INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
och dobre widomosci laskawy lipiec tylko sie cieszyc
Serduszko puka slyszalam je wczoraj
Tez byly dni kiedy myslalam ze nigdy tego nie poczuje
Jestem mega ostrozna boje sie ekscytowac ale dzis byl dzien kiedy sobie na to pozwolilam mam nadzieje ze nie zapeszeDani, ninkali lubią tę wiadomość
Magda -
Ninkali tak mi przykro kochana Przutulam mocno. W nastepnym cyklu dobrze by podniesc Twoja tempka w drugiej fazie cyklu. Czy w Polsce nie przepisuja Utrogestan 200mgu? To jest naturalny progesteron, a duphaston jest syntetyczny. W kraju w ktorym mieszkam nie stosuje sie Duphastonu. Wiem ze w UK zaprzestano go stosowac i zamiast tego wypisuje sie Utrogestan (200 mg). Moze na Ciebie by to lepiej podzialalo? Zapytaj lekarza.Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Magdaa, super wiesci! Pozwol sie ekscytowac teraz. Ach ja teraz tez marze o serduszku.Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
szatanka!!!!!! )))) gratulacje !!!!! oj jak sie ciesze )))
maggda serducho slyszec to musi byc cudowny moment..
ninkali przykro mi... dobrze ze bylas juz nastawiona na to ..
madgalenka moze twoj podejscie jest dobre bo lepiej miec dobr niespodzianke niz rozczarowanie... ok tak sprawdz dopiero w domu ale nie wiem jak wytrzymasz :*
Ja mowilam ze sie nie chce nastawiac ale kurcze ciagle mam mase objawow ktore moga byc albo nie byc a daja nadzieje.2.02. 2019 poczatek stymulacji 1 IVF, PICSI
14.02 - punkcja / hiperstymulacja (transfer odroczony), 3 blastki ❄️❄️❄️,25.03 - crio 2 zarodkow.
15.04 - dwa serduszka
22.10 Maluszki sa z nami (32 tc.stan
[ -
Dani , szatanka a jak powiedzialyscie mezom ? byli przy was przy wynikach czy oznajmilyscie pozniej ?2.02. 2019 poczatek stymulacji 1 IVF, PICSI
14.02 - punkcja / hiperstymulacja (transfer odroczony), 3 blastki ❄️❄️❄️,25.03 - crio 2 zarodkow.
15.04 - dwa serduszka
22.10 Maluszki sa z nami (32 tc.stan
[ -
maggddaa wrote:och dobre widomosci laskawy lipiec tylko sie cieszyc
Serduszko puka slyszalam je wczoraj
Tez byly dni kiedy myslalam ze nigdy tego nie poczuje
Jestem mega ostrozna boje sie ekscytowac ale dzis byl dzien kiedy sobie na to pozwolilam mam nadzieje ze nie zapeszemaggddaa lubi tę wiadomość
6 lat starań efekt: Jaś ur. lipiec 2014 mutacja C677T i A1298C w genie MTHFR-heterozygota
1 IUI październik 2016 ciąża biochemiczna 2 IUI
3IUI grudzień 2016 serduszko bije pappa T21 1:424, Nifty Ok. córcia Iga
-
nick nieaktualnymaggddaa super wiadomość dobrze, że udało Ci się przetrwac przez ten czas czekania bo to jest zawsze najgorsze a przy takiej pięknej becie musi być dobrze trzymam kciuki i rośnijcie
madlenka może ta temp to dobry zwiastunmaggddaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDani wrote:Ninkali tak mi przykro kochana Przutulam mocno. W nastepnym cyklu dobrze by podniesc Twoja tempka w drugiej fazie cyklu. Czy w Polsce nie przepisuja Utrogestan 200mgu? To jest naturalny progesteron, a duphaston jest syntetyczny. W kraju w ktorym mieszkam nie stosuje sie Duphastonu. Wiem ze w UK zaprzestano go stosowac i zamiast tego wypisuje sie Utrogestan (200 mg). Moze na Ciebie by to lepiej podzialalo? Zapytaj lekarza.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyninkali wrote:Dziewczyny! Napisałam do gina, a on mi że mam przyjść : cytuję" Proszę odstawić leki, przyjdzie miesiączka. Na wizytę zapraszam w 20 -22 dniu następnego cyklu". No kurde! Nie mam zamiaru czekać miesiac!!! co o tym sądzicie, aż się łzami zalałam!
Jak 20 dnia cyklu? Nie rozumiem tego za bardzo. Przecież to bedzie juz po owulacji... Moim zdaniem powinnas isc max do 5 dnia cyklu, a najlepiej do 3 dc i jezeli wszystko popekalo jak trzeba to zacząc stymulacje. Po co tracić kolejny miesiąc? Dlugo chodzisz do tego lekarza? Bo jakis niepoważny mi się wydaje. Ja na Twoim miejscu rejestrowalabym sie do innego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny