Invicta Gdańsk - Ktoś coś ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate_88 wrote:Kinga doktor z kliniki a doktor z prywatnego gabinetu to bedą dwie rózne osobistości ... 😀 a co masz za badania do zrobienia jeszcze? Ogólnie to tam non stop sie oddaje krew 😌 i duzo badań ma swoja ważność wiec czasami nie warto sie spieszyć kiedy zaczynasz stymulacje?
teraz czekamy na wyniki badań kariotypów, a potem jeszcze mąż ma mieć konsultacje u urologa, w zależności co wyjdzie po tej konsultacji dopiero wtedy będziemy rozmawiać co dalej...*30 lat
*jajowody drożne
*kariotypy prawidłowe
*mutacja MTHFR oraz V Leiden
*fDNA plemników 20% ( po zabiegu usunięcia żylaków)
*AMH 1,92
Invicta Gdańsk
03.2020 zaczynamy z ivf
06.04 - pobranie 7 kumulsów ( tylko 1 zarodek przetrwał do 5 doby)
11.04 - transfer 5dniowego zarodka 4.1.1
6dpt -BHCG 23,0
10dpt - 77,9
17dpt - 969,0
31dpt - mamy serduszko -
nick nieaktualnyKinga1001 wrote:teraz czekamy na wyniki badań kariotypów, a potem jeszcze mąż ma mieć konsultacje u urologa, w zależności co wyjdzie po tej konsultacji dopiero wtedy będziemy rozmawiać co dalej...
Kariotypy dobrze zrobic! A mutacje juz masz zrobione? Zobaczysz szybko zleci do wizyty.. a poźniej przy wyciszeniu i stymulacji to juz sie zyje z dnia na dzień.. trzymam kciuki za Was! -
Kate_88 w tym pakiecie były też inne genetyczne, ale niestety nie zapisałam nazw a receptę, na której był zapisane nazwy pozostałych oddałam przy rejestracji ... wyniki mają być około 03.04 więc czekam z niecierpliwością, no a potem na tą wizytę... dziękuję Ci bardzo Kochana :**30 lat
*jajowody drożne
*kariotypy prawidłowe
*AMH 1,92
Invicta Gdańsk
03.2020 zaczynamy z ivf
6dpt -BHCG 23,0
10dpt - 77,9
17dpt - 969,0
31dpt - mamy serduszko -
Cześc Dziewczyny, czy zadowolone jesteście z tej kliniki ? jakiego lekarza polecacie ? a może któraś z Was leczy się w Invigta Gdynia i też może coś powiedzieć ? będę wdzięczna za każdą odpowiedźStarania od 2016- 2 lata sami
od 2018 lipiec pod opieką kliniki
hormony ok, immunologia ok
zespól luf
amh 4,12 - brak pcos
u męża wszystko w porządku
2 lUl nieudane
8.11 pierwsze IVF - udane
9.12 - bijące serduszko.
Zostań z Nami i rośnij zdrowo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Nie ma wiary czy przeznaczenia, z którymi nie możemy nic zrobić- wszystko, co jeszcze się nie wydarzyło może zostać zmienione(...)" -
Miśka1234 wrote:Cześc Dziewczyny, czy zadowolone jesteście z tej kliniki ? jakiego lekarza polecacie ? a może któraś z Was leczy się w Invigta Gdynia i też może coś powiedzieć ? będę wdzięczna za każdą odpowiedźStarania od marca 2016
PICSI nr 1 - 3 zarodki, 3 nieudane transfery
PICSI nr 2 - 6 śnieżynek, 3 nieudane transfery
PICSI nr 3 - ❄❄❄
27.08.20 - 3.1.1.
5dpt - beta-HCG 25,8; 7dpt - 71; 11dpt - 669; 15dpt - 5420; 18dpt - 14301, 19dpt - USG - 1,5mm szczęścia, 30dpt
Bobas 1: 04.2021
7.03.24 ETM 3.1.1.
beta-HCG 5dpt - 18,37; 7dpt - 68,32; 9dpt - 68,82; 12dpt - 666,15; 15dpt - 2864
-
Miśka1234 wrote:Cześc Dziewczyny, czy zadowolone jesteście z tej kliniki ? jakiego lekarza polecacie ? a może któraś z Was leczy się w Invigta Gdynia i też może coś powiedzieć ? będę wdzięczna za każdą odpowiedź
Część my chodzimy do invicty w Gdyni do dr. Sowinskiej. Ja po przygodach w Gamecie bardzo polecam serio. Wszystko ładnie tłumacza nie ma problemu jak czegoś nie wiesz. Można porposoc o telefon lekarza jak coś jest niejasne albo zapomnieliśmy o cos zapytać na wizycie -
Jestem niestety rozczarowana tym miejscem... kolejny raz odwołali nam wizytę u urologa ( najpierw czekaliśmy miesiąc na wizytę - wizyta odwołana, kolejna wizyta zapisana na za miesiąc- i w dzień wizyty odwołana... ) to mam dość tego miejsca... reklamują się, że pomagają spełniać marzenia... ale niestety nie wiem czy nie spełniają wyłącznie swoich o $$$ ...*30 lat
*jajowody drożne
*kariotypy prawidłowe
*AMH 1,92
Invicta Gdańsk
03.2020 zaczynamy z ivf
6dpt -BHCG 23,0
10dpt - 77,9
17dpt - 969,0
31dpt - mamy serduszko -
Kinga1001 wrote:Jestem niestety rozczarowana tym miejscem... kolejny raz odwołali nam wizytę u urologa ( najpierw czekaliśmy miesiąc na wizytę - wizyta odwołana, kolejna wizyta zapisana na za miesiąc- i w dzień wizyty odwołana... ) to mam dość tego miejsca... reklamują się, że pomagają spełniać marzenia... ale niestety nie wiem czy nie spełniają wyłącznie swoich o $$$ ...
