INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunk_a wrote:kuchcinka jak test?
"Kurczę nie bij ale nie zrobiłam bo w nocy z 4 razy wstawałam do toalety... po tych wlewach latam dosłownie co chwile na wc po pierwszym wlewie tez tak miałam. No ale watpię zeby cokolwiek było bo te 2 dni temu ta kreska była ledwo widoczna, wiec teraz musi byc juz biel "Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe
czekamy na wyniki PAPP-A i NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
hej dziewczyny .
odebrałam wyniki hormonów.
estradiol 7696 pmol/l
progesteron 94,46 nmol/l
wysłałam wynik smsem do mojej odpisała, że wyniki bardzo dobre ale kazała w piątek wszytko powtórzyć łącznie z betą.
cholera myslałam, że bede juz spokojnie czkeac na wizyte i pierwsze usgpromyczek 39 lubi tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
Efta masz dobre wyniki,ja tez musiałąm zawsze wszystko powtarzac..gdyby tylko mi to wtedy mialo pomoc to bym codziennie mogla robic.
Lunka no u mnie tak samo ,czyli nic ciekawego..dzisiaj jakies klucia mialam ,ale niedlugo to trwalo.
A u Ciebie ,ile Ty masz lat ,kochana,chyba jestes mlodsza ode mnie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 16:43
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
promyczek u mnie tez w sumie nic takiego co mogłabym opisac Oczywiście jakby się udało, pewne "objawy" wzielabym za objaw ciąży
Bo raczej kłuc czy bóli nie da się wmowic. Czekamy cierpliwie, choć ja będę sikać na test. A Ty najpierw idziesz na bete.
Ja mam 28 lat a Ty? -
promyczek 39 wrote:Lunka to zostaje nam czekac . tyle ile w nicku
bez przesady z wiekiem.
39 lat na ciążę to jest normalnie
nie uważam że dzieci trzeba rodzić w wieku 20 lat
Do tego trzeba gotowości warunków psychicznych materialnych
niejedna 40 latka ma mądrzejsze dziecko niz 20 paro latki
To tak ogólnie mówiąc bo można o tym gadać i gadaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 17:06
-
jatoszka wrote:jeszcze jedno pytanie-przykład testu czułego 10 ?
byłam np w rosmanie i tam tylko 25
promyczek -bedziesz miec clexane ze znizka czy nie ?
PINK Super czuły, Domowe Laboratorium. Kupowałam w Rossmanie.
Ale nie jestem z niego zadowolona. Przy becie 151 wyszedł baaaardzo blady, przy becie ok. 10 w ogóle nie wyszedł.
Więc raczej SuperNIEczułyjatoszka lubi tę wiadomość
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Ja byłam dzis na monitoringu - 11 dc i zawsze tego dnia cyklu mialam juz owu a teraz po zastrzyku na pękniecie mi sie pochrzaniło z hormonami i tak: pecherzyk 14 mm, endo 6,5 i torbiel zmniejszona z 4 cm do2,5. W poniedziałek kolejne usg i byyyć moze iui jak pecherzyk urosnie i bedie owu.
Takie akcje hormonalne mam po ovi-a kiedys wszystko jak w zegraku...Fertimedica Warszawa -
ka_tarzyna wrote:PINK Super czuły, Domowe Laboratorium. Kupowałam w Rossmanie.
Ale nie jestem z niego zadowolona. Przy becie 151 wyszedł baaaardzo blady, przy becie ok. 10 w ogóle nie wyszedł.
Więc raczej SuperNIEczuły -
promyczek 39 wrote:Anett myslalam ze Ty rocznik 96 hihi.Jeszcze jest troche czasu zebysmy zrobiły sobie dzidzieFertimedica Warszawa
-
Dziewczyny proponuję zrobić podsumowanie roku. U mnie działo się bardzo dużo:
Ja dostałam nerwicy po 10 latach pracy w korpo....
Zaszłam w ciążę i poroniłam..
Wyszłam za mąż
Straciłam pracę po 10 latach - ale zważając na stres chyba lepiej ze tak sie stało
Wzięłam się w końcu za naukę anglika
Przytyłam ok 6 kg
I bardzo wypoczął mój organizm przez ten rok
I skończyłam 38 lat!! aaaaaaaa
Jak u Was?Ylya lubi tę wiadomość
Fertimedica Warszawa -
Ostatnio słabo się udzielalam, druga iui byla tez nieudana. Grudzień odpoczywamy od kliniki, bo ovu wypadalana święta więc i iui odpadala.
U mnie już 2.5 roku starań, wiek 27 lat, wynik 0 ciąży..
zaczęliśmy 2016 rok pobytem w szpitalu M., następnie zmiana pracy oraz latemw wkoncu zdałam prawko co uważam za swój sukces, bo kiedyś podchodzilam do tematu, a teraz wykupilam dodatkowe godziny i za 1 razem zdałam.. Jedno marzenie spełnione czekam na kolejne:-) kończymy rok też choroba M.ciagnie sue przeziebienie prawie miesiąc. Też nie ominely nas straty w bliskich, zmarł nagle mój dziadek z którym byłam bardzi związana,ale może nam pomoże z góry ogólnie w tym roku więcej niż w 2015 miałam zmarwien,stresów oraz coraz slabiej radzę sobie z comiesiecznymi rozczarowaniami..
Rozpisalam się, ale anett96 mnie zainspirowała do podsumowań.
Życze Wam tego samego co sobie,abyśmy w Nowm Roku cieszyły się z naszych upragnionych i wyczekanych kroliczkow no i jutro trzeba się bawić bynajmniej ja zamierzam szalećanett96 lubi tę wiadomość
-
Kończę ten rok z przyrostem bety o 117% po 48 h, jestem w nieustającym szoku, że się udało. A udało się za drugim razem z IUI po 17 cyklach starań od poronienia. Trudno mi ciągle uwierzyć. Nie napiję się jutro szampana , ale jestem (choćby nawet przez chwilę) szczęśliwa.
Życzę Wam, żebyście wysikały w 2017 dwie grube krechy.
A tym, które wysikały jeszcze w 2016 - abyśmy tuliły nasze maleńkie cuda w Nowym Roku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 22:53
anett96, promyczek 39, olciabos lubią tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017