INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lade_E, myślę, ze to dobry pomysł skoro dwa razy wcześniej pękał, to za trzecim razem pewnie też...
Never, myślę, ze jak macie zajść teraz, to zajdziecie i bez poprawiania dzisiaj:) po pierwsze niewiadomo czy komórka jajowa jeszcze jest zdolna, a po drugie plemniki też w osłabionym składzie;) także teges... Jak nie macie ochoty, to walcie to:)Czynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
26.09 transfer 2 zarodków 8A
8 dpt beta 19,37, 10dpt 51,88 13 dpt 198,7 17dpt 833,9
-
moja gin każe poprawiać wieczorem po iui jesli zabieg jest na niepęknietym pęcherzyku, , a jak zapytałam czy nastepnego dnia też to mi powiedziała, że można ale to juz raczej dla przyjemności
jesli iui jest na pęknietym to nie ma sensu poprawiać, bo plemniki dopadły komórki jajowe kilka minut po inseminacji
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
Dziewczynki, planuje zakupić mojemu mężulkowi tabletki na lepsze jego stworki potworki. Teraz wmuszam w niego cynk, selen, maca, spiruline i chlorelle. Nie chce mi tego brać, marudzi że za dużo Powiedzcie mi, jakie tabsy są przez Was przetestowane i pomagają? Wtedy brałby jedną i może by mi tak nie narzekał
-
EA wrote:Dziewczynki, planuje zakupić mojemu mężulkowi tabletki na lepsze jego stworki potworki. Teraz wmuszam w niego cynk, selen, maca, spiruline i chlorelle. Nie chce mi tego brać, marudzi że za dużo Powiedzcie mi, jakie tabsy są przez Was przetestowane i pomagają? Wtedy brałby jedną i może by mi tak nie narzekał
Mój bierze różne: Salfazyn+ Wit C+ kwas foliowy + Wit B complexEA lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
a ja dziewczynki jestem załamana cały dzień w kuchni a żaden wypiek nie wyszedł jak trzeba
nawet nie chcę jutro iść na betę bladym świtem bo raczej nie ma sensuPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
EA wrote:Dziewczynki, planuje zakupić mojemu mężulkowi tabletki na lepsze jego stworki potworki. Teraz wmuszam w niego cynk, selen, maca, spiruline i chlorelle. Nie chce mi tego brać, marudzi że za dużo Powiedzcie mi, jakie tabsy są przez Was przetestowane i pomagają? Wtedy brałby jedną i może by mi tak nie narzekał
Cześć dziewczyny, zaglądam tu z sentymentu Mój brał Fertilman! PolecamyEA lubi tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Wedmoczka wrote:a ja dziewczynki jestem załamana cały dzień w kuchni a żaden wypiek nie wyszedł jak trzeba
nawet nie chcę jutro iść na betę bladym świtem bo raczej nie ma sensu
Mam nadzieję, że Twoje jajco zaskoczy Cię jutro pozytywnie :* -
EA wrote:Wedmoczka, nie załamuj się, to tylko żarcie
Mam nadzieję, że Twoje jajco zaskoczy Cię jutro pozytywnie :*
Ehh tylko że my z M nie mamy tu żadnej rodziny i jedyna nadzieja na dobre świątecznie jedzenie to które ja zrobię a dziś jak na złość nic nie wychodziło
ogólne przez ostatnie 3 dni tylko chodzę i ryczę...chyba ta pełnia na mnie kiepsko działaPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:Ehh tylko że my z M nie mamy tu żadnej rodziny i jedyna nadzieja na dobre świątecznie jedzenie to które ja zrobię a dziś jak na złość nic nie wychodziło
ogólne przez ostatnie 3 dni tylko chodzę i ryczę...chyba ta pełnia na mnie kiepsko działa -
EA wrote:ja wiem, że gdy jest pełnia wariaci sie ujawniają ale to że płaczesz to raczej nie to już bardziej na fasolke to wygląda
chyba to było by za proste jak by udała się za 1 razem...Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
EA wrote:Mi się udała za 1 razem, tylko tyle że niestety była biochemiczna. Więc szanse są. Trzymam kciuki za jutrzejszą bete
już psychicznie się nastawiłam na wtorekPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
EA wrote:a który to będzie dzień po IUI?
niby 11 po IUI i 13 po OvitrellePs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
jatoszka wrote:nam się udało za pierwszym razem więc czemu Wam miało by sie nie udać
Przypuszczam, że to z wysokiego progesteronu bo pękło troche tych jajców u mnie, 3 a może 4.
-
Arii wrote:Wichrowa na ból gardła można tantum verde w sprayu, a jeśli chodzi o nawilżanie: prenalen, laryng up i isla.
Boze kocham Cie!! Przypomnialas mi o tantum, mam w domu a dziala na mnie najlepiej
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023