Invicta Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:U mnie w klinice odmowil lekarz jak zapytalam, wiec to nie jest standard w kazdym miejscu. Mi gin polecil ziolowe drazetki Kalms na stres moga je brac nawet kobiety w ciazy, wiec sa delikatne. W sumie mi wystarczyly - pomogly na zeschizowana gloweKwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynki KONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach... -
Ale przy okazji działa uspokajajaco2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA 28.04.2015 - crio 4AA i 4BB 06.08.2015 - 2 x 4BB 08.09.2015 - 4BB i 3BC 06.10.2015 - 2BB i 1BB 11.12.2015 - 2X1BB -
Piggy wrote:Ale przy okazji działa uspokajajacoKwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Requiem wrote:Oni nie dają relanium na uspokojenie nerwów, tylko na skurcze macicy.
Wiem, ze on dziala rozkurczajaco a nie tylko na "glowe", ale dlatego Ci napisalam, bo na wyciszanie skurczow macicy moga dac cos innego. Ja na 15 minut przed transferem dostalam jakis zastrzyk wyciszajacy skurcze, wiec mozna inaczej jesli nie chcesz w ten sposob. -
Anarolka ja mówiłam ze nie chce ale lekarz powiedział tylko ze mój wybór, nic nie zaproponował innego wiec chyba bede musiała wziąćKwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Lila84 wrote:Triss, a co u Ciebie? Gdzie Ty się podziewasz??
jestem, jestem podczytuję ale jakos weny do pisania nie mam. Stres mnie zaczyna zżerać...
jak sie czujesz po menopurze? ja nie czuję kompletnie żadnej róznicy i też mnie to zaczyna stresować i do tego wizyta dopiero w piatek a ja nie wiem czy tam coś rośnie czy nie... i żeby tego było mało to jeszcze zapisana jestem do dr N. ech.... pomarudziłam sobie -
triss ja miałam 19 pęcherzyków po menopurze i do dnia zastrzyku wyzwalającego nic nie czułam wiec pewnie pięknie rosną
Mnie prowadzi n wiec co ja mam powiedzieć...Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
triss wrote:jestem, jestem podczytuję ale jakos weny do pisania nie mam. Stres mnie zaczyna zżerać...
jak sie czujesz po menopurze? ja nie czuję kompletnie żadnej róznicy i też mnie to zaczyna stresować i do tego wizyta dopiero w piatek a ja nie wiem czy tam coś rośnie czy nie... i żeby tego było mało to jeszcze zapisana jestem do dr N. ech.... pomarudziłam sobie
W ogóle u P. jest ktoś kto się uczy, więc za jakiś czas będzie nowy lekarz.
-
triss wrote:jestem, jestem podczytuję ale jakos weny do pisania nie mam. Stres mnie zaczyna zżerać...
jak sie czujesz po menopurze? ja nie czuję kompletnie żadnej róznicy i też mnie to zaczyna stresować i do tego wizyta dopiero w piatek a ja nie wiem czy tam coś rośnie czy nie... i żeby tego było mało to jeszcze zapisana jestem do dr N. ech.... pomarudziłam sobie
Po menopurze nawet ok, troszkę jajnik mnie pobolewa ale u mnie to standard przed owulką. Też w piątek mam wizytę u dr K. i konsultacje z anestezjologiem -
Kurde!!!! Jestem zla na siebie! Jutro wizyta w klinice i ewentualny start stymulacji, a @ brak czekam na nią od dwóch dni i nic. Pewnie jak bede chciała sie przepisać na inny dzień, to nie trafię do PalaszewskigoDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaaa wrote:Kurde!!!! Jestem zla na siebie! Jutro wizyta w klinice i ewentualny start stymulacji, a @ brak czekam na nią od dwóch dni i nic. Pewnie jak bede chciała sie przepisać na inny dzień, to nie trafię do Palaszewskigo
-
Sysiaaaaa wrote:Ja pije melisę chyba juz nałogowo tak jak Piggy napisała przepisują relanium, a herbatka na własną rękę
Też ja piję nałogowo -
Sysiaaaaa wrote:Kurde!!!! Jestem zla na siebie! Jutro wizyta w klinice i ewentualny start stymulacji, a @ brak czekam na nią od dwóch dni i nic. Pewnie jak bede chciała sie przepisać na inny dzień, to nie trafię do Palaszewskigo
-
Sysiuu kciukam mocno żeby @ przyszła i nie komplikowała sprawy !
Requiem to pocieszające, dziekuję :* a jak u Ciebie?
Kamila do Neuberga, Niemoczyński niestety nie prowadzi pacjentek z rządówki
Lila trzymam kciuki za wizytę ja bede dopiero woieczorem w klinice.
-
triss wrote:Sysiuu kciukam mocno żeby @ przyszła i nie komplikowała sprawy !
Requiem to pocieszające, dziekuję :* a jak u Ciebie?
Kamila do Neuberga, Niemoczyński niestety nie prowadzi pacjentek z rządówki
Lila trzymam kciuki za wizytę ja bede dopiero woieczorem w klinice.
Triss- Ty podchodzisz już do rządowego in vitro? Kto Cie prowadzi? Mam kilka pytań, więc zaproszę Cię do przyjaciółek, ok?
-
triss wrote:Requiem to pocieszające, dziekuję :* a jak u Ciebie?
A jak Twoje samopoczucie?Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach...