Invicta Gdańsk - Ktoś coś ?
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja tam byłam już chyba u wszystkich no może oprócz profesora i dr. Sz. ( z nią miałam kontakt na weryfikacjach )
-
Ale najbardziej jestem zadowolona z dr. S to ona jako jedyna wypisała nam ( co prawda bardzo długą ) listę badań do zrobienia gdzie możemy szukać przyczyn niepowodzenia bo wcześniej lekarze nas zbywali że nic dodatkowo nie musimy robić ani brać dodatkowych leków ( a już po 3 transferze naciskałam na encorton ) później brałam go na własną rękę ale za małą dawkę
Bianka4 lubi tę wiadomość
-
Tez słyszałam o niej bardzo dobre opinie, w drugiej IUI trafiłam do niej przez przypadek, wydała mi się bardzo sensowna i faktycznie odniosłam wrażenie, że zależy jej na Naszym sukcesie.
Tosia 1981, Bianka4 lubią tę wiadomość
Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
Neo84 wrote:My póki co patrzymy jesZcze pozytywnie w przyszłość, ale jak życie zweryfikuje to pewnie zrobimy 3 mce przerwy inkolejne podejście, najbardziej się boję, że albo wogóle nie będzie zarodków, albo zostaniemy z jednym podanym. Już nie długo się przekonamy:)
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
Czesc dziewczyny.
Ja pierwsza wizyte mialam w grudniu w Invikcie u dr. A.S. Jak dla mnie super. Dopiero zaczynamy droge ale byle do przodu. W grudniu maz mial powtorzyc wynik nasienia bo wyszedl za pierwszym razem z uplynnieniem mechanicznym. Drugi wynik juz ok. Wiec pan doktor powiedzial ze zajmnie sie mna he he. Jestem w trakcie monitoringu cyklu naturalnego i jesli sie uda to juz w tym miesiacu zrobimy test po stosunku. Jesli chodzi o doktora to ja moge jak najbardziej polecic. Zadne pytanie nie pozostaje bez odpowiedzi, tlumaczy jesli nie wiemy co i jak, usg wykonuje dlugo i na tyle na ile mialam robione u innych lekarzy to wydaje mi sie ze bardzo dokladnie. No i nie kaze zrobic wszystkiego na raz. Wiadomo, badania na poczatek musialy byc a teraz po malu takze nie czujemy sie przytloczeni. Kolejna wizyta juz w piatek. Oby ten pecherzyk dobrze rosl. 3majcie kciuki.
Pozdrawiam cieplutkoBianka4 lubi tę wiadomość
-
Cześć Angel28:)
Oby szybko Wam poszło i nie było zbyt dużo wizyt w tym miejscu:) dawaj znać na bieżąco jak Wam idzie, oczywiście trzymam kciuki:))Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
india wrote:Dziewczyny a kojarzycie doktora A.H.?
Ja byłam u A H w Gdańsku , mam swoje zdanie 2 nieudane IUIWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 12:40
AMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio?????