INSEMINACJA edycja 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez nie mam dobrych wieści. Beta negatywna i okres mnie zalał. Takze IUI# 3 przed nami [/QUOTE]
Opium, trzymaj się kochana, zbieraj się szybko do kupy, bo jest robota do zrobieniaOpium lubi tę wiadomość
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017 -
Lunk_a wrote:Cześć. U nas zarodkow brak. Dr i embriolog na wizycie powiedzieli ze zarodek który został ma struktury tworzące lozysko ale samego zarodka brak. Mam przerwę i wkrótce znowu stymulacja tym razem inny lek inne dawki. Nic nie możemy zrobić. Bede obserwować nasze zarodki w następnym podejściu pod mikroskopem i może od razu beda wnioski.
Także odpoczywam od wszystkiego, od forum i za kilka tyg zaczynamy znowu.
Powodzenia dla Was Dziewczyny
Lunka bardzo mi przykro... dlaczego tak długą i wyboistą drogę musimy przechodzić, żeby doczekać się upragnionego szczęścia...
Odpocznij sobie Kochana i wystartuj z nowymi siłami...wiosna idzie- starania o pierwszą dzidzię od 2007 r., 41 lat
- PCOS, Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Wrogi śluz, Wysoka prolaktyna, Mutacja genu MTHFR, (homozygota TT), problem z zagnieżdżeniem, rozjechane cytokiny, haplotyp KIR AA, wysokie NK, ANA 3 dodatnie, allo MLR - 0%, po szczepieniach allo MLR – 49%
- 4 x IUI – ciąża biochemiczna
- styczeń 2018r. ICSI - krótki protokół - 3 blastki
- grudzień 2018 r. - crio blastki - ciąża biochemiczna
- styczeń 2020 r. - crio dwóch blastek
- luty 2020 r. - zmiana kliniki - Invimed, immunologia doc. Paśnik
- 01.06.2020 r. - IMSI - krótki protokół z antagonistą – 7 blastek
- 04.08.2020r. - crio blastki - ciąża biochemiczna
- 16.10.2020r. crio blastki - 💔 6 tc
- 16.03.2021r. - crio blastki - 💔 6/7 tc
- 25.05., 15.06., 13.07.2021r. - szczepienia limfocytami męża
- 30.09.2021r. - crio blastki
- 29.10.2021r. - jest
- Nifty pro - chłopczyk
-
Opium, Gallina przykro mi dziewczyny trzymajcie sie dzielnie - do trzech razy sztuka...- starania o pierwszą dzidzię od 2007 r., 41 lat
- PCOS, Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Wrogi śluz, Wysoka prolaktyna, Mutacja genu MTHFR, (homozygota TT), problem z zagnieżdżeniem, rozjechane cytokiny, haplotyp KIR AA, wysokie NK, ANA 3 dodatnie, allo MLR - 0%, po szczepieniach allo MLR – 49%
- 4 x IUI – ciąża biochemiczna
- styczeń 2018r. ICSI - krótki protokół - 3 blastki
- grudzień 2018 r. - crio blastki - ciąża biochemiczna
- styczeń 2020 r. - crio dwóch blastek
- luty 2020 r. - zmiana kliniki - Invimed, immunologia doc. Paśnik
- 01.06.2020 r. - IMSI - krótki protokół z antagonistą – 7 blastek
- 04.08.2020r. - crio blastki - ciąża biochemiczna
- 16.10.2020r. crio blastki - 💔 6 tc
- 16.03.2021r. - crio blastki - 💔 6/7 tc
- 25.05., 15.06., 13.07.2021r. - szczepienia limfocytami męża
- 30.09.2021r. - crio blastki
- 29.10.2021r. - jest
- Nifty pro - chłopczyk
-
nick nieaktualny
-
Gallina kurde Ty tez?
-
Zgadzam się z Tobą Lunka, ale przyznam, że zdarza mi się tez myśleć jak mkl czy Ginka, że za dużo szczęścia mnie w życiu spotkało, że może już wystarczy. Jednak potem przychodzi lepszy dzień i myślę, że jeszcze sporo szczęścia i radości przede mną - przecież młoda jestem
Wracając do mojej iui zaczynam powoli odczuwać stres, moja temperatura stoi na tym samym poziomie...nie wiem czy to dobrze czy to źle....
