Intralipid- gdzie i za ile
-
WIADOMOŚĆ
-
aassiiaa wrote:Ja mam 3 butelki
Jaka cena i pojemność?
Zaprosiłam do przyjaciółek
Lub proszę o info na e-mail: [email protected] -
Rachela84 wrote:Dziewczyny czy wiecie gdzie w warszawie można zrobić wlew z intralipidu w normalnej cenie?W klinice 1000zł Czy smoflipid to jest to samo?
Tak SMOFlipid to to samo co intralipid bo intralipid podobno przestał być produkowany z końcem 2021 i teraz jest pod inna nazwa’94
04.2021 - początek starań
Endometrioza (endoskopia torbieli 15.12.2020 oba jajniki)
❌AMH 0.34 (lipiec’21 synevo)
🏥Salve Łódź
❌AMH 0.44 (wrzesień 21dc diag)
⬇️AMH 0.16 (listopad 3dc diag)
⬇️AMH 0.078 (luty’22 14dc diag)
12.2021 ✖️Krótki protokół - dwa zdegenerowane pecherzyki, nie doszło do punkcji
🏥KrakOvi
⬆️AMH 0.59 ( luty’22 robione na miejscu)
3.2022 Długi protokół - 7 pęcherzyków ->2 komórki🥚🥚->1 zarodek🍀 -> beta 0 😥
5.2022 długi protokół - 9 pęcherzyków -> 1 komórka (reszta niedojrzałe)-> zero zarodków 😓
🏥 Eurofertil Ostrava
6.2022
1️⃣Mini stymulacja - 6 pęcherzyków->2 komórki -> 2 zarodki 🍀🍀-> ❄️
2️⃣ Mini stymulacja - 3 pecherzyki -> 3 komórki(jedna niedojrzała)-> 🍀🍀->❄️❄️
👨⚕️Paśnik -> wysokie NK, brak kilku Kir implantacyjnych (intralipid, encorton)
Transfer 7.09.2022🤞 beta 0
Transfer 12.10.2022
5dpt 19.2 🙏 7dpt 67.8🥹 9dpt 263🥰 -
Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was miała jakiś obrzęk po podaniu smoflipid? Ja mam rękę spuchnięta, czerwona i strasznie boli. Kolejne podanie mam w piątek i zastanawiam się co zrobić aby już uniknąć tego. W jaki sposób macie rozcieńczany smoflipid?AntyTPO Anty Tg⚠️💊 Euthyrox 25, Thyrozol 5 mg, hiperinsulinemia 💊metformax, mutacja MTHFR, PAI-1 4G- układ heterozygotyczny, rozjechane cytokiny, komórki NK - 19,13 %, immunosupresja
6 IVF beta 0
"Ciągle mamy nadzieję – i we wszystkich sprawach lepiej mieć nadzieję niż ją stracić..." -
nick nieaktualnyEweszy wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was miała jakiś obrzęk po podaniu smoflipid? Ja mam rękę spuchnięta, czerwona i strasznie boli. Kolejne podanie mam w piątek i zastanawiam się co zrobić aby już uniknąć tego. W jaki sposób macie rozcieńczany smoflipid?
-
lawenda109 wrote:jeżeli któraś potrzebuje mam do sprzedania intralipid 4 but x 100ml
1 op. Progesterone Besins 200 mg
Czy nadal dostępny intralipid?
Proszę o info na e-mail [email protected] -
lawenda109 wrote:aktulany napisz mi swojego miala na priv
Proszę o info e-mail [email protected] -
lawenda109 wrote:jeżeli któraś potrzebuje mam do sprzedania intralipid 4 but x 100ml
1 op. Progesterone Besins 200 mg
Czy intralipid nadal aktualny ?
Proszę o e-mail [email protected] -
jaina_proudmoore wrote:Mam do sprzedania 4 buteleczki plus 2x sól - wysyłka paczkomatem z Łodzi.
cena do ustalenia na priv.
ps. Ja miałam intralipid x3 od dr Paśnika. obecne efekty widać w stopce
Czy intralipid nadal aktualny? Proszę o e-mail [email protected] -
Anna78 wrote:Wysłałam zaproszenie do przyjaciółek. Mam 3 buteleczki.
Proszę o info na e-mail [email protected] potrzebuje intralipid -
Izi77 wrote:Posiadam Smoflipid zamiennik Intralipidu..butelki 200 ml ..został po transferach szkoda żeby się zmarnował..termin do 2023r. Kontakt [email protected]
-
Mam do sprzedania smoflipid, musiałam w aptece kupić cały karton 10 szt. po 100 ml a na pewno tyle nie zużyje. Jeżeli któraś z Was byłaby chętna to proszę o wiadomość 😊możliwa wysyłka paczkomatem lub odbiór osobisty (Śląsk)
Gusiaczkowa, Lilu19 lubią tę wiadomość
-
Grlui wrote:Mam do sprzedania smoflipid, musiałam w aptece kupić cały karton 10 szt. po 100 ml a na pewno tyle nie zużyje. Jeżeli któraś z Was byłaby chętna to proszę o wiadomość 😊możliwa wysyłka paczkomatem lub odbiór osobisty (Śląsk)
Proszę o e-maila [email protected]
Jestem zainteresowana jedną buteleczką. Pilne !!!