INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zagubiona w procedurach wrote:Nie kusilo was nigdy żeby skoczyć w bok i załatwić ten temat? Mąż pewnie by się zgodził. Jakby było dziecko to by był szczęśliwy.
Ale wracając do Waszej sytuacji to wiadomo ze każdy jest inny ale anonimowy dawca to takie chyba jednak najlepsze rozwiązanie.
I jeszcze jedno pytanie - z czego wynika brak plemników u męża? Ma jakies żylaki zrosty czy cos? Zdiagnozował go ktoś? Strasznie to dziwne ze dają Wam zero procent szans. Próbowaliście jakiś witamin leczenia itd? Jeśli juz odpowiadała na takie pytanie to przepraszam moze przegapiłam.Viszka lubi tę wiadomość
-
Zagubiona w procedurach wrote:Azospermia absolutna bez szans. Nie ma opcji że kiedyś będzie mógł mieć dziecko.
-
Zagubiona w procedurach wrote:Obustronny rąk jądra. Amen. Ja nie o tym chcę pisać.
No to tak jak w sumie dziewczyny piszą , rozważyłabym na Twoim miejscu
1. Anonimowego dawcę
2. Strzykawkę ze spermą przyjaciela
Skok w bok bym odrzuciła. Znam taka historie. Moja przyjaciółka 3 lata temu dowiedziała sie ze jej ojciec to nie jest jej ojciec a jej "wujek" to tak na prawdę jej biologiczny ojciec.
Mąż jej mamy nie mogl mieć dzieci, wiec matka poszła do łóżka z innym i spolodzili Moja przyjaciółkę. Dogadali sie i mąż został jej ojcem a biologiczny zajął stanowisko wujka bo sam miał rodzine i nie chciał zeby sie wydało ze był niewierny. Teraz po 23 latach wszystko wyszło na jaw i ona sie teraz zachowuje jakby miała dwóch ojców i ogólnie jest conajmniej dziwnie, zawłaszcza dla tego ojca który ją wychowywał. -
Viszka wrote:Jest taki obowiązek, bo podpisywałam papiery. Protokół ma w cholerę stron.
Klinika musi się przed tym bronić, bo według prawa dziecko musi mieć ojca, a taki nasz partner w każdym momencie może powiedzieć że to był błąd i nie uznaje dziecka. Wtedy wchodzą nieprzyjemności sądowe. -
Jest tyle opinii że masakra. A ja przecież nie chce żadnego przestępstwa zrobić. Troje dorosłych ludzi wie co robi. I chcę to zrobić zgodnie z prawem i procedurami. To jakieś bzdurne problemy robią. Najlepiej to wskoczyć komuś do łóżka i dać sobie zrobić dziecko na boku.Zagubiona
-
Zagubiona w procedurach wrote:Jest tyle opinii że masakra. A ja przecież nie chce żadnego przestępstwa zrobić. Troje dorosłych ludzi wie co robi. I chcę to zrobić zgodnie z prawem i procedurami. To jakieś bzdurne problemy robią. Najlepiej to wskoczyć komuś do łóżka i dać sobie zrobić dziecko na boku.
1. Mozesz skorzystac z banku, wtedy prawnie ojcem dziecka bedzie maz.
2. Mozesz zrobic IUI ze wskazanym dawca za granica.
3. Mozesz "oszukac" prawo i zrobic IUI z przyjacielem, on bedzie ojcem dziecka.
4. Mozesz sprobowac z pojemniczkiem i strzykawka.
5. Mozesz skoczyc w bok skoro nie widzisz problemu.
6. Mozesz nie zrobic nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 15:15
ania8306 lubi tę wiadomość
-
Orbitka wrote:BETA 176,46
PROGESTERON 33,74
CO WY NA TO??Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 15:43
Domili lubi tę wiadomość
-
Orbitka wrote:BETA 176,46
PROGESTERON 33,74
CO WY NA TO??
piekna beta - z takim wynikiem to ty jestes już z tydzien po terminie miesiaczki
to nie powinien być cień tylko piękne 2 kreski.
progesteron też super!!!
pojutrze powtórz bete
i za 2 tygodnie powinno już być coś widac na usgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 15:48
Wojcinka lubi tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
Orbitka
wyniki rewelacyjne.
Napisalas ze bez przyczyny, wlasnie...i widzę w podpisie 2 lata staran.
A powiedz, jakies leki bralas po owulacji?
Cos specjalnie zmienilas w tym cyklu w swoim zyciu?
Bella napisała dobrze co można zrobić w przypadku pytania o iui z dawca.
Sama musisz zdecydować. Kazda z nas zrobilaby inaczej, kazda decyzja ma plusy i minusy-jak kazda decyzja w zyciu. Robiac "cos" rezygnujesz z "czegos" i zyskujesz "cos innego".