INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Co tu taka cisza?
Miałyście kiedyś taką sytuację że 5 dni po transferze bardzo spadl progesteron ze 150 na 51 i trzeba było zwiększać dawkę zastrzykow? Bardzo się martwię co to może oznaczać A bete będę dopiero robić w piątek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 22:32
Andżelika -
nick nieaktualnyLiczka nie znam się niestety na transferach. Natomiast patrząc po wątkach i naturalnych ciążach, to widzę, że prog często spada w początkowej ciąży i to nic złego. Mieści się w granicach normy i jak najbardziej ciążę utrzymać, nie należy się martwić tym. Czekaj spokojnie do piątku
-
Moja córka ma juź 2 latka i dopiero teraz zdecydowałam się napisać opinię o Invimedzie.Mną zajmowała się doktor Kuka-Panasiuk.Dzięki pani doktor jak i całemu zespołowi udało się za pierwszym razem i dzięki nim mamy z mężem rozbrykaną,uśmiechniętą zdrową dwulatkę.Uwaźam źe warto skorzystać z ich wiedzy i doświadczenia.Zuza
-
Dziewczyny czy któreś z was został może MENOPUR po stymulacji ?? Pilnie go poszukuję do stymulacji przed In VitroPrawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
luty 2017 - Laparoskopia i Histeroskopia - wszystko super
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
6.12- rozpoczęcie procedury
23.12- transfer 1 zarodka - nieudany
Został 1 ❄3-dniowy
II Transfer- 26.02. -->8 dpt -beta 21--> 10 dpt- beta 74,6 -->14 dpt-578 -
nick nieaktualny
-
TAK MIELIŚMYPrawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
JA ZAPYTAŁAM NA KILKU WĄTKACH. SAMA LECZĘ SIĘ W ANGELUSIEPrawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
Przepisał ale nie mam refundacji I szukam taniejPrawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
tak momi iż robisz prywatnie masz prawo 3 razy do refundacji. Mi lekarz dupek przepisal leki do IUI refundowane i zapłaciłam za nie może 50 zł a zapłaciła bym bez refundacji 300 a teraz przez to za leki muszę dać 2500zł a mogla bym 600. Trochę różnica. A ja nie byłam niczego świadomaPrawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
Został 1 ❄3-dniowy
soncia18 wrote:tak momi iż robisz prywatnie masz prawo 3 razy do refundacji. Mi lekarz dupek przepisal leki do IUI refundowane i zapłaciłam za nie może 50 zł a zapłaciła bym bez refundacji 300 a teraz przez to za leki muszę dać 2500zł a mogla bym 600. Trochę różnica. A ja nie byłam niczego świadoma
Aha...to czemu sie juz nie kwalifikujesz do refundowanych??
Jakies warunki sa zeby miec to refundowane?? -
kaktus85 wrote:Hej dziewczyny ja tu tylko goscinnie mam takie pytanie? ile w polsce aplikuja zaradkow przy zapoldnieniu? bo u nas w norwegi tylko jeden
Nie jestem pewna ale wydaje mi sie ze podadza tyle ile chcesz. Czytalam opinie dziewczat to opisywaly ze mialy po 2..3...a nawet 4 ☺
W Anglii na refundowane IVF podawaja tylko 1 -
zuza12 wrote:Moja córka ma juź 2 latka i dopiero teraz zdecydowałam się napisać opinię o Invimedzie.Mną zajmowała się doktor Kuka-Panasiuk.Dzięki pani doktor jak i całemu zespołowi udało się za pierwszym razem i dzięki nim mamy z mężem rozbrykaną,uśmiechniętą zdrową dwulatkę.Uwaźam źe warto skorzystać z ich wiedzy i doświadczenia.Andżelika
-
Liczka wrote:Ja miałam stymulacje Gonal i Gonapeptyl więc nie pomogę.u mnie pierwsza próba i mam refundację A i tak ponad 2 tyś mnie te leki wyszły. To jest masakra.
Andzelika a to trzeba jakies warunki spelniac do refundowanych lekow czy to kazdy sie kwalifikuje??