INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moze byc! Wszystkie się musimy spotkać na kawie albo biciu w dupskia:-
Apropos wykresu dziś korygowalam. Znalazłam info ze jak wstaje później odejmuje 0.1.
Zawsze mierze o 6. Dzis przed 7. To skorygowalam. Góry i doliny. Mierze ostatni raz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 08:12
-
Dzień dobry
Mam nadzieję, że nie będę musiała z Wami pić tej kawy i dostawać po dupsku
A tak na poważnie, jeszcze parę miesięcy temu nawet nie myślałam, że to tyle będzie trwało, ten cykl jest dokładnie 22 cs, jeszcze trochę i będzie 2 lata jak się staramy. Na razie jeszcze jestem dobrej myśli, ale wiem, że jak wrócimy do IUI to wszystko zacznie się od nowa . Ostatnio nawrzeszczałam na męża, że mam wrażenie, że to tyla ja się poświęcam, zastrzyki, mega bolesne IUI, poszłam na stół operacyjny, prochy itp. itd. a on co robi? Łaskawie łyka androvit i jak trzeba to oddaje nasienie. A wszystko poszło o to, że go poprosiłam aby od teraz na czas starań nie brał kąpieli, tylko brał prysznic (mąż uwielbia moczyć się w wannie)- wcześniej nie prosiłam go o to.
W każdym razie jak coś to zapraszam do siebie na pyszną kawę i życzę Wam miłej soboty.1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
olencja wrote:przyjda nowe,swieze,nadrobia:(ja sobie bede tu prowadzila watek przez kolejne milion pincet cykliDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
chciałabym dorzucić się do pytania Mirabelki, czy okres wstrzemięźliwości moze różnić się w przypadku różnych problemów z jakością nasienia?
zastanawiam się np. jak to jest w przypadku słabej morfologii (pozostałe wyniki bardzo dobre), czy chłopaki są już uszkodzone od samego początku, czy też proces ten może postępować w czasie, w tym ostatnim przypadku lepiej byłoby chyba stosować 2 dni a nie 4?
u nas zalecają 2-4 dni, choć czytałam, że są kliniki, w których do 5 dni
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
Lunk_a wrote:Gory i doliny
ale tendencja stała! bardzo mi się podobają te Wasze wykresy i chciałabym zacząć prowadzić swój, choć wiem, że w przypadku pco to jest trochę zawodne;
jakie termometry polecacie?
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
Jolcia, mój też się uwielbiał pluskać i to w mega gorącej wodzie. Raz jak mi naszykował wodę w wannie to myślałam, że mi skóra zejdzie wtedy zrozumiałam, co on robi. Od kwietnia tylko prysznice i to z letnią wodą. Co do morfologii, my mieliśmy na poziomie 4%, ale wyniki się poprawiały i nie sprawdziliśmy czy podskoczyło, bo zaszłam w ciążę. Przerwę mieliśmy czterodniową.14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Hej dziewczyny
ja ostatnio mało jestem bo ciagle zabiegana wynajduje sobie co rusz nowa prace
spoko luz kobity ja jescze tez trche tu pewnie spedze czasu
-
Sówka_83 wrote:Dziewczyny 13 lutego miałam pierwszą IUI na dwóch pęknietych pęcherzykach. Dziś, 14 dni później pozytywny test i beta, 184,2 mlU/ml
Taki urodzinowy prezent bo kilka dni temu świętowałam 33 urodziny 16 m-cy starań.
Trzymam za Was kciuki Głowy do góry i walczcie -
Sówka_83 wrote:Dziewczyny 13 lutego miałam pierwszą IUI na dwóch pęknietych pęcherzykach. Dziś, 14 dni później pozytywny test i beta, 184,2 mlU/ml
Taki urodzinowy prezent bo kilka dni temu świętowałam 33 urodziny 16 m-cy starań.
Trzymam za Was kciuki Głowy do góry i walczcie
mieliscie jakas przyczyne stwierdzona ze zdecydowaliscie sie na iui? -
Gratulacje Sowka! Super ze udalo sie z pierwszym IUI! Zycze spokojnej ciazy
Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna