INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunk_a jak ciebie czytam to rosną mi skrzydła!!! ale serce mówi co innego:-(
Trzymam za ciebie kciuki bardzo, bardzo, bardzo!!!!!!!!!!!
Olencja przymierzamy się kupić Fertilman Plus.W zeszłym roku mąż brał Fertimen i chyba wyniki były lepsze.Za dużo badań i się sami pogubiliśmy. -
Lunk_a wrote:Olenccja a moze zrobię a co;) Ty nas musisz zaskoczyć i to juz jutro? ?
Mala mi bo znaczenia nie ma ile a jakosc pecherzykow się liczy. Zrob ostatnia iui. Masz 10dc wiec co stoi na przeszkodzie?
spoko,czekam na piatek:) juz sie przyzwyczailam do pierdzielonych wadliwych testow z 1 kreska
z dobrych wiesci- za tydzien w piatek odbieram klucze do mieszkanka:)) -
Tak na siłę to też nie chcę kombinować. Właśnie dlatego zastanawiam się nad zmianą kliniki.Przed chwilą dzwoniłam i mogę mieć wizytę też w piątek.Tylko czy lekarz zgodzi się na inseminację np. w sobotę? A płacić 250 zł za wizytę i dowiedzieć się tylko, że NIE:-(
Mąż twierdzi, że spróbujemy naturalnie:-D -
nick nieaktualnyMałaMi ja też z Poznania, nie wiem jaki u was problem ale ja przeniosłam się z Medart do dr Derwicha ( z Polnej). Jestem zachwycona z tej zmiany i pełna nadziei
Choć wiem że Medart ma dobre opinie bo sama się kiedyś nimi sugerowałam, obecnego lekarza już nie zmienię i naprawdę mogę polecić -
nick nieaktualnyDoktor nie szukał u mnie przyczyny z powodu moich ciążowych niepowodzeń ( 1 ciążą utracona w 5tc i dwie biochemiczne), tylko dość szybko zaproponował invitro...A ja miałam myśl, że nawet jak zajdę przez in vitro i nie utrzymam to chyba jednak nie tędy droga. Więc zrobiłam przerwę i szukałam gdzie indziej( genetyka)...to był właściwie główny powód plus jeszcze kilka mniejszych...ale w żadnym wypadku nie zniechęcam bo wiem, że po prostu trzeba trafić na swojego właściwego lekarza. Ja dopiero teraz trafiłam.
Cena IUI w zeszłym roku to 700 zł z usg. Doktor nie robił mi później wizyty sprawdzającej czy pęcherzyk pękł. Dodam że IUI miałam wtedy bez hsg a okazało się że miałam jeden niedrożny jajowód który na szczeście udało się udrożnić.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję, a z lekarzami to prawda, zawsze są opinie i pozytywne i negatywne. Między mna i lekarzem musi być " chemia"
A kiedy planujesz wizytę w Medarcie? i u dr. Żaka czy u innej pani doktor? Chetnie poznam Twoją opinię więc podziel się na wątku bo jest nawet taki założony