a podali powód odwołania? nie potrafią wam znaleźć wcześniej terminu? -
Za pierwszym razem nie podali przyczyny, lekarz odwołał i tyle, jak się zapytałam na kiedy mogą zapisać na kolejną wizytę, to niestety na ten miesiąc już nie ma miejsca ( bo lekarz przyjmuje 2 razy w miesiącu), ewentualnie w przyszłym ale jeszcze nie ma rozpiski kiedy lekarz będzie przyjmował. Dzwoniłam co kilka dni pytając czy już jest kalendarz tego lekarza, w końcu się udało, zapisali na wizytę i teraz wizyta miała być we wtorek i sms w ciągu dnia, że lekarz odwołał. Jak się już zdenerwowałam i zadzwoniłam to pani stwierdziła, że wyskoczyła lekarzowi niespodziewana operacja, powiedziałam, że nie będziemy czekać kolejnego miesiąca, i że uważam, że skoro taka wizyta jest odwołana to tacy pacjenci powinni być przyjęci w najbliższym możliwym terminie, to pani łaskawie zaproponowała, że za tydzień możemy przyjść...*30 lat
*jajowody drożne
*kariotypy prawidłowe
*AMH 1,92
Invicta Gdańsk
03.2020 zaczynamy z ivf
6dpt -BHCG 23,0
10dpt - 77,9
17dpt - 969,0
31dpt - mamy serduszko -
Kinga1001 wrote:Za pierwszym razem nie podali przyczyny, lekarz odwołał i tyle, jak się zapytałam na kiedy mogą zapisać na kolejną wizytę, to niestety na ten miesiąc już nie ma miejsca ( bo lekarz przyjmuje 2 razy w miesiącu), ewentualnie w przyszłym ale jeszcze nie ma rozpiski kiedy lekarz będzie przyjmował. Dzwoniłam co kilka dni pytając czy już jest kalendarz tego lekarza, w końcu się udało, zapisali na wizytę i teraz wizyta miała być we wtorek i sms w ciągu dnia, że lekarz odwołał. Jak się już zdenerwowałam i zadzwoniłam to pani stwierdziła, że wyskoczyła lekarzowi niespodziewana operacja, powiedziałam, że nie będziemy czekać kolejnego miesiąca, i że uważam, że skoro taka wizyta jest odwołana to tacy pacjenci powinni być przyjęci w najbliższym możliwym terminie, to pani łaskawie zaproponowała, że za tydzień możemy przyjść...
kurcze jestem w szoku, my póki co jesteśmy zadowoleni z ich obsługi. tylko więcej rzeczy załatwiamy z gdynią.
mam nadzieję, że kolejnej wizyty nie odwołają -
Witajcie, czy ten wątek można już uznać za nieaktualmy czy jeszcze ktoś tu zagląda? Właśnie się wybieramy na pierwszą wizytę 17.10 i z zazdrością zaglądam na wątek gamety gdzie wątek jest bardzo aktywny i dziewczyny wymieniają się poradami praktycznymi. Jeśli ktoś się tam leczy to zapraszam do dołączenia. W jedności siła. 😉
-
Zocha wrote:Witajcie, czy ten wątek można już uznać za nieaktualmy czy jeszcze ktoś tu zagląda? Właśnie się wybieramy na pierwszą wizytę 17.10 i z zazdrością zaglądam na wątek gamety gdzie wątek jest bardzo aktywny i dziewczyny wymieniają się poradami praktycznymi. Jeśli ktoś się tam leczy to zapraszam do dołączenia. W jedności siła. 😉
-
Jvm wrote:Mam półrocznego synka dzięki leczeniu w invicta. Jeśli masz jakieś pytania to wal, pomogę jak będę umiała. Mam też zamrożone zarodki i komórki, więc może kiedyś i po nie wrócę.
-
Zocha wrote:Witajcie, czy ten wątek można już uznać za nieaktualmy czy jeszcze ktoś tu zagląda? Właśnie się wybieramy na pierwszą wizytę 17.10 i z zazdrością zaglądam na wątek gamety gdzie wątek jest bardzo aktywny i dziewczyny wymieniają się poradami praktycznymi. Jeśli ktoś się tam leczy to zapraszam do dołączenia. W jedności siła. 😉
Jvm wrote:Mam półrocznego synka dzięki leczeniu w invicta. Jeśli masz jakieś pytania to wal, pomogę jak będę umiała. Mam też zamrożone zarodki i komórki, więc może kiedyś i po nie wrócę.Starania od marca 2016
PICSI nr 1 - 3 zarodki, 3 nieudane transfery
PICSI nr 2 - 6 śnieżynek, 3 nieudane transfery
PICSI nr 3 - ❄❄❄
27.08.20 - 3.1.1.
5dpt - beta-HCG 25,8; 7dpt - 71; 11dpt - 669; 15dpt - 5420; 18dpt - 14301, 19dpt - USG - 1,5mm szczęścia, 30dpt
Bobas 1: 04.2021
7.03.24 ETM 3.1.1.
beta-HCG 5dpt - 18,37; 7dpt - 68,32; 9dpt - 68,82; 12dpt - 666,15; 15dpt - 2864
-
Bruised wrote:To już pół roku? Ale ten czas leci!
-