INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
efta wrote:hej. dziewczyny powtórzyłam bete. w piątek 10,5 dziś 24,2. (72 godz) przyrost tylko 80% martwie się... pozostaje tylko czekać i powtórzyć w środę. macie jakis doświadczenia z tak słabym przyrostem?
Uważam że martwisz się niepotrzebnie.
Chociaż minęło u Ciebie 72godz a nie 48.
Nie wiem kochana, znam dużo historii z niskim przyrostem a zdrowa ciążaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 12:58
-
Alimak wrote:Ja dziś już jestem po
Miałam dwa jajka w lewym jajniku po 21mm, endo 12mm, mam nadzieję że sobie dziś pękną, armia podana w ilości 12 mln, nie wiem niestety o jakiej ruchliwości.
W pt mam przyjść zobaczyć czy sobie pękły. -
Lunk_a wrote:Mysza jak u Ciebie? Plamienie trwa?
PolaMinka- dzięki za kciuki.
Tego plamienia to tyle, że nawet wkładka tak naprawdę byłaby zbędna, ale jako że trwa to już 3-ci dzień to raczej przydługawo jak na implementację (chyba).
Mam taką teorię, że gdyby nie to, że biorę dupka do 25dc to pewnie już by się rozkręciło.
Jak tylko wybiorę się do innego lekarza na konsultacje to na pewno poruszę temat moich wątpliwości co do drugiej fazy cyklu.
efta- dziś dzień roboczy może uda Ci się zadzwonić do gin-a i zapytać? Może Cię uspokoi? Ja wierzę, że będzie u Ciebie bardzo dobrze -
Alimak - super 2 jajca dają wiekszą szansę. trzymam kciuki.
powtarzałam o tej samej porze6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
Mysza1986 wrote:PolaMinka- dzięki za kciuki.
Tego plamienia to tyle, że nawet wkładka tak naprawdę byłaby zbędna, ale jako że trwa to już 3-ci dzień to raczej przydługawo jak na implementację (chyba).
Mam taką teorię, że gdyby nie to, że biorę dupka do 25dc to pewnie już by się rozkręciło.
Jak tylko wybiorę się do innego lekarza na konsultacje to na pewno poruszę temat moich wątpliwości co do drugiej fazy cyklu.
efta- dziś dzień roboczy może uda Ci się zadzwonić do gin-a i zapytać? Może Cię uspokoi? Ja wierzę, że będzie u Ciebie bardzo dobrze
plamienie implantacyjne trwa 1-3 dni. Nadzieja jeszcze jest.
już dzwoniłam do kliniki moja gin jak przyjdzie do pracy ma do mnie oddzwonić.6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
Polawola witaj i powodzenia
PolaMinka ja z endo nigdy nie miałam problemu, więc trudno mi doradzić... Ale może jednak warto zrobić histero z tym nacięciem... Nawet nie wiedziałam że można zrobić na nfz w Invikcie, ciekawe czy tylko w Warszawie czy wszędzie
efta nie jest to super przyrost, ale mieści się w normie. Także trzeba być dobrej myśli
Alimak piękne warunki Trzymam mocno kciuki
Mysza1986
Lunk_a a u ciebie jak wygląda sytuacja? Podchodzisz w listopadzie do iui? Wiesz już coś więcej?7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
10.10 bizona 5/
10.10 Monika*** 2/
11.10 Orbitka 1/
12.10 domiszka
13.10 1988 1/
17.10 efta 1/
17.10 Viszka 2/
18.10 Mysza1986 3/
19.10 Selja 2/
19.10 Ylya 1/
19.10 Fasolko_przyjdz 3/
20.10 Bridget 2/
21.10 Domili 1/
25.10 JJ 2/
25.10 Kuchcinka 1/
25.10 asiak1985 2/
29.10 olciabos
31.10 Alimak
Viszka robiłaś betę? Trzymam kciuki
To jeszcze Bikini i październik chyba zamknięty Chciałabym żeby były same uśmiechnięte buźki7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca. -
Ania
W czwartek mam wizytę z pobraniem badań na te biocenoze. Dorabiamy badania z krwi, te zakaźne.
Jak wszystko wyjdzie ok chciałabym podejść w listopadzie. Ale to będzie raczej po 20tym. Bo okres dostanę ok 11.11ania8306 lubi tę wiadomość
-
Lunk_a wrote:Mysza
Zrób test.u Ciebie już na pewno wyjdzie jak ma wyjść.
Dzisiejszy- popołudniowy (czułość 25 - biel ściany )
Trzasnę jeszcze jutro z rana sikańca
Super jest mieć takie wsparcie w Was! nawet jeśli jest wirtualne to odczuwam je realnie
jesień jeszcze się nie kończy- nasza walka też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 14:40
ania8306 lubi tę wiadomość
-
efta wrote:hej. dziewczyny powtórzyłam bete. w piątek 10,5 dziś 24,2. (72 godz) przyrost tylko 80% martwie się... pozostaje tylko czekać i powtórzyć w środę. macie jakis doświadczenia z tak słabym przyrostem?
efta lubi tę wiadomość
-
Lunk_a wrote:POla a nigdy wcześniej nie mialas problemów z endo?
Histero z wycinkami do badania, bo może masz jakiś stan zapalny w endo.
Lunka prawde mówiąc mam odczucie, że 6 miesiączne branie clo stopniowo wykańczyło moje endo. Pamiętam, że na poczatku jak zgłosiłam się do kliniki to chwaliła dr moje endo, ze ładne ale nie pamiętam już jakie. Potem z każdym miesiącem mam wrażenie, że gorzej przyrastało. Kwiecień, maj na tyle ok, że kwalifikowało mnie do IUI ( chyba jakieś 7mm) a czerwiec już tylko 4mm i mimo, że clo odstawiłam, prolaktyna też z każdym miesiącem lepsza to endo wcale póki co nie chce być lepsze. Piątek będzie dla mnie roztrzygający.
Wycinek moze też pobiorą ale chodzi o ponacinanie czy celowe uszkodzenie śluzówki w celu pobudzenia komorek do regeneracji i sprawniejszego przyrostu. A czy to się uda, nie wiem. -
My dzisiaj też już po, proszę o wpisanie na listę nasza druga IUI, testuję 14.11.2016!
Wojcinka, olciabos, Domili, ania8306, BitterSweetSymphony, asiak1985, Alimak, efta, PolaMinka lubią tę wiadomość
05.2013 rok pierwsze poronienie
10.2015 HSG, jajniki drożne
02.2016 rok ciąża biochemiczna
I IUI 28.09.2016
II IUI 31.10.2016
starania od 2012 roku, PCOS, Hashimoto
dalej czekamy... -
Bikini31 wrote:My dzisiaj też już po, proszę o wpisanie na listę nasza druga IUI, testuję 14.11.2016!
Bikini31 lubi tę wiadomość
-
EFTA kochana, trzymam za Was mocno kciuki!
12.12 - crio beta: 12 dpt: 230; 15 dpt 935,5
22.06 transfer-5t 5dz - Strata
ANA 2 - dodatni 1:320
NK: 50,1%, hashimoto -
Efta
minimalny przyrost to 66% wiec badz dobrej mysli ! Beta moze zaraz wystrzelic pieknie w gore trzymam kciuki :*
Bikini
Trzymam kciuki!Bikini31, Wojcinka, Polawola, efta lubią tę wiadomość
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka!