a ++, pcna+
C3 0,6
zespół antyfosfolipidowy
CD4/CD8 2,8
equoral, encorton, neoparin, acard