INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lotta cudow sie nie spodziewam w koncu malo kiedy pierwsza iui sie udaje... ale nie powiem ze bardzo bym chciala pozytywu... jak kazda z nas... Mimo wszystko myslami jestem juz przy planie kolejnej iui...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Audobrandessa wrote:Witajcie dziewczyny. Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test czyli 10 dni po Iui oczywiście negatywny. a miałam nadzieję bo 2 dni temu miałam mega osłabienie myślałam że umrę z niemocy. Od tego sporo śluzu mlecznego ból piersi. taka miała być idealna ta Iui i dupa z tego. Nie mam siły na to wszystko. Śluz pewnie po zastrzyku taki dobry bo podobno leki na pęknięcie zwiększaja jego produkcję. Załamana jestem
Ejjjj ja robiłam 14 dni po i LEDWO wyszedł, beta była tylko 659 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Naffa, super wieści! Bardzo się cieszę, że się wszystko wyprostowalo, teraz już z górki.
Trzymam też kciuki za wszystkie testujace i jeszcze niepewne swoich wynikow!
Ja melduje się ze szpitala, jestem po badaniu ginekologicznym, na którym dowiedziałam się, że mam bardzo silne podejrzenie endometriozy. Z jednej strony mi ulzylo, bo jest to w końcu coś, czego można się uczepic w poszukiwaniu przyczyny, a z drugiej strony trochę mnie ten lekarz zdolowal, bo tak gadał, jakby to był poważny problem. Myślicie, że przesądza? Jutro mam zabieg i po będę wiedziała o wiele więcej. Dam znac.Naffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
szatanka wrote:Cześć dziewczyny, ja jutro idę do szpitala na histero i laparoskopię. Strasznie się boję, ale mam nadzieję, że nie pójdę tam na darmo. Trzymajcie za mnie kciuki.
Sunset, liczę na ładny przyrost bety!06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url] -
sunset, piękna beta! Trzymam kciuki
Ech, a u mnie znów wszystko jasne.. wróciłam do domu z fatalnym samopoczuciem, myślałam, że coś mnie rozkłada.. zmierzyłam temperaturę a tu 36,7 - nic tylko wyglądać @ za rogiemsunset06 lubi tę wiadomość
-
Karincia,Summer86 przykro mi,ale tak jak piszą dziewczyny dopóki nie ma @ jest jeszcze szansa.Na teście, który wczoraj rano zrobilam i był negatywny,po pracy zobaczyłam cień cienia.Wiem,ze po takim czasie to fałszywy wynik,ale pierwszy raz w ogóle widziałam cień cienia i przyjmuję to za dobry znak,po kolejnej iui muszą być upragnione dwie kreski na teście
-
Ans wrote:Dzięki dziewczyny Staram się czymś zająć głowę i skupić na pracy, jakoś muszą zlecieć te 2 tygodnie.
Leczymy się w Gliwicach (mój lekarz ma tu swój gabinet i przyjmuje też w Gyncetrum w Katowicach), a IUI miałam właśnie w Gyncentrum.
Ans ja też chodzę do Gyncentrum. Do jakiego lekarza chodzisz?
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
szatanka wrote:Naffa, super wieści! Bardzo się cieszę, że się wszystko wyprostowalo, teraz już z górki.
Trzymam też kciuki za wszystkie testujace i jeszcze niepewne swoich wynikow!
Ja melduje się ze szpitala, jestem po badaniu ginekologicznym, na którym dowiedziałam się, że mam bardzo silne podejrzenie endometriozy. Z jednej strony mi ulzylo, bo jest to w końcu coś, czego można się uczepic w poszukiwaniu przyczyny, a z drugiej strony trochę mnie ten lekarz zdolowal, bo tak gadał, jakby to był poważny problem. Myślicie, że przesądza? Jutro mam zabieg i po będę wiedziała o wiele więcej. Dam znac.
Szatanka odezwij się po zabiegu. Ja miałam histeroskopię i było ok. Nie wiem nic na ten temat więc nie pomogę. Ja miałam podejrzenie polipa.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017