INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
marne szanse by jutro M wstał by wyrobić się do lab bo tylko do 10 pobierają krew jak nic nie wydarzy się pójdę we wtorek rano chyba o ile taka potrzeba będziePs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:marne szanse by jutro M wstał by wyrobić się do lab bo tylko do 10 pobierają krew jak nic nie wydarzy się pójdę we wtorek rano chyba o ile taka potrzeba będzie
Wedmoczka lubi tę wiadomość
-
EA wrote:masz racje, jutro sobie odpuść i świętuj, staraj sie nie myślec o becie. Wiem, że to trudne i łatwo sie mówi, ale co ma być to będzie, już nic nie zmienisz. a umartwianiem sie całe święta tylko sobie zaszkodzisz. a co do jedzenia to na pewno będziecie mieć smaczne i mąż doceni Twoje starania wesołych kochana
Dzięki
Dziewczyny to ja też składam Wam serdeczne życzenia spokojnych i radosnych ŚwiątPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Dziś o 17:10 mieliśmy IUI nr2. W dodatku jak wracaliśmy to widzieliśmy bociana w locie.mam nadziej, że to był znak:) życzę wszystkim weselnych świat przede wszystkim pełnych miłości!
EA, efta, wichrowe_wzgórza lubią tę wiadomość
36l, 2010- naturalny cud
starania od 03.2016,
4 inseminacje
Ona:hsg🆗histeroskopia🆗Usunięta tarczyca, era🆗cytokiny ❌
On: 02.2018 operacja znp- brak poprawy, astenoterato.
I hbIMSI 10.2018, dł prot, hiperstymulacja, zamrozono 7 oocytow, brak zarodkow
II hbIMSI 01.2019, kr protokół ❄️❄️❄️
01.02.19 2x 3dn zarodków ❌
14.02.20- 1x 4aa- CB
III IMSI- ❄️❄️❄️❄️
26.11.20- transfer 4aa❌
24.01.22 transfer 3AA👍♥️🍀
Udało się warto próbować 👶🏼 -
jatoszka wrote:EA-mnie boli lewy od czasu do czasu leciutko ale wczoraj jak sie obiegalam zmeczylam porzadkami to bolal bardziej i do tego lewa noga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2017, 08:19
-
EA wrote:Efta, jak sie kochana czujesz? Przeszedł ten twardy brzuch po magnezie?
tak, magnez pomógł. wczoraj trochę pracy w domu było i zakupy (jak to przed swietami bywa) wiec wieczorem trochę mi twardniał ale w nocy juz było ok i dziś też jeszcze ani jednego skurczu nie miałam oby tak zostałoEA lubi tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
Wedmoczka wrote:Ehh tylko że my z M nie mamy tu żadnej rodziny i jedyna nadzieja na dobre świątecznie jedzenie to które ja zrobię a dziś jak na złość nic nie wychodziło
ogólne przez ostatnie 3 dni tylko chodzę i ryczę...chyba ta pełnia na mnie kiepsko działa
albo ciążowe hormony szaleją
trzymam kciuki za bete!Wedmoczka lubi tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
-
EA wrote:Czesc dziewczyny. Ja dzis rano pieczenie i krew w moczu wzięłam Wit C i żurawit. Mam nadzieje ze to cos da...
ojej , jak krew w moczu to juz nie żarty tylko poważne zapalenie...
obawiam się że sam żurawit i wit, C nie wiele pomogą.
-
efta wrote:ojej , jak krew w moczu to juz nie żarty tylko poważne zapalenie...
obawiam się że sam żurawit i wit, C nie wiele pomogą.
Mam jeszcze Urocaps Total. To tez chyba wezmę. To jakies ziola wiec chyba nie powinny zaszkodzic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2017, 09:19
-
EA! Ja zawsze mam krew w moczu przy zapaleniu ukl. Moczowego. To prawdopodobnie e.coli.... Bardzo dobrze działa monural- jest bezpieczny dla kobiet w ciąży, bo działa tylko w uk.moczoeym. Działa w ciągu jednego dnia! Tylko na recepte jest.... Uważaj na wszelkie furaginy! Ich nie wolno w ciąży!! Idz na jakąś świąteczną pomoc, to Co wypisza receptę i będziesz miala z głowy. I BARDZO Duzo PIJ!! Wez witaminy c ze dwa gramy...
EA lubi tę wiadomość
Czynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
26.09 transfer 2 zarodków 8A
8 dpt beta 19,37, 10dpt 51,88 13 dpt 198,7 17dpt 833,9
-
Cześć dziewczyny,
podglądam Was od jakiegoś czasu aż w końcu zdecydowałam się do Was dołączyć.
Nie wiem co powinnam napisać na samym początku... staramy się od 2 lat, niepłodność idiopatyczna to nasz problem - czyli wszystko ok ale jednak coś nie tak! Czekam do środy/czwartku i zobaczymy czy zając nam podrzucił prezent na Święta.
Jestem z tych narwanych i niecierpliwych, więc jak nie oszaleje będzie dobrze.
powodzenia dziewczyny i owocnych świąt !
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Cześć zohasamoha - po 4 IUI ,z którą wiąże duże nadzieję a ostatnia przed ICSI.
Ciągle myślę co ma Gonal czego nie ma Clo, ale co każą biorę i walczę o swoje szczęście.
Kiedy testujesz ? Ty też po 4 IUI
powodzenia !szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny