INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja powtarzam raz setny cwicze chodze na spacery pije winko kapuie sie:)
Z witamin nic konkretnego.
Ale tu akurat kazda z nas jest inna.
Przykładem powinny być dziewczyny z udanymi iui. Ale moja tez sie raz udała a zyam normalnie dlatego też pozwalam sobie napisać i podac się jako przykładWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 12:01
Gallina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.To ja już dzisiaj po wizycie.Niestety pęcherzyk przestał rosnąć i w 12 dc ma 15 mm:-( a na dodatek lekarz twierdzi że zaczyna się zapadać...
Od przyszłego cyklu clo od 2 do 6 dc + fostimon-zastrzyki od 5 do 8 dc:-) Ponoć po tym powinno się coś ruszyć.Nie będzie mnie więc na lutowej liście z iui:-( -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, czytając ostatnie wpisy i lutowe niepowodzenia ( w tym moje ) coraz bardziej przestaję wierzyć w powodzenie inseminacjii...Miałam w planach 4, jedną już zrobiłam- zostały trzy ale chyba ograniczę się do jednej bo jestem po hsg więc żeby nie było że zrobione bez sensu...
Mam koleżankę która miała spore problemy z zajściem w ciążę, zrobiła 3 IUI i nic, później dwa podejścia do invitro- też nic. Lekarz powiedział żeby spróbowała jeszcze raz IUI i wtedy się udało Tylko ile jest takiech przypadków, jedna na milion?
Olencja, przykro mi...ale ważne że masz plan i tego się trzymaj Nie możemy się poddawać, możemy co najwyżej modyfikować plany -
U mnie 4dc i mnie kluje lewy jajnik, jak nigdy.
Mam nadzieje, ze marzec bedzie lepszy, dziewczyny musimy sie zmobilizowac bo nasze statystyki w tym miesiacu sa przerazajace.
olencja lubi tę wiadomość
-
Hejka
Lunko obecnie duphaston 2xdz - była luteina podjezykowo ale przy obecnych mdłościach nie do przejścia (a na dopochwową jestem uczulona)
Do tego clexane 40 w brzuch prawdopodobnie do końca ciąży. Ale się zobaczy.
Witaminki dla ciężarnych i wit d 4000jednostek.
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
bartusiowa-mama wrote:Hejka
Lunko obecnie duphaston 2xdz - była luteina podjezykowo ale przy obecnych mdłościach nie do przejścia (a na dopochwową jestem uczulona)
Do tego clexane 40 w brzuch prawdopodobnie do końca ciąży. Ale się zobaczy.
Witaminki dla ciężarnych i wit d 4000jednostek.