INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dokładnie moze jakis estrofem ..
ja sie zdziwiłam jak po dwóch zastrzykach menopur - tak mi skoczyło ale widac tak jak dr mowila że im bardziej dojzałe pecherzyki tym wiecej estro sie wydziela a tym samym endometrium sie powieksza.. czy jakos tak -
Ja na 2 dni przed iui miałam endo 10,1.Ale to było w styczniu.W tym m-cu bez iui bo mimo stymulacji jajka kiepskie:'( Czekam na @ i zaczynam stymulację clo + zastrzyki z fostimonu Oby coś ładnie urosło bo nie znoszę kłucia! Mąż już miał ubaw u lekarza jak usłyszał o zastrzykach.Mi niestety do śmiechu nie jest:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olencja... jeszczze przy moim imieniu brakuję
PS jestem juz po hsg... wszystko pieknie, jajowody drożne... anatomicznie wszystko wygląda podręcznikowo... w sumie to byłam pewna ze tak bedzie, chociaz nie miałam droznosci w czasie laparoskopii to zewnątrz wszysko wyglądało idealnie wiec mozna było domniemywac ze jajowody drożne... takze ten, ale zrobilam bo by mi juz kolejnych iui nie chcieli robic
szkoda troche cyklu, bo iui teraz nie zrobimy... ale lekarz w szpitalu kazał sie strac naturalnie... dziwne bo w niecie wszedzie pisza ze w cyklu z hsg sie nie powinno... hmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 18:34
Ania_84 lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Ajka wrote:Olencja... jeszczze przy moim imieniu brakuję
PS jestem juz po hsg... wszystko pieknie, jajowody drożne... anatomicznie wszystko wygląda podręcznikowo... w sumie to byłam pewna ze tak bedzie, chociaz nie miałam droznosci w czasie laparoskopii to zewnątrz wszysko wyglądało idealnie wiec mozna było domniemywac ze jajowody drożne... takze ten, ale zrobilam bo by mi juz kolejnych iui nie chcieli robic
szkoda troche cyklu, bo iui teraz nie zrobimy... ale lekarz w szpitalu kazał sie strac naturalnie... dziwne bo w niecie wszedzie pisza ze w cyklu z hsg sie nie powinno... hmmm -
Mari123 wrote:szkoda mi kazdego cyklu. mialabym isc na rentgen zebow. ale boje sie, ze to mi wplynie negatywnie na jajka- wiec odkladam to.... co wy na to? ma to wplyw?