INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
olencja wrote:tak zrobie, dojde do 6 proby, potem odstawiac wszystkie gowna na 3 miesiace i ide do napro,zeby nic nie zaklocalo wynikow
jak dojda w napro o co kaman,moze zrobia histero i laparo na nfz i mnie wyreguluja ew. lekami- bo tarczyca lezy i kwiczy i wtedy nie zajde to zostaje ivf... tylko chyba bede musiala sprzedac pol mieszkania zeby je zastosowac...
Zna się któraś z Was na wykresie? W tym mcu prowadze temp;) a po co? Chciałam zobaczyć czy owu byla mimo usg. Bo tez nie wiedziałam czy bedzie miał mi kto usg zrobić bo moje doktory na urlopach:- -
Olencja - kurna tak mi przykro:/
olencja lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny
ja często do Was zaglądam, ale tylko podczytuję, rzadziej piszę, no bo wiadomo - co mam "wkurwiać ucho" choć wierzę że wszystkim Wam się uda!
Miałam wizytę w środę - mały pięknie rośnie, ma 45 mm, serduszko zasuwa 161 bpm W dzień kobiet mamy badania prenatalne (z tego co zrozumiałam za darmo bo mam skierowanie).
dziś zaczynamy 12 tcolencja, Stelka_mis, Jolcia1985, gaja13, Dani lubią tę wiadomość
27.03.2013 - Bartuś - naturalny cud
2015 - 3 x poronienie
2016 - -
Hmm... A jak ciałko żółte może wyglądać na wykresie?
Niby prowadzę te wykresy regularnie, ale takie niuanse nie wnikałam.
Lunka - miałaś przepiękny skok temperatury! Owu raczej była
olencja wrote:te skoki sa totalnie dopuszczalne,wazny jest skok owu, jest przepiekny, zobaczymy jak dalej bedzie to szlo, bo dopiero za tydzien sie okaze jak cialko zolte wyglada na wykresie
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Lunk_a wrote:Alw te gory doliny mogą byc? Wazne zeby nie spadla do tej linii podstawowej?
ew pojedynczy spadek moze byc w dniu implantacji i potem powinno jeszcze sie wybic i utrzymywac juz wysoko -
olencja wrote:moga byc lekkie wahania, oby nie spadlo teraz do lini
ew pojedynczy spadek moze byc w dniu implantacji i potem powinno jeszcze sie wybic i utrzymywac juz wysoko -
Dziewczyny, ja tak trochę z innej beczki, przygotowujecie się jakoś specjalnie do IUI? Mam tutaj głównie na myśli dietę (poprawa endometrium, teoretyczna poprawa jakości jajeczek). A jak to u Was wygląda z ćwiczeniami?1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
uuuu mnie jest garsc tabletek na wszyyyystko i porzucenie kawy i cwiczen bo mi podnosily poziom stresu
wole lezec i odpoczywac:D
na jajka glownie q10 i DHEA biore, ale to potrzeba kilka miesiecy brania zeby zadzialalo
bralam jeszcze wit E cynk i selen na jajka
no i wit D 5tys jedn