Intralipid- gdzie i za ile
-
WIADOMOŚĆ
-
Grlui wrote:Mam do sprzedania smoflipid, musiałam w aptece kupić cały karton 10 szt. po 100 ml a na pewno tyle nie zużyje. Jeżeli któraś z Was byłaby chętna to proszę o wiadomość 😊możliwa wysyłka paczkomatem lub odbiór osobisty (Śląsk)
Proszę skontaktuj się ze mną [email protected] , jestem zainteresowana odkupieniem -
Grlui wrote:Mam do sprzedania smoflipid, musiałam w aptece kupić cały karton 10 szt. po 100 ml a na pewno tyle nie zużyje. Jeżeli któraś z Was byłaby chętna to proszę o wiadomość 😊możliwa wysyłka paczkomatem lub odbiór osobisty (Śląsk)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2022, 07:57
•Pcos, IO, Hashimoto, niedrożne jajowody.
(Euthyrox88,metformax 2x850mg)
-2x C.P w 2011r
*1 IVF 2014r
•ET:1AA,1BB
•FET:1BB (cykl S) 🙂
*2 IVF 2021r Mamy❄️❄️❄️
•FET:4AA (cykl N) 😞
•FET:4BA (cykl N) 😞
-Histeroskopia: stan zapalny endo--> leczenie...
•FET:12b♡(cykl N)😍✊️✊️
6dpt: ⏸️
USG:24dpt-mamy❤️
Prenatalne:zdrowa dziewczynka 🎀
38t2d-CC: 3040g i 53cm kruszynki ♡ -
Wysłałam zaproszenie do przyjaciółek. Proszę odezwij się -
Izi77 wrote:Posiadam Smoflipid zamiennik Intralipidu..butelki 200 ml ..został po transferach szkoda żeby się zmarnował..termin do 2023r. Kontakt [email protected]
-
Potrzebuję intrlipid lub smoflipid pojemność 100ml
Jedna butelka
Proszę o priv lub e-mail [email protected] -
Dziewczyny z Gyncentrum mam pytanie: czy w Gyncentrum Krakow lub Katowice podaja dwie butelecxki intralipidu (200 ml) czy jedną (100 ml). Mam zlecone 200 ml i boje sie, ze podadza tylko jedma, bo w kilku klinikach podobno tak praktykuja. Ile kosztuje wlew z intralipidu w gyncentrum, jesli wiecie?
-
Napisałam mnóstwo wiadomości i zero odzewu. Czy to nadal aktualne? Proszę o informację -
Magda25 wrote:Dziewczyny z Gyncentrum mam pytanie: czy w Gyncentrum Krakow lub Katowice podaja dwie butelecxki intralipidu (200 ml) czy jedną (100 ml). Mam zlecone 200 ml i boje sie, ze podadza tylko jedma, bo w kilku klinikach podobno tak praktykuja. Ile kosztuje wlew z intralipidu w gyncentrum, jesli wiecie?
Podają dwie buteleczki. Koszt 400 zł. -
xstynka wrote:Hej Gdzie w Warszawie podadza mi Smoflipid za mniej niz 600zl? Poleccie sprawdzone miejsca prosze
I.V.Clinic Warszawa ul. Pańska96/203 220zł
Potrzebowali tylko zlecenie od lekarza - może być wypisane odręcznie z Twoim nr pesel, co mają podać, ile razy i pieczątka lekarza -
Rachela84 wrote:I.V.Clinic Warszawa ul. Pańska96/203 220zł
Potrzebowali tylko zlecenie od lekarza - może być wypisane odręcznie z Twoim nr pesel, co mają podać, ile razy i pieczątka lekarza
@Rachela84 no własnie tam wczoraj dzwonilam i sie dowiedzialam ze raz ze potrzebuje skierowania (300zl-tyle moj dr sobie za nie zyczy) plus za podanie 200ml smoflipidu zaplace 560zl. jestem zalamana bo czeka mnie 8kroplowek a cena zwala z nog -
xstynka wrote:@Rachela84 no własnie tam wczoraj dzwonilam i sie dowiedzialam ze raz ze potrzebuje skierowania (300zl-tyle moj dr sobie za nie zyczy) plus za podanie 200ml smoflipidu zaplace 560zl. jestem zalamana bo czeka mnie 8kroplowek a cena zwala z nog
to skierowanie to właśnie było odręcznie napisane przez mojego lekarza "proszę o podanie smoflipid 20% 3x" (nie płaciłam za wypisanie)
W sierpniu miałam 3 wlewy w cenie 220zł (pierwszy był za 229zł bo robili morfologię przy pierwszym podaniu). Ja miałam po 100ml więc 200ml byłoby droższe o koszt drugiej butelki czyli ok 60-70zł. Nie wiem czy w ciągu miesiąca cena tak poszłaby w górę...
-
Czy jest jeszcze aktualne? Chętnie odkupię nawet cały karton. Jestem ze Śląska. Mój nr tel. 787335365 -
Hej, moze ktoś chętny na intralipid 20% w upakowaniu po 100ml z Czech - mam 3 szt, termin ważności- 05/2023Niedoczynność tarczycy, KIR-Bx: brak 3 z 5, Cytokiny rozjechane, NK z krwi -9, z macicy- 40, łuszczyca- nie wykazano ANA 1,2,3 ujemne, obniżone białko S, przewlekły stan zapalny endometrium
11.2018-cb,
06.2020- cp, usunięto prawy jajowód
01.2020- IVF, 4 zarodki -> beta zawsze 0
07.2022- I transfer w Reprofit, AZ, zarodek przebadany, EG, atosiban, encorton, accofil, heparyna, CB
09.12.2022 II transfer w Reprofit, AZ, zarodek nie przebadany, EG, encorton, accofil, intralipid, heparyna
4dpt- beta 12,93, 6dpt - beta 61,30, 8dpt- beta 172,31, 10dpt - beta 449,64, 12dpt -beta 880,57, 14dpt-beta 2185,14, 18dpt- beta 10016,84, 28dpt - CRL 7,76 mm i serduszko
14.02.2023 - I prenatalne, wszystko ok
14.04.2023- połówkowe, wszystko ok, zdrowa dziewczynka
38+0 nasza miłość przyszła na świat przez cc, 10 pkt w skali Apgar