Mkl co do storczyków uwielbiam je - sama mam ich mnóstwo ale chyba jednego przemoczyłam bo usychają mi te patyki, na których są pąki a liście żółkną - dziwne bo wszystkie pielęgnuję tak samo. Zapytam w kwiaciarni o co chodzi i zapytam o twoje też - dam znać co się dowiedziałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 08:57
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
Hej, u mnie jeszcze trochę czasu do testów, ale też sobie myślę, że do 3ch razy sztuka będzie też u mnie
Mi kiedyś jedna bardzo niemiła baba powiedziała, że wszystko mi się tak udaje, że jeszcze mnie życie pokory nauczy A to było po tym, jak się dowiedziała,że się zaręczyłam. Może trzeba iść jakieś uroki odczynić czy coś04.2016 Napro
3xIUI 2016
HSG - jeden jajowód niedrożny
niepłodność idiopatyczna
starania od początku 2014 -
Ja niestety po wczorajszym monitoringu po IUI ma złe wiadomości. Pęcherzyk nie pękł...
Ja inaczej niż wy mam czasami wrażenie że już tyle w życiu doświadczyłam, tyle smutku, rozczarowań, trudności. Czasami było tak , że po prostu chciałam zniknąć. I teraz to jakiś ciąg dalszy...bo nawet te IUI które i tak są mało skuteczne same w sobie mają dodatkowe trudności: to gronkowiec, który wyszedł przed samą IUI i nie mogła się odbyć, teraz, ten niepęknięty pęcherzyk, chociaż zwykle pękają (chociaż po 1 IUI nie byłam na podglądzie). Czasem się zastanawiam co jeszcze...
To nie tak, że narzekam, ja właśnie dzięki temu co przeżyłam doceniam to co mam i jestem szczęśliwa mimo wszystko....dodatkowo pomaga mi w tym praca bo wiem,że w życiu dużo jest nieszczęść.Novum od września 2015
40 lat, wysokie FSH (10,7), spadające AMH (1,7), mąż nasienie w dolnej granicy normy
27.01.2016 1 IUI
18.03.2016 2 IUI
10.02.2017 1 iVf cb
7.04.2017 crio
29.05.2017 crio jest mały człowiek z wielkim sercem...TP 16.02.18
-
anouk11 wrote:Ja niestety po wczorajszym monitoringu po IUI ma złe wiadomości. Pęcherzyk nie pękł...
Ja inaczej niż wy mam czasami wrażenie że już tyle w życiu doświadczyłam, tyle smutku, rozczarowań, trudności. Czasami było tak , że po prostu chciałam zniknąć. I teraz to jakiś ciąg dalszy...bo nawet te IUI które i tak są mało skuteczne same w sobie mają dodatkowe trudności: to gronkowiec, który wyszedł przed samą IUI i nie mogła się odbyć, teraz, ten niepęknięty pęcherzyk, chociaż zwykle pękają (chociaż po 1 IUI nie byłam na podglądzie). Czasem się zastanawiam co jeszcze...
To nie tak, że narzekam, ja właśnie dzięki temu co przeżyłam doceniam to co mam i jestem szczęśliwa mimo wszystko....dodatkowo pomaga mi w tym praca bo wiem,że w życiu dużo jest nieszczęść.
Anouk11, przykro mi, że pęcherzyk nie pękł.
A miałaś tylko jeden? Dostałaś zastrzyk na pęknięcie?
Ginka
-
kochane, ta wiadomość będzie dramatyczna, bo i takie są wydarzenia wokół mnie;
mieszkam w Brukseli, w której właśnie miały miejsce zamachy terrorystyczne; wysiadłam z metra 5 minut przed wybuchem na tej stacji, potem przez 15 min nie mogłam dodzwonić się do mojego męża, a od kiedy w końcu usłyszałam w słuchawce jego głos, to jestem najszczęśliwsza osobą na świecie...
Opium lubi tę wiadomość
pcos + teratospermia
4 IUI
I ICSI VI 2016
crio wrzesień 2016 r.
II ICSI I 2017