INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
kozamonia wrote:Liczka, pewnie chodzi ci i Utrogestan
To jest czeski progesteron.
Dzięki wielkie, wspólnymi siłami i wiemy wszystkoAndżelika -
nick nieaktualnykozalia wrote:Selina, tak robiłam wczoraj, wyszła 2058. Przeraziłam się ze to za dużo jak ja 3 tyg od zapłodnienia, ale endokrynolog powiedział mi, ze wiek ciąży liczy się od daty ostatniej miesiączki (ile ja się jeszcze muszę nauczyć
Powinnam powtórzyć tą betę?
Czyli podczas wywiadu z konsultantką, przed wizytą, nie mówić ze jestem w ciąży ?
A potrzebujesz teraz w ogóle iść do tej kliniki? Hehe
Nie lepiej odwołać wizytę i ew.umowic się do dr Cygal (jeśli to na niej Ci zależy) na Graniczna i czekać na termin tam?
Chociaż ja się nie znam, w ciąży nigdy nie byłam, może bardziej doświadczone dziewczyny doradza co robić
A proga badalas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2017, 08:56
kozalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Selina!
Proga niestety z wrażenia zapomniałam zrobić
chętnie bym zrobiła, tak jak piszesz, ale na nowy termin do dr Cygal pewnie bym musiała z min 3 tyg poczekać, czy to na Granicznej, czy to w Enel-medzie, a chce się z nią zobaczyć jak najszybciej:) -
nick nieaktualny
-
kozalia wrote:Dziewczyny, a możecie mi napisać, jak w Invimedzie z punktualnością wizyt? Są obsuwy do dr Cygal, czy w miarę punktualnie się wchodzi?
Czasami wizyta jest na czas, a czasami trzeba trochę poczekać. Napewno nie musisz wiedzieć i czekać w kolejce godzinę - półtorejkozalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelina wrote:Miki i jak tam dzisiaj punkcja?
Pobrano 28 oocytów z czego 15 zapłodniono jutro dowiem się ile walczy dalej
jednak transfer dopiero w nowym roku, 9 stycznia idę na kontrolne USG. Dr nie chce mnie narażać na szpital i inne powikłania, więc powiedziała, że maluchy będziemy mrozić. Dodała też że transfery z mrozaczków częściej się udają. Tak więc dostałam antyki i wyciszam jajniki na święta, a w nowym roku wracam po dzieciakiSelina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelina chcemy wziąć dwa zarodki, ale musimy czekać z informacją ile ich zostanie.
Kozamonia powiedz mi jak to było u ciebie bo widzę w opisie że nie miałaś świeżego transferu jaki był powód? Co dostalas za leki i kiedy podchodzilas? Odpowiedz wszystko. Ja jestem w podobnej sytuacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2017, 18:05
-
nick nieaktualny
-
ja miałam robione sono HSG. robiłam ze znieczuleniem (zapłaciłam 400 zl za samo znieczulenie ale warto) i nic nie czułam wiec poleca ze znieczuleniem bo trwa to 15 min i budzisz się niczego nie pamiętając potem tylko lekko bolal mnie brzuch a plamienia nie miałam. pozdrawiam.klaki
-
MiKi23 wrote:Kozamonia powiedz mi jak to było u ciebie bo widzę w opisie że nie miałaś świeżego transferu jaki był powód? Co dostalas za leki i kiedy podchodzilas? Odpowiedz wszystko. Ja jestem w podobnej sytuacji
Jajniki przestały mnie boleć ok 5-7 dni po punkcji, @ dostałam po ok 10 dniach.
Podchodziliśmy do crio od razu w następnym cyklu, byłam na estrofemie.
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:Transfer miałam przesunięty że względu na za wysoki progesteron w ostatnim badaniu przed punkcją i w sumie crio na dobre nam wyszło.
Jajniki przestały mnie boleć ok 5-7 dni po punkcji, @ dostałam po ok 10 dniach.
Podchodziliśmy do crio od razu w następnym cyklu, byłam na estrofemie.
u ciebie się udało za pierwszym razem, ciekawe jak będzie u mnie -
Klaki wrote:ja miałam robione sono HSG. robiłam ze znieczuleniem (zapłaciłam 400 zl za samo znieczulenie ale warto) i nic nie czułam wiec poleca ze znieczuleniem bo trwa to 15 min i budzisz się niczego nie pamiętając potem tylko lekko bolal mnie brzuch a plamienia nie miałam. pozdrawiam.
a kojarzysz jaka jest cena samego Sono HSG?1 IVF -1 blastka - criotransfer - po immunosupresji
20.02.19 r. - 2 IVF - 1 blastka - transfer z Accofilem (Kir AA) cud ! ❤️
18.11.19 r. - synuś ❤️ -
kozamonia wrote:W 2016 roku to było bodajże 500 zł, bo robiłam.
a robiłaś ze znieczuleniem czy bez ?
1 IVF -1 blastka - criotransfer - po immunosupresji
20.02.19 r. - 2 IVF - 1 blastka - transfer z Accofilem (Kir AA) cud ! ❤️
18.11.19 r. - synuś ❤️