INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
misia1989 wrote:Ja miałam histeroskopie z Ssonohisterografią w marcu
Misia i jak to wyglądało?
Dziewczyny trzymam za wszystkie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 09:16
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
maggddaa wrote:byłam czekam teraz do 12 dam znac małpy jak nie bylo tak nie ma
mnie tez wszystko boli jak na okres
Kciuki
ja też zaraz sie wybieram...
bolą Ci piersi może? bo mi właśnie przestały
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
maggddaa wrote:Wedmoczka mnie bola potem nie bola pozniej brzuch mnie boli jak bym miala dostac potem ni boli kurka juz sam wariuje
czyli tak jak u mnie...no nic zbieram się na bętę..bo tylko ona prawdę mi powie
Kciuki za nas wszystkiePs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAneczka34 wrote:Misia i jak to wyglądało?
Dziewczyny trzymam za wszystkie kciuki
Dla mnie to było straszne przeżycie bo mnie lekarz nie usypiał.
Dostałam wenflon i podawali mi podczas badania przeciwbólowe lekarz powiedział że ma mini narzędzia i jeśli będzie problem żeby przeszło przez szyjke to mi ją znieczuli tak też zrobił. Badanie trwało 15 min. Sprawdził macice jajowody ich drożność i koniec. Dosyć nieprzyjemne badnaie po nim siediząłm jeszcze pół h i pojechałam do odmu miałam plamienia 3 dni i bolał mnie brzuch a potem juz normalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2017, 10:24
-
O kurde ale emocje Kciuki za wszystkie I dawajcie odrazu znać
maggddaa, zohasamoha lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
ja po pobraniu...i pierwszy raz w zyciu musiałam poleżeć u nich ze 20 min bo słabo mi się zrobiłoPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnymaggddaa wrote:Serio napisałam do mojej gin narazie nic nie odpisuje dopiero teraz to ja mam stres jeszcze większy niż wczoraj czy dziś rano ale becze strasznie
Nie płacz, bo to na pewno nie pomoże. Może było późne zagnieżdżenie i stąd taka beta. Ja wierzę, że będzie dobrze:*:*:* Sercem jestem z Tobą.maggddaa lubi tę wiadomość
-
maggddaa wrote:Dziewczyny bardzo mała ta moja beta 5.9 dzis to 32 dc a 17 dc mialam IUI zobacze za 2 dni co bedzie